ßu 2 telefoNun Çekim Kalitesi ve Lensleri Aynımıdır ? (Yardm)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
    Konu Sahibi
ßu 2 telefoNun Çekim Kalitesi ve Lensleri Aynımıdır ? (Yardm)
Arkadaşlar Samsung Innov8(İ8510) ile Samsung m8800 'ın lensleri aynmıdır veya çekim kaliteleri.. ??İnnıv8 i kızaklı olduğu için alasım gelmiyor. Önceden samsung jetim vardı 5 megapixeldi ama oda içinde bence 2 megapixel gibi çekiyordu. Samsung m8800 ında kamerası böylemidir sizce.. innov8 le çekim kaliteleri aynımı ? aynıysa m8800 alıcam değilse n82 alıcam bi yardımlarınızı bekliyorum .. :oke:

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Nokia N86 8MP şu an piyasadaki en iyi görüntü alabilen cep telefonu olarak geçiyor. Samsung olsun illaki dersen i8910 HD Kalitede görüntü alabiliyor diye geçiyor kayıtlarda ama hiç bilmiyorum kalitesini.

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Bence İnnov8 :)

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
    Konu Sahibi
yok arkadaşlar yanlış anladınız galiba.. ben n82 ile m8800 pixon arasında kaldım m8800 pixon Innov8(i8510) ile aynımı foto çekme kalitesine sahip onu merak ediyorum. hangisini alsam karar veremedim m8800 ile n82 arasında gps , wifi , navigasyon gbi özellikler kullanmıyorum.

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Büyük ihtimal aynı çekim kalitesidir ..

M8800 ve N82 arasından da Oyumu M8800'a kullanıyorum :)

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
    Konu Sahibi
Büyük ihtimal aynı çekim kalitesidir ..

M8800 ve N82 arasından da Oyumu M8800'a kullanıyorum :)
peki m8800'ın n82 ye göre artılarını belirtebilirmisin karar vermemde yardımcı olacaktır :)

Silinen Üye 325954

Silinen Üye 325954

Kapalı Hesap
çekim derken ne çekimi çekim 2 adet uydu vardır bir tanesi motorolanın kendi uydusu sadece motorola kullanıyor bir de bütün markaların tek bir uydusu vardır .şimdi kararını sen ver ............

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
    Konu Sahibi
çekim derken ne çekimi çekim 2 adet uydu vardır bir tanesi motorolanın kendi uydusu sadece motorola kullanıyor bir de bütün markaların tek bir uydusu vardır .şimdi kararını sen ver ............
:ehe:ehe güldürdüğün iyi oldu . Fotoğraf çekimi tabikide :d:

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye

Sen karar ver hangisi sence :))

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
    Konu Sahibi
m8800 da xzenon flash demiş ama led flash varki :hmmm

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Bilmiyorum ben sitenin yalancısıyım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt