Sped and quality 5800 v52 c6 00 43 by rasim den son

Sponsorlu Bağlantılar

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
bişey değil önemli olan sorunun çözülsun

gogix

Üye
rasim ustad şu 4x4 menü işine bakacakmısn

ecel54

ecel54

Üye
ben herseyi yaptım kapalıyken hafifce kapatma tusuna bastım.yeni donanım bulundu dedi. simdi bekliyorum yükledigini nereden anlayacam :S

----------Eklendi @ 18:41:18 ---------- Yazıldı @ 18:31:03 ----------

oldu :D

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
ben herseyi yaptım kapalıyken hafifce kapatma tusuna bastım.yeni donanım bulundu dedi. simdi bekliyorum yükledigini nereden anlayacam :S

----------Eklendi @ 18:41:18 ---------- Yazıldı @ 18:31:03 ----------

oldu :D

güle güle kulan

wadegame

wadegame

Üye
arkadaşım eline sağlık ama ben kuramıyorum sebebi en son güncel yazılımı yani 101 i kurdum eski yazılım 007 ye de dönemiyorum yani sizin cwf yi kuramıyorum lütfen 101 içinde çıkarın benim gibi çok mağdur vardır lütfen sesimizi duyunn

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım eline sağlık ama ben kuramıyorum sebebi en son güncel yazılımı yani 101 i kurdum eski yazılım 007 ye de dönemiyorum yani sizin cwf yi kuramıyorum lütfen 101 içinde çıkarın benim gibi çok mağdur vardır lütfen sesimizi duyunn
wadegame arkadaşım bu cfw yi kurabilirsin bunu için yapma gereken burda indirdiğin rofs2 daha önce kurduğun 101 rin rofs2 si ile isimlenini aynı yaparak değiş ve değiş onayına evet de tamamdır flşla gitsin

gogix

Üye
rasim ustad bana bir cevap vermedin şu 4x4 hakında bakacakmısın

Ali Emre Çirik

Üye
gogix onu sende yapabilirsin ki. sistem modlama bölümüne bak.

turbo78

Üye
çok güzel olmuş pravo telefon yürümüyor uçuyor valla tebrik ederim

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
güle güle kulan

fischer39

Üye
Ben bütün adımları takip ettim ama jaf 65 değil de 62 var. Use ini ye tıklıyorum Mcu ve Ape_Varian ışıkları yanıyor ama Ppm yanmıyor. Navi den orjinali de indirdim denedim olmadı. Bide Flash tuşuna basınca Flash files are corupted or missing...[kaybolmuş diyo nerden bulabilirim?] Biraz bakındım ama bulamadım. Yardım ederseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
Ben bütün adımları takip ettim ama jaf 65 değil de 62 var. Use ini ye tıklıyorum Mcu ve Ape_Varian ışıkları yanıyor ama Ppm yanmıyor. Navi den orjinali de indirdim denedim olmadı. Bide Flash tuşuna basınca Flash files are corupted or missing...[kaybolmuş diyo nerden bulabilirim?] Biraz bakındım ama bulamadım. Yardım ederseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

kardeş normalinde görmesi lazım ama dosyalarla falan oynamadın umarım şöyle yap ppye tıkla açılan pencerede cfw yi atığın klasörü göster rofs2 dosyası olacak seç ve flaşla ama başka cfw lere ait dosya masa üstünde yada başka klasörde bırakma açık halde başka cfw lere ait dosyaları ya sil yada rar dosyası haline getir aksi halde yüklemez yüklese dahi yanlış ve hatalı yükleme yapar

fischer39

Üye
Acaba ben mi yanlış indirdim ? Rofs2 dosyası yok. Senin verdiğin linkten başka bişey indirmedim. İndirmem gerekiyo mu ?

----------Eklendi @ 01:25:57 ---------- Yazıldı @ 01:00:50 ----------

Neyse ustam ben yatıyorum yarın iş bekler. Ben sabah yine kontrol ederim mesaj atarsan. Teşekkürler ilgilendiğin için.

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
Acaba ben mi yanlış indirdim ? Rofs2 dosyası yok. Senin verdiğin linkten başka bişey indirmedim. İndirmem gerekiyo mu ?

----------Eklendi @ 01:25:57 ---------- Yazıldı @ 01:00:50 ----------

Neyse ustam ben yatıyorum yarın iş bekler. Ben sabah yine kontrol ederim mesaj atarsan. Teşekkürler ilgilendiğin için.

kardeş rofs2 dosyası var sen galiba yanlış indirme yaptın flaş player linkini indirmiş olmayasın içinde ne çıktı

fischer39

Üye
Tamam buldum ya uyku sersemi görmemişim. Şimdi telde şarj yok şarjdayken oluyo mu bu işlem ?

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
tamam

bihterberk

Üye
tuş kilidi c5 mi yoksa c6 mod mu

Üst Alt