Senin telefon hackli değil mi kardeşim,c: recource erişimi için mutlaka telefonun hackli olmalı ve x-plore gibi bir dosya yöneticisi program kullanmalısın.Telefonunun markası ne bu arada bi dene yine yardımcı olmaya çalışalım
5800 ve telefon hackli.
árkadasim bennim tel hackli nokia 5530xm benim telefon
C:/recource ye giriyom ama effect diye bir dosya yok yaw sinir oldum vallha![]()
teşekkürler

eğer yoksa c: nin içinde recource klasörünün içine indirmiş olduğun speed tema effect klasörünün içindeki effect klasörünü direk at,yoksa bile artık olur böyleceárkadasim bennim tel hackli nokia 5530xm benim telefon
C:/recource ye giriyom ama effect diye bir dosya yok yaw sinir oldum vallha![]()
tabi olabilirbu efekti modifiye işletim sistemine atsak c2z ye gerek kalmadan çalışmaz mı???

saolasın...bi sorum daha olcaktı.hacklersem garantiden çıkarmı?
Resmi olarak çıkar. Ama sorun olacağını zanettmem. Gidip ben telefonu hackledim demeyeceksiniz herhalde.

Mutlaka olması gerekli,çünkü efekti değiştirmen için c2z.rmp dosyasını çalıştırman lazım,o dosyayı da çalıştırman için rompatcher lazım yani otomatikmen sistem dosyası erişimi için cihaz hackli olmalıdır.