Splinter cell ct ngage ... Yardım !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yunus5055

yunus5055

Üye
    Konu Sahibi
Splinter cell ct ngage ... Yardım !!
Arkadaşlar bu ngage oyunda öyle bir yere geldimki kaç haftadır geçme yerini bulamıyorum ... Bölümün adı " displace " ... Bölüme bir binanın çatısinda başlanıyor ... Adamlar kameralar filan derken binanın içine girip merdivenlere aşağı indim ... Girebildiğm 2 katı hallettim tamamen ... ( Zeminin gri renkli ve yeşil renkli olduğu katlar ) ... Şimdi zeminin kırmızı renkli bir kata geldim ... Oradaki tüm adamlarıda öldürdüm ve camera görüntülerini silme görevini geçtiğimi yazdı ama burdan sonrasında nereye gideceğimi bilmiyorum ... Bazı tahta kapılar var ama onlarında giriş kodlarinin olduğu e_mail gelmediği için oralarada giremiyorum ... Şimdi küçük bir odaya girdim ve kayıt oldu oyun ... Odada karşıda mekanik bir kapı hiçbir şekilde açılmıyor ... Odanın sağında ve solunda 2 tane kod girme paneli var ... ( 01 ve 02 yazıyo üzerlerinde ) ... Bu panellerin kodlarını bilen varmı ... Sanırım oyun buradan geçilecek ama hala kodların olduğu mesaj gelmedi ... Bütün binada serbest dolaşıyorum hiçbir adam filan kalmadı ... Lütfen burayı geçen biri varsa yardım etsin ... Merdivenlerde giriş kartının olmadığı için giremediğim bir kapı da var ... Onun kartınıda nerden bulurum ...

----------Eklendi @ 13:45:53 ---------- Yazıldı @ 13:42:44 ----------

Niye bozuk yazıyo bu ucbrowser ya ... Nese bida yazıyorum ...Arkadaşlar bu ngage oyunda öyle bir yere geldimki kaç haftadır geçme yerini bulamıyorum ... Bölümün adı " displace " ... Bölüme bir binanın çatısinda başlanıyor ... Adamlar kameralar filan derken binanın içine girip merdivenlere aşağı indim ... Girebildiğm 2 katı hallettim tamamen ... ( Zeminin gri renkli ve yeşil renkli olduğu katlar ) ... Şimdi zeminin kırmızı renkli bir kata geldim ... Oradaki tüm adamlarıda öldürdüm ve camera görüntülerini silme görevini geçtiğimi yazdı ama burdan sonrasında nereye gideceğimi bilmiyorum ... Bazı tahta kapılar var ama onlarında giriş kodlarinin olduğu e_mail gelmediği için oralarada giremiyorum ... Şimdi küçük bir odaya girdim ve kayıt oldu oyun ... Odada karşıda mekanik bir kapı hiçbir şekilde açılmıyor ... Odanın sağında ve solunda 2 tane kod girme paneli var ... ( 01 ve 02 yazıyo üzerlerinde ) ... Bu panellerin kodlarını bilen varmı ... Sanırım oyun buradan geçilecek ama hala kodların olduğu mesaj gelmedi ... Bütün binada serbest dolaşıyorum hiçbir adam filan kalmadı ... Lütfen burayı geçen biri varsa yardım etsin ... Merdivenlerde giriş kartının olmadığı için giremediğim bir kapı da var ... Onun kartınıda nerden bulurum ...

.PROFESSIONAL.

Üye
357160

yunus5055

yunus5055

Üye
    Konu Sahibi
Himm bi bakım saol .. Oynayalı baya oldu ... Save dosyası umarım duruyodur :)

- - - Eklendi - - -

Himm bi bakım saol .. Oynayalı baya oldu ... Save dosyası umarım duruyodur :)

.PROFESSIONAL.

Üye
kart velide

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...