Stephen Elop Kimdir ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
şu andaki lumia900 satışları nokiada keyifleri yerine getirdi diyebilirim bundan iki ay önceki karamsar ortam yok artık. Lumia900 satışa sunulmadan önce bütün çevrelerde sanki bir hayal kırıklıgı yaşatıcakmış havası estirildi fakat cihaz at&t stoklarında yok satmaya başlayınca nedense o çevrelerin sesi de kesildi. Artık bizim unuttugumuz haberleri yeniymiş gibi vermeye başladılar. Bu arada fırsat kolluyorlar bir hatası çıksa da manşetten versek diye ama olmadı işte malesef lumia900 düşmanlarını hayal kırıklıgına ugrattı.

aynen abi, lumia 900 amerika da peynir ekmek gibi gidiyor. 2013 de umarım daha iyi olur.

Yanlız hala bazı fandroid sitelerinde (örnk=dh) gibi haberler tam nokia düşmanı gibi ayrıca yorumlarda donanım düşük diyorlar. "nokia hala 480x800 ekranda ve 500mb ram kullanıyor" diyolar. Tamam bizde xperia s gibi cihazlarda 1GB ram var. Ama wp ios gibi. Az donanım ile çok iş. Yani wp çok stabil.Üstelik wp şuan yüksek donanıma izin vermiyor. Wp 8 ile 1GB ramli nokia lar görebiliriz umarım.

İşte millet bunları bilmiyor :)

klongs

klongs

Üye
aynen abi, lumia 900 amerika da peynir ekmek gibi gidiyor. 2013 de umarım daha iyi olur.

Yanlız hala bazı fandroid sitelerinde (örnk=dh) gibi haberler tam nokia düşmanı gibi ayrıca yorumlarda donanım düşük diyorlar. "nokia hala 480x800 ekranda ve 500mb ram kullanıyor" diyolar. Tamam bizde xperia s gibi cihazlarda 1GB ram var. Ama wp ios gibi. Az donanım ile çok iş. Yani wp çok stabil.Üstelik wp şuan yüksek donanıma izin vermiyor. Wp 8 ile 1GB ramli nokia lar görebiliriz umarım.

İşte millet bunları bilmiyor :)

wp7 de ust ram kisitlamasi yok alt sinir az 256 mb ram olmak zorunda

papakudioflu

papakudioflu

Admin
wp7 de ust ram kisitlamasi yok alt sinir az 256 mb ram olmak zorunda

o konuda haklısın dostum ram sınırlaması minimum olarak kısıtlı fakat bir lumia alıp bakmak lazım ram optimizasyonu nasıl. Multitasking wp7.5mango da 5uygulama destekliyor tango güncellemesiyle 8uygulama destegi olucak bunlar gözönünde bulundurularak yapılmış ram optimizasyonu 512mb ram e izin veriyorsa burada microsoftu tebrik etmek lazım. Yoksa dostlar alışverişte görsün misali atıl kapasite olarak koyulacak bir ram göz boyamadan başka bir işe yaramazdı.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

o konuda haklısın dostum ram sınırlaması minimum olarak kısıtlı fakat bir lumia alıp bakmak lazım ram optimizasyonu nasıl. Multitasking wp7.5mango da 5uygulama destekliyor tango güncellemesiyle 8uygulama destegi olucak bunlar gözönünde bulundurularak yapılmış ram optimizasyonu 512mb ram e izin veriyorsa burada microsoftu tebrik etmek lazım. Yoksa dostlar alışverişte görsün misali atıl kapasite olarak koyulacak bir ram göz boyamadan başka bir işe yaramazdı.

Ne demek istediğini anlamadım hünkarım?:allalla:

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
o zaman niye koymadı 1 GB RAM :hmmm olması lazım rakiplere göre

Üst limit yok.Minimum 512 MB'dı(Mango ile) ve en alt donanımı koydu Nokia her zaman.1.4 GHz de böyle idi.Tango güncellemesiyle 256MB Ram,800 MHz işlemci ALT SINIRI getirildi.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
alt limit sınırı var diyon. Üst sınır yok diyon:D O zaman öylesinemi 1GB ram takmadı onu diyom :D

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
alt limit sınırı var diyon. Üst sınır yok diyon:D O zaman öylesinemi 1GB ram takmadı onu diyom :D

belki islemci yuzunden ram 512 mb. dir kardesim. Yada kafalarinda (610 cikmadan once) bir standart ram belirlemeye calismislardir! Gördugum kadariyla wp. isletim sistemine sahip diger markalarin urunleride 512 mb. ram. Yani en basta microsoft un plani 512 mb. i biz butun cihazlarda standart yapalim ki uygulama ve oyunlari bu ram duzeyinden belirleyelim demis olabilirler;) Tabi bu yazdiklarim olmamista olabilir :)

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

iPhone 4S de 512MB RAM.Şu an için her iki sistemde de gerek yok.Yani "öylesine 1GB ram takmadı":D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
pek fark yok Hünkarım iphone un çift çekirdek olması avantaj bir de gpusu da daha iyi sanırım

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
ultrayer6 bütün yorumlarına katılıyorum.Ben Elop amcamızı seviyorum.Bence Wp'nin üzerine düşme kararı çok doğru tek yanlışını gördüm bu güne kadar o da MeeGo olayında Microsoft'un baskılarına tamam diyerek MeeGo'dan vazgeçmesi.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
aynen meego güme gitti

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
belki islemci yuzunden ram 512 mb. dir kardesim. Yada kafalarinda (610 cikmadan once) bir standart ram belirlemeye calismislardir! Gördugum kadariyla wp. isletim sistemine sahip diger markalarin urunleride 512 mb. ram. Yani en basta microsoft un plani 512 mb. i biz butun cihazlarda standart yapalim ki uygulama ve oyunlari bu ram duzeyinden belirleyelim demis olabilirler;) Tabi bu yazdiklarim olmamista olabilir :)

aynen :)

---------- Eklendi @ 22:24:55 ---------- Yazıldı @ 22:24:25 ----------

iPhone 4S de 512MB RAM.Şu an için her iki sistemde de gerek yok.Yani "öylesine 1GB ram takmadı":D

:D anladım

---------- Eklendi @ 22:25:53 ---------- Yazıldı @ 22:24:55 ----------

ultrayer6 bütün yorumlarına katılıyorum.Ben Elop amcamızı seviyorum.Bence Wp'nin üzerine düşme kararı çok doğru tek yanlışını gördüm bu güne kadar o da MeeGo olayında Microsoft'un baskılarına tamam diyerek MeeGo'dan vazgeçmesi.

neyse :)

---------- Eklendi @ 22:27:12 ---------- Yazıldı @ 22:25:53 ----------

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...