yusuf_bey
Üye
-
Konu Sahibi
-
ben de birebir aynı durumdayım. şu an n8 kullanıyorum. sırf arayüz ve tasarımı için n9 almayı düşünüyorum ama şu an alamam yaz geçtikten sonra alabilirim. oyun oynamayı pek sevmem. şu an telefonumda bir tek asphalt 6 hd kurulu ama onu da çok nadir oynuyorum. telefonla yaptığım şeyler nerdeyse seninkiyle aynı.
n9 almayı çok istiyorum ama bi yandan da düşünüyorum acaba o kadar para vermeye değer mi bu saatten sonra diye. diğer arkadaşlar da yorum yapsınlar bakalım. ben şimdilik aşmak istüyorum ve kimse beni vazgeçirmezse alıcam 3 ay sonra.
Al yani iyi edersin.Muhtemelen zamanla değer kaybeder.Ama parasını bence hak eder.
ben de alabilirim belki n9 bakalım
- - - Eklendi - - -
nitdroid hala geliştiriliyor mu n9 un geliştirilme özgürlüğü beni cezbediyor mobil platformlar için yazılımlar yapmak istiyorum bu işe n9 la başlamak en mantıklısı sanırım
overclock yapabilirsiniz.aynen hoşuma gitti keşke geliştirilseydi daha fazla n9 aslında işlemci biraz daha yükselseydi 2.nesil s3 lerdeki gibi 1.3 falan olsa daha iyi olurdu.
overclock yapabilirsiniz.
alırsam bana yardımcı olacak insanlar görmek güzel.. Son bi soru sonra başınızı şişirmiyicem kaç Ghz e kadar oc yapabiliriz.
Ya ben döneklik yapmış gibi hıssedecem ama lumia 800 de karar kıldım. Hem önü açık bi platform hem de çok seri bi sistem. Ucuz donanım ile gayet hızlı bi sistem gerçekten o yüzden sadece tasarım için meego almak mantıksız geldi birden. Sonuçta aynı tasarım lumiada da var. En azından en hızlı web tarayıcı var. Birde dosya yönetici ayarlarsak tamam.
kararım lumia 800
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?