yusuf_bey
Üye
N9 Almayı Düşünüyorum. Yardımcı Olurmusunuz?
Arkadaşlar ben n8 kullanıyorum. Bir telefondan en çok beklediğim özellik de multitasking'dir. Meego işletim sistemini çok beğeniyorum. N9un tasarımına hayranım. Cihazın mağazasındaki uyugulama azlığı da sıkıntı değil çünkü neredeyse hiç oyun oynamam. Genelde mesajlaşırım zaten. Uygulama azlığı hiç dert değil. Telefonun kullanıcı arayüzüne bayılıyorum. Hatta piyasadaki n9 ve n950 ile sadece iki telefonda olması ve diğer telefonlardan farklı bir işletim sistemi olması beni çok çekiyor telefona.
Sorum şu. Bu telefonu almalımıyım. Çünkü donanım olarak düşük ve eski bir telefon. Almak mantıklı bir karar mı olur sizce?
Bide ben whats app çok kullanırım. Whatsapp varmı n9da yada wahatsapp kullanan biriyle whazzapp ile görüşülebilirmi? Bunu merak ediyorum. Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin. İyi forumlar.
Sorum şu. Bu telefonu almalımıyım. Çünkü donanım olarak düşük ve eski bir telefon. Almak mantıklı bir karar mı olur sizce?
Bide ben whats app çok kullanırım. Whatsapp varmı n9da yada wahatsapp kullanan biriyle whazzapp ile görüşülebilirmi? Bunu merak ediyorum. Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin. İyi forumlar.