SpbTV v.1.1.195 S60v5 Iptv (100 kanal 100% calisiyor)

Sponsorlu Bağlantılar

Revengeful

Emekli Yönetici
teşekkürler

ceylannihat

Üye
üstat dosyayı indirdim.ne pc de ne cihazda çalışmıyor.hp 914 c acaba benmi yanlı birşey yapıyorum

americanboy

americanboy

Üye
emeğine eline koluna sağlık dostum bu bir nimet:d:

oseed

Üye
ben indirdim ama açamıyorum seri nosu istiyor..nasıl çözebilirim. teşekkürler

oseed

Üye
çok teşekkür ederim..şuan çalışıyor

pertederim

Üye
dostum içinde iki tane sis dosysı var hangisini kuralım

gokkurt

gokkurt

Üye
teşekkürler

by_samci

by_samci

Üye
program çok çok güzel eline koluna sağlık ya arkadaşlar n79 a kurdum sorunsuz kanallar çekiyo tek bi problemim var ses çıkmıyo hiç bi kanalda.... peki bunu nasıl düzelte bilirim lütfen cevap bekliyorum çok uğraştım yapamadım

tayfun1051

Üye
ya nasıl indirdiniz programı bn indiremiyorum

maestro61

Üye
paylaşım için teşekkürler.
sadece 1 kanalda ses var diğerlerinde yok..çözen varmı??

jeki01

jeki01

Üye
selam.
benim N79 yukledim guzel TV programi sorun yok ama sadece TRT 1-2-3-cocuk-turk-6 ve yumurcak tv var Turkce olarak.

karakafa81

karakafa81

Üye
    Konu Sahibi
oh be en sonunda Ipod Touch ve Iphone icinde Spb tv cikti arkadaslar 10 yildir nokia kullaniyordum ama iphone aldim birdaha nokia Tel almam elime o neymis ya öyle :d: aman benim emektar nokia 5800 Duymasin :kop:

erimbay

Üye
arkadaşlar selam
bende bir çok arkadaşım gibi operation time out (-33) hatasını alıyorum. eğer bu hatayı görüp sonradan çözen arkadaşlarım var ise bizide aydınlatabilirler mi?
teşekkürler

karakafa81

karakafa81

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar selam
bende bir çok arkadaşım gibi operation time out (-33) hatasını alıyorum. eğer bu hatayı görüp sonradan çözen arkadaşlarım var ise bizide aydınlatabilirler mi?
teşekkürler
wlan ile baglanmayami calisiyorsun ? wlan routere biraz yaklas baglanti kesiliyor olabilir bendede olmustu bir kac kez deneyince calismisti kolay gelsin

Ersin Oktay

Ersin Oktay

Üye
sağol..

by_samci

by_samci

Üye
zaten programda o kadar türkçe kanal var senin kurmanla alakalı değil

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlae ben ses sorununu çözdüm programı kurarkaen dil seçeneğini almanca yapıp dededim olsu şimdi hepsinde ses var deyin demekte fayda var :)

xylem

Üye
teşekkürler.kurdum çalışıyor

Üst Alt