N9 Almayı Düşünüyorum. Yardımcı Olurmusunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
N9 Almayı Düşünüyorum. Yardımcı Olurmusunuz?
Arkadaşlar ben n8 kullanıyorum. Bir telefondan en çok beklediğim özellik de multitasking'dir. Meego işletim sistemini çok beğeniyorum. N9un tasarımına hayranım. Cihazın mağazasındaki uyugulama azlığı da sıkıntı değil çünkü neredeyse hiç oyun oynamam. Genelde mesajlaşırım zaten. Uygulama azlığı hiç dert değil. Telefonun kullanıcı arayüzüne bayılıyorum. Hatta piyasadaki n9 ve n950 ile sadece iki telefonda olması ve diğer telefonlardan farklı bir işletim sistemi olması beni çok çekiyor telefona.

Sorum şu. Bu telefonu almalımıyım. Çünkü donanım olarak düşük ve eski bir telefon. Almak mantıklı bir karar mı olur sizce?

Bide ben whats app çok kullanırım. Whatsapp varmı n9da yada wahatsapp kullanan biriyle whazzapp ile görüşülebilirmi? Bunu merak ediyorum. Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin. İyi forumlar.

Scofie

Scofie

Üye
Aslında başlığı okuyunca alma demek için girdim konuya ama yazdıklarıni okuyunca şöyle bir yorum yaptim;
Whatsap i Bilmiyorum ama Eğer bir telefonu o kadar seviyorsan araştırdıysan al Yoksa başka bir Telefon alınca Hep aklında kalacak.
Ama nokia nin bittiği de ortada alırsan yazılım uygulama desteği yok aldığın gibi kullanırsın ama sen zaten yukarda sorun değil demissin :)
bir de Artık nokia 2 el fiyatları çok düştü satmak istersen zarar edersin

hurol1

Üye
Aslında başlığı okuyunca alma demek için girdim konuya ama yazdıklarıni okuyunca şöyle bir yorum yaptim;
Whatsap i Bilmiyorum ama Eğer bir telefonu o kadar seviyorsan araştırdıysan al Yoksa başka bir Telefon alınca Hep aklında kalacak.
Ama nokia nin bittiği de ortada alırsan yazılım uygulama desteği yok aldığın gibi kullanırsın ama sen zaten yukarda sorun değil demissin :)
bir de Artık nokia 2 el fiyatları çok düştü satmak istersen zarar edersin

ama n9a android portlandı

Scofie

Scofie

Üye
ama arkadaş mego seviyor benim kastım mego geliştirilmeyebilir

smh60

smh60

Üye
oyun ve uygulama sıkıntın yoksa al derim whatsapp da var heralde

fLuke!

fLuke!

Üye
dostum bence mesajlasma icin fln daha fazla kullaniyorsan lumia al derim.n9 a android portlanmis olsada emin ol bence kullanisli olmuyor.lumia zaten wp sosyal aglarla entegre cok iyi.en azindan terkedilmedi sistem.tmm meego da gelistiriciler var onlarlada biyere kadar.bu ekosisteme yine gecmek istiyosan sailfishi bekle derim.zaten multitaskingi asmis bisey.:oke:

scorpion11

scorpion11

Üye
bende 2. el almayı düşünüyorum.piyasası ne kadar bugünlerde?

messevim

messevim

Üye
bence lumialara bir göz at derim. n9 a koyacağın para ile rahat l520 ile 620 alabilirsin, biraz daha koyarsan 820 alabilirsin.

fnldstntn

Üye
İlk olarak Android portundan beklentin olmasın henüz yetersiz...İkincisi wazzap ile rahatlıkla bütün watsapp ile mesajlaşabilirsin...donanım düşük görülebilir fakat meego için fazlasıyle yeterli...multitaskingi tartışmaya gerek bile yok şüphesiz bunu yapabilen en iyi telefon..ayrıca swipe özelliğine de hayran kalacaksın...imkanın varsa biryerlerde dene ve al...

Seglopsi

Seglopsi

Üye
bence motorola atrix gibi bir cihaza yonelirseniz eger daha yararli olacaktir sizin icin.

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
androidi hiç sevmiyorum ya. Neyse lumia alcam artk. 720 ya da 820

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
yok vazgeçtim kararım kesin. Piyasadki tek meego bu telde olduğu için (n950 dşnda) n9 u alıcam

Seglopsi

Seglopsi

Üye
bakin n9'u iyi arastirip alin. pisman olmaniz olasi. ne istediginize tam karar verin derim. oyun, uygulama yoklugu sorunu yasayacaksiniz, daha sonra sistem modlama yaparken ise birkac defa telefon loop olacak, flash atmak durumunda kalacaksiniz, flash atarken de alisana kadar deneyimli kullanici degilseniz sorun yasayacaksiniz yani sorunlar yasayacaksiniz. iyice karar verin alacakken.

basit kullanicilar icin ise en rahat kullanilacak telefon bence.

alperen kutuk

Üye
lumıa al bence

cyber

cyber

Üye
sailfish ten üst seviye tel çıkar mı

scorpion11

scorpion11

Üye
bakin n9'u iyi arastirip alin. pisman olmaniz olasi. ne istediginize tam karar verin derim. oyun, uygulama yoklugu sorunu yasayacaksiniz, daha sonra sistem modlama yaparken ise birkac defa telefon loop olacak, flash atmak durumunda kalacaksiniz, flash atarken de alisana kadar deneyimli kullanici degilseniz sorun yasayacaksiniz yani sorunlar yasayacaksiniz. iyice karar verin alacakken.

basit kullanicilar icin ise en rahat kullanilacak telefon bence.

n9 alacağım galiba.meego stabil çalışıyor mu?sorun yaşadığınız birşey var mı ?

Seglopsi

Seglopsi

Üye
n9 alacağım galiba.meego stabil çalışıyor mu?sorun yaşadığınız birşey var mı ?

basit kullanici iseniz hicbir sorun yasamazsiniz. gayet stabil ve akici. hatta duz kullanim icin o kadar rahat bir cihaz ki, bu bir sorun oluyor :)

Üst Alt