Speed Tema Efect 2 Deneyin Derim.Animenü ve Kastor'a gerek yok....

Sponsorlu Bağlantılar

TopFury

TopFury

Üye
Yaw çok güzelmiş te...
Eeee...
Acaba OS 9.1 ile de uyum sağlar mı bu çaçlışma? :)
Kastor falan çalışmıyor çünkü versiyon .35.'te benim... :)

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Bu efect i kesinlikle denemem gerek hack işinden başlıyorum :)
Ayrıca videodaki telefondaki temayı bilenler varmı arkadaşlar ? hoşuma gittide :)
C2ZMaker programını kurdum dediğin gibi
programı açtım
Generate dedim ama direk Failed! yazıyor
Çünkü ilk başta kurarken bu uygulama telefonla tam olarak uyumlu değil falan demişti .....
Ne yapacam ben ???
Bu effect i yüklemeyi çok istiyorum .!!

--------------- Ekleme ---------------

Sonunda oldu (:
Teşşekkürünü veriyorum :D
Şimdide videodaki müziğin ve temanın peşindeyim :D

Veee birde şu Videoda verilen sitedeki neon effect 2 nin peşindeyim ama sanırım 5800 için olmuyor o

coskuncay19

coskuncay19

Üye
tema efeck çok süper fakat ben senden bi ricam daha var o da senin telde ev ekranı ve menü ekranı farklı nası yaptın onu.
eğer sende onun programı veya teması varsa verebilirsen çok sevinirim
farketmemin sebebi ise senin menüde dolaşırken veya normal ekranda iken altta 4 tane simge var orda menü falan filan bişiler yazıo eğer bu konuda yardımcı olabilirsen çok sevinirim

Rich4arD

Rich4arD

Üye
tema efeck çok süper fakat ben senden bi ricam daha var o da senin telde ev ekranı ve menü ekranı farklı nası yaptın onu.
eğer sende onun programı veya teması varsa verebilirsen çok sevinirim
farketmemin sebebi ise senin menüde dolaşırken veya normal ekranda iken altta 4 tane simge var orda menü falan filan bişiler yazıo eğer bu konuda yardımcı olabilirsen çok sevinirim

Video konuyu açan arkadaşa ait değil .
+ videodaki telefon nokia 5800 değil samsung ..
ayrıca senin o dediğin 4 farklı şeyler varya ana ekranda olan onuda nokia 5800 da yapabilirsin Forumda konusu mevcut =)

Nero9898

Nero9898

Üye
teşekkürler

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
Ayrıca videodaki telefondaki temayı bilenler varmı arkadaşlar ? hoşuma gittide :)
programı açtım
Çünkü ilk başta kurarken bu uygulama telefonla tam olarak uyumlu değil falan demişti .....
Ne yapacam ben ???

Sonunda oldu (:

Veee birde şu Videoda verilen sitedeki neon effect 2 nin peşindeyim ama sanırım 5800 için olmuyor o

bende o müziği arıyorum xD

ayrıca neon efect 2 de çalışıyor ama bir yerlerden sızdırman lazım parayı veren düdüğü çalar xD

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
Video konuyu açan arkadaşa ait değil .
+ videodaki telefon nokia 5800 değil samsung ..
ayrıca senin o dediğin 4 farklı şeyler varya ana ekranda olan onuda nokia 5800 da yapabilirsin Forumda konusu mevcut =)

ana ekrana yaparsın ama menüye yapılmaz symbian yazılım dilini bilen biri entegre ederse olur anca

Rich4arD

Rich4arD

Üye
süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
neonluyu paylaşmak isterdim ama malesef paylaşamam

frowell

frowell

Üye
c2z makerde generate diyince failed! diyor?

madalimert

madalimert

Üye
Teşekkürler...

frowell

frowell

Üye
Teşekkürler..

ruzgar515

ruzgar515

Üye
tşkler

osman5901

Üye
programı açtım
Ne yapacam ben ???

Sonunda oldu (:

bu arkadaş c2zmaker/generate/failed olayını çözmüş nasıl çözdüğünü paylaşabilir mi acaba acil yardım c2zmaker kuruyorum generate diyorum failed diye hata geliyo 7 8 tane frimware yükledim hiçbirinde çalışmadı (telefonum hackli)

frowell

frowell

Üye
Arkadaşım ben bu efekti daha önce yapmıstım bu konudan ama sımdı tekrar yapmaya çalışıyorum C:/recource içinde effect klasoru yok önceden vardı ne yapmam gerek?

frowell

frowell

Üye
Beyler bi konuyo video ekleyeceğimde bilgisayarımdakı videoyu nasıl eklerim? acil!!

izdi15

Üye
arkadaşlar her şey tamamda recourse dosyası bende mevcut değil :) o nası gelicek oraya onuda de işlem tamam

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
teşekkürler.

tahirorhan

Üye
efektleri çalıştıramıyorum hackli telefon olmasına rağmen tüm dediklerinizi yapmama rağmen olmuyor

Üst Alt