Speed Tema Efect 2 Deneyin Derim.Animenü ve Kastor'a gerek yok....

Sponsorlu Bağlantılar

ohinaz

Üye
anlatım için saol kardeş de benm telefonda recource klasörü yok

oroj

Üye
hersey için cok teşşekkur ederim hersey cozume kavustu şimdi sizden bi rıcam olcak vidyodaki telefondaki tema yı nasıl bulcaz bi yardımcı olurmusunuz?(samsung gibi tema varya)

theenjoyment

theenjoyment

Üye
    Konu Sahibi
anlatım için saol kardeş de benm telefonda recource klasörü yok
Senin telefon hackli değil mi kardeşim,c: recource erişimi için mutlaka telefonun hackli olmalı ve x-plore gibi bir dosya yöneticisi program kullanmalısın.Telefonunun markası ne bu arada bi dene yine yardımcı olmaya çalışalım

The Lich King

The Lich King

Üye
teşekkürler 5800 alınca hemen yapıcam bu efekti :oke:

warhacker

warhacker

Üye
Hocam ben bu programı kuracamda müzik çok hoşuma gitti ismini nerden bulabilirim müziğin?

theenjoyment

theenjoyment

Üye
    Konu Sahibi
sanatcı: dizzee rascal feat. calvin harris & chrome - şarkı adı da: dance wiv me :oke:

--------------- Ekleme ---------------

bu arada bu yazdığım şarkı 1. video'ya ait

2. video da east-west rockerz never stop(club mix) :kop:

warhacker

warhacker

Üye
Hocam sende varsa bu müzik bana bi link verebilirmisin google dan baktım birazda hep video dosyaları çıktı ya :(

theenjoyment

theenjoyment

Üye
    Konu Sahibi
ve :islik

warhacker

warhacker

Üye
ile ilgileniyorum youtube dan buldum ama bu videodaki kadar canlı deil ordaki tonlama vs. neden anlamadım :( ben demin xplore indirdim sonra c2z olayını yaptım kopyaladım patches klasorune sonra c ye gecıcektım efect klasoru ıcın xplore dan baktım ama C de Resource yok :D tel hackli ama resource yok napıcam?

Not: Güzel halinide buldum youtube dan indiriom şuanda çok saolun :D şu resource olayını ne yapcaz?

karkarkara

Üye
Şarkı hoşuma gitti efekt de bir o kadar güzel görünüyor bunu hemen uygulayacağım...

theenjoyment

theenjoyment

Üye
    Konu Sahibi
ile ilgileniyorum youtube dan buldum ama bu videodaki kadar canlı deil ordaki tonlama vs. neden anlamadım :( ben demin xplore indirdim sonra c2z olayını yaptım kopyaladım patches klasorune sonra c ye gecıcektım efect klasoru ıcın xplore dan baktım ama C de Resource yok :D tel hackli ama resource yok napıcam?

Not: Güzel halinide buldum youtube dan indiriom şuanda çok saolun :D şu resource olayını ne yapcaz?
c: nin içerisine resource adında bir klasör oluşturun... içine de atın effects klasörünü oldu bitti :D

eğer böyle bir dosya var derse x-plore'ye girin gizli dosyaları göstermek için araçlar-ayarlar'a girin gizli dosyaları göster,rom diskleri göster,ram diskleri göster ve sistem dosyalarını/klasörlerini göster kutucuklarını işaretleyip tamam diyin ve şimdi bakın gelmiş mi?

warhacker

warhacker

Üye
tamamdır oldu herşey tamam :D müzikte efektlerde ama samsung taki kadar güzel durmuor 5800 da :( neyse yinede biraz deniyim beğenmezsem kapatırım tekrar :)

oroj

Üye
samsung temasını nerden bulabilirm acaba??

theenjoyment

theenjoyment

Üye
    Konu Sahibi
samsung için de olması lazım i8910 için tam uygundur :oke:

yanlız 4 kişi teşekkür etmiş alınıyom walla :D

enesoncu

Üye
ya hack hacklı dıonuzda anlatsanız bizde yapsak su hacı adam gibi anlatan yokkı .

theenjoyment

theenjoyment

Üye
    Konu Sahibi
hack işi çok basit yapacağın tek şey sitede arattırırsan bulursun,opda'dan sertifika almak burda kayıt yaptır,kayıt işlemini yap buraya tıkla ve giriş yap.Son olarak buraya tıkla sertikan için başvurmuş oldun,3-6 saat arasında kabul edilir.Kontrol etmek için tekrar gir.Cer ve dosyalarını geldiyse bilgisayara indir.Bunlar sadece sana özeldir.imei numarana göre hazırlanırlar.Korkma hepimiz verdik imei numaramızı zaten.Daha sonra s60v5 cihazlar için HelloOX2.v2.03 arattır siteden indir.Son olarak ta verdiğim linkteki sertifikalama aracını indir.Aracı aç üste indireceğin helloOx2'yi altada opda'dan indirdiğin cer ve aç.Sign the sis'e bas.Hepsi bu kadar artık helloOx2 imzalı telefonuna atıp kur.Kurarken mutlaka rompatcher kurması gerekiyor.Takılı kalırsa başka bir helloOx2 bul elindeki farklı bir cihaz içindir o zaman.Yeni indireceğini imzala at bu sefer.Eğer programın doğruysa rompatcher oluşacak uygulamalar bölümünde.Rompatcher'a gir seçenekler de all patches de ve apply'i seç bu kadar,artık telefonun hacklidir hayırlı olsun.Bu arada telefonu baştan başlatınca her seferinde rompatcherdan all patchesleri aktif etmen lazım.Resimli anlatmadım çünkü bu bilgi her yerde var.Hadi bakalım kolay gelsin.

ya hack hacklı dıonuzda anlatsanız bizde yapsak su hacı adam gibi anlatan yokkı .
Bu arada neye göre adam gibi anlatan yok diyorsun,takıldığın yeri söylersen yardımcı olurum,ama neyi yapamadığını ben nerden bilebilirim ki?

gopgop

Üye
teşekkürler 5530 da denedim gayet güzel çalışıyor :D

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
herşeyi yaptım olmadı c:reseurce de effect yok senin verdiğini c:reseurceye direk attım olmadı.cz2 yide işaretledim ama olmadı

theenjoyment

theenjoyment

Üye
    Konu Sahibi
speed tema effect 1 veya 2 içindeki effect klasörünü attın değilmi? yani klasörü direk atmadıysan ve herşeyi doğru yaptığını düşünüyorsan.Bi daha tema bölümüne girip kapat aç yaptıysan yine olmadıysa.Senin telefona uyumlu olmayabilir demektir :D

Üst Alt