xtrem06 Üye bunun galaxy s 4.2.1 için ayarı metod ayarı nedir arkadaşlar.. edit : automatic bari kendimiz cevaplayalım
bunun galaxy s 4.2.1 için ayarı metod ayarı nedir arkadaşlar.. edit : automatic bari kendimiz cevaplayalım
KLEMURİSHİ Üye Çok güzel bir konu konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim. Galaxy s2 de sorunsuz çalışıyor ayar yapmadan.
Çok güzel bir konu konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim. Galaxy s2 de sorunsuz çalışıyor ayar yapmadan.
emreturnali Üye davaro006' Alıntı: Bilgilendirdigin icin tesekkür ederim Inadına almıyacam ınternet dınlemıyecem radyo Genişletmek için tıkla ... kardeşim maxsi plus 5 telefonunu root yapmanada gerek yok bu adresten Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız internetsiz radyo mevcut anlatılanları uygula ben denedim oluyor Son düzenleme: 24 Kas 2014
davaro006' Alıntı: Bilgilendirdigin icin tesekkür ederim Inadına almıyacam ınternet dınlemıyecem radyo Genişletmek için tıkla ... kardeşim maxsi plus 5 telefonunu root yapmanada gerek yok bu adresten Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız internetsiz radyo mevcut anlatılanları uygula ben denedim oluyor
memeory Üye emeğin için sağol ama bende error veriyor dediklerini yaptım error diyor telim: avea in touch 4 galiba fm verici yok bi bakar mısın
emeğin için sağol ama bende error veriyor dediklerini yaptım error diyor telim: avea in touch 4 galiba fm verici yok bi bakar mısın