Bruce Wayne
Üye
-
Konu Sahibi
-
s.a tesekkur ederim eline emegine saglik senden bi ricam olacak tam olarak nasil olacagini ayrintili anlata bilirmisin ben yapamadim simdiden tsk ederim
Rica ederimtsk ederim ilgilendigin icin
Malesef radyo transmitteri olmayan cihazlar icin internet olmadan radyo mumkun degil.Turkcell bol bol Internet kullanin diye radyo koymamis telefona diyebiliriz. Ancak tune in radyo tarzi programlar ile Internet uzerinden radyo dinleyebilirsiniz.Bende maxiplus5 var telefonun kendinde radyo yok zaten ofline radyoo internet paketimde de yok radyo dinlemiyordum 1 2 aydan beri konuyu gordum dediginiz herseyi uyguladim ama calismadi telefon rootsuz oldugu icinde olabilir mi yada arkadaslar varsa ofline baska radyo isim solerseniz indirevilirim
Malesef radyo transmitteri olmayan cihazlar icin internet olmadan radyo mumkun degil.Turkcell bol bol Internet kullanin diye radyo koymamis telefona diyebiliriz. Ancak tune in radyo tarzi programlar ile Internet uzerinden radyo dinleyebilirsiniz.
Bilgilendirdigin icin tesekkür ederim Inadına almıyacam ınternetdınlemıyecem radyo
o audio method kısmından qdsp altern yapınca calısmadı automatice aldım çalışıyor da adam konuşuyo radyoda sesi bi kalın değişik geliyo?
- - - Eklendi - - -
üstte çekim kalitesi yazıyo 6 5 falan belki o düşük ses kalitesi ondan kötü?
- - - Eklendi - - -
104.2 yi açtım çok net çekim kalitesi 23 oldu net geliyo demekki çekim kalitesinden bu arada çok teşekkürler kardeş müthiş birşey bi yorum yapsan sen genede şu ses kalitesine?
Vodafone. 945 uyumlumu dur?
Çok güzel bir konuya değinmişsin kardeş sağolasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?