Şu an N9 almak mantıklı bir kararmı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sataer

Üye
wp için henüz çok çok erken telefonlar donanım ve yazılım olarak çok gelişmeli

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
wp için henüz çok çok erken telefonlar donanım ve yazılım olarak çok gelişmeli

doğru diyorsun da teknoloji sürekli yükseliyor gelişiyor. 2 çkrdkli çıkınca 4 çkrdekli gelcek falan filan. Şuan piyasadaki tüm wpler ortalama tek cekirdekli ve 1.4 ghrz ve 1 tanesi 1.5 ghrz ama hemen hemen hepsi aynı. Yani şuan wp için en iyi donanım lumia 900 de ama lumia 900 de olan donanım ekran filan hepsi aynı. Sadece yazılımsal fark var bide şu polemik olan ön kamera her neyse.
Kısacası teknolojinin önü açık sürekli daha iyilerini beklersek bunun sonu gelmez. Zaten şuan en iyi sistem lumialarda. Daha iyisini beklemeye gerek duymuyorum. O yüzden kararım net. Sezon sonu alacam.

sataer

Üye
hayırlı olsun benim için erken seneye wp 8 li en az çift çekirdekli purewievli bir lumia gördüğümde alırım

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Hepinize hayırlı olsun.

PalmerTech

PalmerTech

Üye
Merhaba arkadaşlar. N9 almak ıstiyorum ama ne kadar mantıklı bir karar olur bilmiyorum. Sonuçta ne adam gibi destek alıcak ne de 2. Bi meego lu telefon gelecek. Ben çok oyun oynamam bu dert değil. Ama opera nimbuzz skype msn gbi programlar da olmalı. Çok fazla internete girerim ayda 2gb harcyorum telden internet performansı da önemli benim için tabi

Sırf arayuzu ve kullanımı + sıradışı tasarımı için n9 almak istiyorum. Mantıklı bir karar sizce?

bu sebeple aldım ve çok memnunum :)

15097

15097

Üye
mantıklı bir karar.tam bir internet telefonu denebilir :oke:

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
(: Yine bir fanlumia baskını olmuş konuya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...