Programsız program simgelerini görünmez yapma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Programsız program simgelerini görünmez yapma
inşallah yanlış yere açmamışımdır konuyu.öncelikle x-plore ya da başka bir hex wiever (hex görüntüleyici yani) lazım.tabi private klasöründen girileceği için telefonun hackli olması gerek veyahutta x-plore1.45 hackli sürümü var bu sitede o direkt açıyor private klasörunu falan.

neyse yöntem şu "E:\private\10003a3f\import\apps\" (görünmez yapmak istediğimiz program telefon hafızasındaysa C:\private\10003a3f\import\apps\ uzantısına gidersiniz) klasörüne giriyoruz orada karşımıza bir sürü şey çıkıyor büyük çoğunluğu da .rsc uzantılı.işte o .rsc uzantılı dosyalar bizim yüklü programlarımız.zaten isimlerini görünce de anlarsınız.görünmez yapmak istediğimiz .rsc uzantılı dosyanın üstüne gelip menü-dosya-hex görüntüleyiciyi açıyoruz yine menü-düzenle seçebiliriz ya da direkt 8'e basın x-plore'un kısa yolu bu zaten.karşımıza bir sürü rakam ve harf kombinasyonu çıkacak.ortadaki bölümün sol üstünde 6b ile başlayan kısmında 6 yerine herhangi bir rakam yazın. mesela 7.geri ye tıklayın ve evet diyerek kaydedin.menüden bakın program görünmeyecek tekrar getirmek için programı aynı yolu izleyip 7'yi 6 yaparsınız program menüye geri gelir.ben demedim nokia e65'te hiç bir sorun olmadı.program silinmiyor korkmayın :).kolay gele.
Ne işe yarar ki diyebilirsiniz ama bunu tesadüfen buldum tamamen kendi mamulümdür.alıntı çalıntı yok.(bir de ne vesileyle bulduğumu hatırlasam süper olacak ya neyse).bende sorun çıkmadı inşallah sizde de çıkmaz.sanmıyorum gerçi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...