Hayırdır işaallah?Birkaç güne annemin yanına gidiyorum çok şükür. aylardır göremedim [emoji4] [emoji4]
Annemle babam ayrı ondan oraya gidicem annemi görücem diyorum başkanHayırdır işaallah?

Basgan zor ya iyi hasret gider anneler candır candır.Annemle babam ayrı ondan oraya gidicem annemi görücem diyorum başkan![]()
Herkesin hayatı kusursuz olacak diye birley yok.Mâlum bizimde hayatımız kısmetimiz böyleymiş.Aynen bu 2 ay çok forunda durmam galiba.Basgan zor ya iyi hasret gider anneler candır candır.
Kardeş geçen sene bizim tayuklar ördekler felan vardı bizim bahçe de kapalı etrafı ben sabah namazından yarım saat sonra bunların kümesini açıyorum etrafı telle kaplı küçük bahçeleri var oraya çıkıyorlar yani anlayacağın köpek girmesi mümkün değildi ben sabah kalktım 4 tane köpek böyle analı babalı bir olmuş tellerin altını kazıyor it oğlu itler neyse o gün 5-10 kalaslarla kovaladık birtanesi de hs yediDışarıda köpekler bayağı pis havlıyor ?Bahçede 3 tane kedim var ama bahçe tellerle çevrili.Dışarıda da bahçe kapısı var.Girermiki la köpekler ?![]()
daha da gelmediler anlayacağın açık olmadığına felan dikkat et sen 
Teog un ikinci kurbanlarındansın galibaHangi liseyi yazacağımı düşünüyom ya.Acaip stresliyim istanbuldan okul seçmek kalabalıkta toplu iğne aramak gibi birşey.
Normal kapı değil demir kapı böyle 4 metre kocaman.Etrafıda hani okul bahçelerinde yeşil çitler olur ya demir onlarla kaplı.Kardeş geçen sene bizim tayuklar ördekler felan vardı bizim bahçe de kapalı etrafı ben sabah namazından yarım saat sonra bunların kümesini açıyorum etrafı telle kaplı küçük bahçeleri var oraya çıkıyorlar yani anlayacağın köpek girmesi mümkün değildi ben sabah kalktım 4 tane köpek böyle analı babalı bir olmuş tellerin altını kazıyor it oğlu itler neyse o gün 5-10 kalaslarla kovaladık birtanesi de hs yedidaha da gelmediler anlayacağın açık olmadığına felan dikkat et sen
Teog un ikinci kurbanlarındansın galiba![]()
Ben ilk kurbanlarındanımNormal kapı değil demir kapı böyle 4 metre kocaman.Etrafıda hani okul bahçelerinde yeşil çitler olur ya demir onlarla kaplı.
Aynen ya 375 almışım.Büyük ihtimalle okula otobüsle gidip gelcem.
Geçen seneki daha kolay yapılmışBen ilk kurbanlarındanım![]()
Valla onu bilemem sizin soruları görmedim ama bn ikincisinde telafi sınabına girdim o zorduGeçen seneki daha kolay yapılmış
Telefondan satın alınca sana yanılmıyorsam oyunun key'ini verecekler sende oyunu pc de steamden indirebilirsin diye biliyorum kardeşimEts 2 satın alacam steamdende telefondan satın alsam pc ye kütüphaneden indirebilirmiyimki
ayrıca oyun da şimdiden hayırlı olsun

Ben ama 5 güne pc den indiricem şidmi key verilirse daha indiremezmiyim ?Telefondan satın alınca sana yanılmıyorsam oyunun key'ini verecekler sende oyunu pc de steamden indirebilirsin diye biliyorum kardeşimayrıca oyun da şimdiden hayırlı olsun
![]()
![]()