pislikten mideniz bulanmıyor mu sizin Pislik olmadığı için bulanmıyo arkadaşım :)
BrainFree Üye Symbianist' Alıntı: pislikten mideniz bulanmıyor mu sizin Genişletmek için tıkla ... Pislik olmadığı için bulanmıyo arkadaşım
Symbianist' Alıntı: pislikten mideniz bulanmıyor mu sizin Genişletmek için tıkla ... Pislik olmadığı için bulanmıyo arkadaşım
Amaru Shady Üye Konu Sahibi mstf_l' Alıntı: maxicepte aklımda kalan en eski konu bu herhalde Genişletmek için tıkla ... neden??
SHS Üye BrainFree' Alıntı: O zaman bi soru: Bu konuyu hortlatan kim? özele bekliyorum Genişletmek için tıkla ... ben hortlattım bi sorun mu var ----------Eklendi @ 21:26:08 ---------- Yazıldı @ 21:25:19 ---------- Pondusss' Alıntı: neden?? Genişletmek için tıkla ... sen hâlâ burda mısın?
BrainFree' Alıntı: O zaman bi soru: Bu konuyu hortlatan kim? özele bekliyorum Genişletmek için tıkla ... ben hortlattım bi sorun mu var ----------Eklendi @ 21:26:08 ---------- Yazıldı @ 21:25:19 ---------- Pondusss' Alıntı: neden?? Genişletmek için tıkla ... sen hâlâ burda mısın?