Star Shopping TV den aldığım cihazın imei sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

XPron

Üye
    Konu Sahibi
Star Shopping TV den aldığım cihazın imei sorunu
merhaba arkadaşlar
'den samsung galaxy s5 aldım yanında 70 liralık timsah derisinden kılıfta geldi telefon android falan değil. imei klon çıktı yeni imei nasıl atacam yardım edermisiniz?

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
O sirketi arayip sormadiniz mi bu neyin sacmaligi diye? Numara klon ciktiginda cok bilgim yok ama tuketici hakem heyeti falsn uzun is. En kisasi servise gidip telefon imeisini sizin numaranizla eslemelerini saglamak. Tabii bunu baskasindan once yapin ki en azindan imei no sizin numaranizda calissin. Yoksa o sans da yanar. Gecmis olsun.

unsatoppable

Üye
merhaba arkadaşlar star shopping tv de samsung galaxy s 5 kampanyası adı altında insanlar kandırılıyor ve dolandırılıor böle şeyylere sakın inanmayın bi anlık iyi niyetime kapılıp herkeside kendim gibi gördüğüm için inanıp telefon açtım ve yarışmaya katıldım ve kazandım 4 gün sonra 149 tl değerinde bi tane samsung galaxy s5 adı altında çok dandik androit bile olmayan kamerası bile çok kötü olan imei nokia3100 dan klonlanmış olan sv adlı bi telefon gönderdiler anlıcağınız resmen dolandırıldım cevabı sölerkende bunları özellikle sormuştum orjinalmi die evet demişlerdi telefon geldikten sonra tekrar aradığımda bana doğru telefon gelmiş dediler sv deki v romen rakamıyla yazılmış dediler 5 anlamına gelmiş deiler salak yerine kondum kutusu orjinal yalnız içindekiler sahte faturası bile yok kargocu parayı vermeden veremem dedi bende almak zorunda kaldım paketi açtığımda hayal kırıklığına uğradım ne yapabilirim lütfen birileri yardımcı olsun

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Bir bardak soğuk sudan başka yapacak başka birşey yok, nasıl inanıp ta aradığınızı akıl mantık ta almıyor ya oda başka konu, geçmiş olsun, arayıp bol bol küfür edin artık,

Punsier

Üye
Hıyar çıkmadığına Sevin kardeşim bu zamanda 149 liraya nasıl olacak bu iş aslında kurnazlığın cezası

unsatoppable

Üye
çok bi para değil aslında hiç kafama bile takmıom ama aradığımda hepsini sordum özellikle bildiğimiz orjinal s5 mi die samsungun tv de gösterilen yani yoksa bende biliorum 149 tlye o telefonun olmıcanı ama artık yapcak bişi yok sağlık olsun napalım

ismail

ismail

Üye
dert etmeyin babamda bana soruyordu her reklam çıktığında alma diyordum. en sonunda dayanamadım artık al dedim :D aynı s5 yazan geldi 3100 imeisi atılmış en azından arama konuşma mesaj yapıyor. 2 sim diyodu diğerinde imei yok nete giriyomu bilmiyorum denemedim. içinde hangi sistem var bilmiyorum ama java olabilir. sonra bitane daha almış ixperia diye o açılmıyo bile :D akıllandı sanırım artık sormuyo tvde çıkınca :D

halımısın123

Üye
Oralardan ürün alacak vatandaş buldukları sürece adamlar sizin gibi saf insanları kandırmayı devam edecek.

CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Tüketici kanunu nediyor;

"Cayma hakkı

MADDE 7 -(1) Mesafeli sözleşmelerde tüketici, yedi gün içerisinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkına sahiptir. Cayma hakkının kullanıldığına dair bildirimin bu süre içinde yazılı olarak veya bir sürekli veri taşıyıcısıyla bildirilmesi yeterlidir.

(2) Cayma hakkı süresi, malın teslimine ilişkin sözleşmelerde, tüketicinin malı teslim aldığı günden itibaren, diğer sözleşmelerde ise sözleşmenin akdedildiği günden itibaren işlemeye başlar.

Cayma hakkının kullanılmasının sonuçları

MADDE 8 -(1) Tüketicinin cayma hakkını kullanması hâlinde satıcı veya sağlayıcı, cayma bildiriminin kendisine ulaştığı tarihten itibaren en geç on gün içerisinde almış olduğu toplam bedeli ve tüketiciyi borç altına sokan her türlü belgeyi tüketiciye hiçbir masraf yüklemeksizin iade etmek ve yirmi gün içerisinde de malı geri almakla yükümlüdür."

Bilgine.

nsren

nsren

Üye
Onlara inanıp alanlara allah akıl fikir versin. Ya arkadaşlar gözünüzü seveyim biraz mantıklı olun yeter. Çok söylemek geçiyor içimden ama neyse. Tüm sinirime rağmen geçmiş olsun diyorum. Umarım bundan ders alırsınız.

mhmtkrtp

mhmtkrtp

Üye
Kardeşim öncelikle geçmiş olsun... Eğer inatçı biriysen yasal tüm yolları sonuna kadar kullan.

Üst Alt