Şu anda ne düşünüyorsun ya da ne yapıyorsun?

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Girmez

csbaz

csbaz

Üye
Birkaç güne annemin yanına gidiyorum çok şükür. aylardır göremedim [emoji4] [emoji4]

csbaz

csbaz

Üye
Basgan zor ya iyi hasret gider anneler candır candır.
Herkesin hayatı kusursuz olacak diye birley yok.Mâlum bizimde hayatımız kısmetimiz böyleymiş.Aynen bu 2 ay çok forunda durmam galiba.

• Beğen
Tepkiler: Karavelaa
Jus7ice

Jus7ice

Üye
Dışarıda köpekler bayağı pis havlıyor ?Bahçede 3 tane kedim var ama bahçe tellerle çevrili.Dışarıda da bahçe kapısı var.Girermiki la köpekler ? :hmmm
Kardeş geçen sene bizim tayuklar ördekler felan vardı bizim bahçe de kapalı etrafı ben sabah namazından yarım saat sonra bunların kümesini açıyorum etrafı telle kaplı küçük bahçeleri var oraya çıkıyorlar yani anlayacağın köpek girmesi mümkün değildi ben sabah kalktım 4 tane köpek böyle analı babalı bir olmuş tellerin altını kazıyor it oğlu itler neyse o gün 5-10 kalaslarla kovaladık birtanesi de hs yedi :) daha da gelmediler anlayacağın açık olmadığına felan dikkat et sen :D
Hangi liseyi yazacağımı düşünüyom ya.Acaip stresliyim istanbuldan okul seçmek kalabalıkta toplu iğne aramak gibi birşey.
Teog un ikinci kurbanlarındansın galiba ;)

• Beğen
Tepkiler: Karavelaa
csbaz

csbaz

Üye
Note 4 ü rootlayasım geldi artık ha bu touchwizden bıktım cm12.1 n910c için varsa rootlayıp geçicem.

csbaz

csbaz

Üye
Kardeş geçen sene bizim tayuklar ördekler felan vardı bizim bahçe de kapalı etrafı ben sabah namazından yarım saat sonra bunların kümesini açıyorum etrafı telle kaplı küçük bahçeleri var oraya çıkıyorlar yani anlayacağın köpek girmesi mümkün değildi ben sabah kalktım 4 tane köpek böyle analı babalı bir olmuş tellerin altını kazıyor it oğlu itler neyse o gün 5-10 kalaslarla kovaladık birtanesi de hs yedi :) daha da gelmediler anlayacağın açık olmadığına felan dikkat et sen :D

Teog un ikinci kurbanlarındansın galiba ;)
Normal kapı değil demir kapı böyle 4 metre kocaman.Etrafıda hani okul bahçelerinde yeşil çitler olur ya demir onlarla kaplı.

Aynen ya 375 almışım.Büyük ihtimalle okula otobüsle gidip gelcem.

technogamer2345

Üye
Gecmis gunlerin çayini yudumlayarak dertlerime deva ariyorum.

Jus7ice

Jus7ice

Üye
Normal kapı değil demir kapı böyle 4 metre kocaman.Etrafıda hani okul bahçelerinde yeşil çitler olur ya demir onlarla kaplı.

Aynen ya 375 almışım.Büyük ihtimalle okula otobüsle gidip gelcem.
Ben ilk kurbanlarındanım ;)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Mübarek ramazan günü staja nasıl gidilir onu düşünüyorum :allalla: :bilmm somuru: :züü:

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Sebebsiz bir düşünce sardı beynimi

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___

Karavelaa

Üye
Kara harp sınavlarına gidicem koşuda gecebilicemmi onu dusunuyorum....

dejavu178

dejavu178

Üye
Şuanki aklımla hayatımın en başına dönsem nasıl olurdu onu düşünüyorum

csbaz

csbaz

Üye
Ets 2 satın alacam steamdende telefondan satın alsam pc ye kütüphaneden indirebilirmiyimki

• Beğen
___kaptan___

___kaptan___

Üye
Ets 2 satın alacam steamdende telefondan satın alsam pc ye kütüphaneden indirebilirmiyimki
Telefondan satın alınca sana yanılmıyorsam oyunun key'ini verecekler sende oyunu pc de steamden indirebilirsin diye biliyorum kardeşim :tebessüm: ayrıca oyun da şimdiden hayırlı olsun :alkis :tebessüm:

csbaz

csbaz

Üye
Telefondan satın alınca sana yanılmıyorsam oyunun key'ini verecekler sende oyunu pc de steamden indirebilirsin diye biliyorum kardeşim :tebessüm: ayrıca oyun da şimdiden hayırlı olsun :alkis :tebessüm:
Ben ama 5 güne pc den indiricem şidmi key verilirse daha indiremezmiyim ?

• Beğen

Üst Alt