rehberde ve operada sorun, acil yardım!..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
rehberde ve operada sorun, acil yardım!..
arkadaşlar dün akşam opera da sorun çıktı çok kasma ve donma oluyordu kaldırıp yine kurdum yine aynı sorun çıktı, bende x-plore ile system dosyalarına girdim opera ile ilgili bazı sistem dosyalarını sildim hangileri olduğunu hatırlamıyorum , bi de c: diskinde boşta olan bazı .log .qml .txt gibi uzantıları olan dosyaları sildim temizledim yani , ardından operaya girdim ve baktım ki türkçe karakterler bozuk değişik şekillerde çıkıyor bütün sitelerde aynı sorun, onu geçtim bu sefer rehber dünden beri sorun çıkarıyor arayan kişi bende kayıtlı olmasına rağmen sadece numara gözüküyor neden böyle oldu çaresi varmıdır acaba rehberde dünkü xplore temizliğinden sonra mi oldu ilgisi varmı...

_ardaa

_ardaa

Üye
ne yazdığını anlasak birde.

nonamex

Üye
ne yazdığını anlasak birde.

arkadaşlar dün akşam opera da sorun çıktı çok kasma ve donma oluyordu kaldırıp yine kurdum yine aynı sorun çıktı, bende x-plore ile system dosyalarına girdim opera ile ilgili bazı sistem dosyalarını sildim hangileri olduğunu hatırlamıyorum , bi de c: diskinde boşta olan bazı .log .qml .txt gibi uzantıları olan dosyaları sildim temizledim yani , ardından operaya girdim ve baktım ki türkçe karakterler bozuk değişik şekillerde çıkıyor bütün sitelerde aynı sorun, onu geçtim bu sefer rehber dünden beri sorun çıkarıyor arayan kişi bende kayıtlı olmasına rağmen sadece numara gözüküyor neden böyle oldu çaresi varmıdır acaba rehberde dünkü xplore temizliğinden sonra mi oldu ilgisi varmı...

Chrome'ın kodlamasını unicode yapınca yazdıkları düzeldi..

----------Eklendi @ 19:22:16 ---------- Yazıldı @ 19:19:46 ----------

Kafanıza göre dosya silmemeliydiniz bir kere, bilgisayar kullanırken windows klasörüne girip rastgele dosya silmeniz ne kadar mantıksızsa aynı şey telefonunuz içinde geçerli.

Yerinizde olsam temiz bir flash atardım.

(Rehber için aynı numarayı iki kere kaydetmiş olabilirsiniz, ona dikkat edin.)

_ardaa

_ardaa

Üye
Rehber ayarların değişmiş olabilir, ayarlarına gir Gösterilecek rehber kısmını Telefon hafızası seç, öyle dene.

Ama nonamex'in dediği gibi adı üstünde sistem kafana göre oradan dosya silersen her türlü şey olabilir, temiz flash en mantıklısı hangilerini sildiğini bilmiyorsun yedeğin varsa onu da yüklemeyi deneyebilirsin.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
mini de sorun yok, mobile de var.. Rehbere gelince bi anda oldu o sorun çift no kayıtlı değil +9 ekledim çıkardım olmadı yine, flash olayını nokia club ta yapabilirmiyim garantiye giriyormu bi ücreti varmıdir yani...

alp047

alp047

Üye
garantiliyse ucretsiz flashlatabilirsin

Utku

Utku

Üye
okunmuyor:vur

----------Eklendi @ 21:14:58 ---------- Yazıldı @ 21:13:05 ----------

Chrome'ın kodlamasını unicode yapınca yazdıkları düzeldi..

----------Eklendi @ 19:22:16 ---------- Yazıldı @ 19:19:46 ----------

Kafanıza göre dosya silmemeliydiniz bir kere, bilgisayar kullanırken windows klasörüne girip rastgele dosya silmeniz ne kadar mantıksızsa aynı şey telefonunuz içinde geçerli.

Yerinizde olsam temiz bir flash atardım.

(Rehber için aynı numarayı iki kere kaydetmiş olabilirsiniz, ona dikkat edin.)
onunla mı uğraştın (chrome):eheçözümü:bence flash at:aha:navifirm ile

meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
nokia club hangi programla flash atiyor? o da navi mi, yoksa kendi programlari mi, bilgisi olan varmi? ve son bi soru, hard format mi yoksa flash mi daha saglikli telefon icin...

meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
Bugün gittim nokia club ta telefona yazılım attım ne var ne yok herşey gitmiş, yanlız ben görevliye flash at deyince öylece suratıma baktı, herhalde hayatında ilk defa bu kelimeyi duyuyor, hard format diyorum onu da bilmiyor neyse en azından telefonum rahatladı tüy gibi hafif şu an :) ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...