Speed Tema Efect 2 Deneyin Derim.Animenü ve Kastor'a gerek yok....

Sponsorlu Bağlantılar

theenjoyment

theenjoyment

Üye
    Konu Sahibi
Speed Tema Efect 2 Deneyin Derim.Animenü ve Kastor'a gerek yok....
Tema Efekti video'daki gibi isterseniz izleyip sonra deneyin derim.Bence şahane duruyor.Fark yaratıyor. Bu işlemleri yapmanız için telefonunuz mutlaka hackli olmalıdır.İlk başta aşağıdaki ilk eklentiyi indirelim..
Daha sonra bize c2zmaker lazım onu da aşağıdaki ikinci eklentiden indirip telefona veya hafıza kartına kurun.c2zmaker programını açın seçenekler deyip generate diyin.Program c2z.rmp dosyasını kaydettiği yeri size yazacak, örneğin E:'ye direk atacak.Attıktan sonra programı kapatın.E: ye girip c2z.rmp dosyasını bulun bu dosyayı E:/patches klasörü içine atın.Sakın böyle bi klasör yok demeyin.Telefonunuz hackli değil demektir.Gidin hackleyin öyle gelin ve efect bölümüne geçme zamanı; ilk başta telefonunuzun temalar bölümüne gelin seçenekler deyip tema efektini kapatın.Daha sonra şu adımları izleyin.C:/recource içine girin orada efect diye bi klasör var onu x-plore gibi bi araçla yedekleyin.(mutlaka!!!!!) daha sonra ilk verdiğim linkteki speed type 2 dosyası içindeki efect programını hafıza kartına atın ve yine x-plore gibi bi program ile bu dosyayı E:/recource/içine kopyalayın.Recource içinde aynı dosya adlı olduğu için üzerine yazıyım mı diyecek yaz diyin.Zaten yedek almıştık sorun yok bi aksilik olursa orjinalini geri kopyalarız olur biter.Şimdi telefonu baştan başlatın.Açılınca rompatcher'a girin orda installserver,open all ve c2zmaker'ı aktif edin.Aktif etmek için options-all patches-apply diyin.Hepsi yeşil çentikli hale gelince çıkış yapın.Şimdi temalara tekrar gelin seçenek diyip kapattığınız tema efektini yeniden açıp yeni efekte hayranlıkla bakın alıntı değildir.Not: Böyle efect programları rompatcher ile aktif olduğu için telefonu kapatıp açınca efectte kapanacaktır.Efekti açmak için rompatcherdaki rmp'leri yeniden aktif edip,temalarınıza gelip tema efektini yeniden kapat-aç yapmalısınız. :oke: 5800'da denenmiştir.Tüm os9.4 telefonlarda çalışacaktır.Diğer cihazlarda da çalışabilir deneyen bilgi verirse sevinirim.O kadar yazdık deneyenler de 1-2 kelime yazar herhalde

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: By Y@VUZ, isthacker7, PrınceOfPersia ve 29 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler..

theenjoyment

theenjoyment

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim tema efektleri gerçekten telefona renk katıyor özellikle de kasmayanı,bu efekt gerçekten hiç mi hiç kasmıyor arkadaşlar :oke:

Revengeful

Emekli Yönetici
teşekkürler

theenjoyment

theenjoyment

Üye
    Konu Sahibi
ben teşekkür ederim.Telefonlara renk katabildiysem ne mutlu bana :oke:

tibet53

Üye
Saol dostum süper bir çalışma. Başka efek dosyalarıda mevcut mu SENDE? Bende 50 yakın tema efekti var ama öz izlemesi olmadığı için tek tek denemek zoruma gidiyor. :)

theenjoyment

theenjoyment

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim,aynen senin gibiyim bende de tema efekti çok fazla denediklerim ve hoşuma gidenleri önizlemeli koymaya devam ederim :oke:

undertaker00

Üye
illa hacklimi olması gerek?

theenjoyment

theenjoyment

Üye
    Konu Sahibi
illa hacklimi olması gerek?

Mutlaka olması gerekli,çünkü efekti değiştirmen için c2z.rmp dosyasını çalıştırman lazım,o dosyayı da çalıştırman için rompatcher lazım yani otomatikmen sistem dosyası erişimi için cihaz hackli olmalıdır.

undertaker00

Üye
saolasın...bi sorum daha olcaktı.hacklersem garantiden çıkarmı?

undertaker00

Üye
bn ynede bekliim biraz daha:D

theenjoyment

theenjoyment

Üye
    Konu Sahibi
Hacklemek garantiden düşürüyor diye biliniyor en başta söylüyüm bu yanlış,çünkü yazılım güncellemek,yazılım içinde olumsuz değişim düzeltmesi vs. hepsi garantiye girer,yazılım güncelleyince neden hack yok oluyor değil mi? tekrar söylüyorum yazılım güncelleyince hack yok olur :naughty:

--------------- Ekleme ---------------

Bu arada bu da Speed Tema Efect 1 bu konuda verdiğim 2. efekt te çok şık biri programlara girerken diğeri ise programlardan çıkarken şahane geçiş animasyonları sağlıyorlar.Video'dan izleyin deneyin derim bu da linki devamı gelecek....

oroj

Üye
iyi günler ilk önce teşşekkur ederim benim bir sorunum var C:/recourcebu dosyanın içinde efect dosyası yok bir turlu bulamadım bi yardımcı olurmusunuz?

theenjoyment

theenjoyment

Üye
    Konu Sahibi
eğer yoksa c: nin içinde recource klasörünün içine indirmiş olduğun speed tema effect klasörünün içindeki effect klasörünü direk at,yoksa bile artık olur böylece :oke:

undertaker00

Üye
Hacklemek garantiden düşürüyor diye biliniyor en başta söylüyüm bu yanlış,çünkü yazılım güncellemek,yazılım içinde olumsuz değişim düzeltmesi vs. hepsi garantiye girer,yazılım güncelleyince neden hack yok oluyor değil mi? tekrar söylüyorum yazılım güncelleyince hack yok olur :naughty:

yani garantiye bişi olmıcak hacklersem dimi?:D k.bakmayın bukadar soru sorduysam...

theenjoyment

theenjoyment

Üye
    Konu Sahibi
bişey olmaz asıl hack yapmazsan telefonu bence,basit telefon sanıp sıkılıp satarsın,o da alana yarar tabi :D ama bişey olmaz.İnternette araştır bana inanmıyorsan.Korkma yazılımı güncelle hack mack kalmaz,ya adamlar hack nasıl oluyor yapamıyoruz diye beni parçalayacak sen de nazlanıyon walla :D unutmadan opda dışında sertifika almayın,diğer siteler sakat bilginiz olsun.

okan_582

Üye
slm kardeşim effek klasörünü indirdim x-plore ile hafıza kartındakı yani E resource dosyasına attım olmadı telefon tam hacli haaa birde Z dosyasınsa var resource oraya denedim ama olmadı kopyalanmıyor diyor nasıl yantıgını tam bir anlatırmısın telefon tam hackli

haa birde bu videodaki telefon android bizimkide 5800 tşkler ellerine saglık kullanamadık ama olsun bakalım gösterisin herhalde

pardon kardeş C resource ye denedim olmadı

neco_can

Üye
5800 C:/recourcebulamadım hacım

theenjoyment

theenjoyment

Üye
    Konu Sahibi
slm kardeşim effek klasörünü indirdim x-plore ile hafıza kartındakı yani E resource dosyasına attım olmadı telefon tam hacli haaa birde Z dosyasınsa var resource oraya denedim ama olmadı kopyalanmıyor diyor nasıl yantıgını tam bir anlatırmısın telefon tam hackli

haa birde bu videodaki telefon android bizimkide 5800 tşkler ellerine saglık kullanamadık ama olsun bakalım gösterisin herhalde

pardon kardeş C resource ye denedim olmadı
okan arkadaşım E değil de C: recource içine at,senin işin hallolur. C: recource'u bulamayan arkadaşlar telefonlarını hacklemişlerse rompatcher'ı açıp tüm patchleri aktif etsinler.Daha sonra x-ploreye girip bi de öyle baksınlar hadi başaracaksınız :box

C: recource içinde effect klasörü yoksa lütfen eklediğim dosya içindeki effect klasörünü direk oraya atsınlar,c2zmaker programını mutlaka kurun ve patch oluşturup E: patches içine atın,bunlar tüm arkadaşlar için çok önemli lütfen dikkatli okuyalım.

Üst Alt