Şu anda ne düşünüyorsun ya da ne yapıyorsun?

Sponsorlu Bağlantılar

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Ben ama 5 güne pc den indiricem şidmi key verilirse daha indiremezmiyim ?
valla orasını bilemiyorum ama sorun olmaz herhalde :bilmm Oyun bölümünde ets 2 konusu olacak oradan yardım isteyebilirsin bilgisi olanlar vardır benim oyun orjinal değil malesef o yüzden net bişey diyemem :bilmm

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Uykuuu

0MG90

0MG90

Üye
Pretty Little Liars'ı Türkçe'ye çevirmişler bence tutmaz

Mert

Mert

Üye
kredi kartımı bi türlü kabul etmediği için indirimli bf4 fırsatını kaçırdım son zamanlardaki en büyük derdim bu

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Dishonered bu sabah bitti gerçekten efsane oyundu

___kaptan___

___kaptan___

Üye
inan ne düşündüğümü bende bilmiyorum :allalla: :allalla:

__xXx__

__xXx__

Üye
ttnet allah belanı versin babama da teessüf ederim süperonlinedan neden yine ttnet e döndü ki ulan kaç gün oldu hala internetteki sıkıntıyı giderecekler telefonu pcye bağlamaktan şarj diye bişi kalmadı

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___ ve B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
ttnet allah belanı versin babama da teessüf ederim süperonlinedan neden yine ttnet e döndü ki ulan kaç gün oldu hala internetteki sıkıntıyı giderecekler telefonu pcye bağlamaktan şarj diye bişi kalmadı
İmza Attın mı AKK için ana konu DH forumda var.

__xXx__

__xXx__

Üye
İmza Attın mı AKK için ana konu DH forumda var.
ne imzası?

0MG90

0MG90

Üye

ne imzası?

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
___kaptan___

___kaptan___

Üye
İnternet paketinin bitmesine son 3 gün :blink::agla2::oha::karisti:o_O:agla:bye::bye::bye::bye::bye:

• Beğen
Tepkiler: __xXx__
csbaz

csbaz

Üye
Otobüse nereden binecem la ben ? 2 tane garaj var :ehe :ehe

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
ABV ttnet :ehe