Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SpbTV v.1.1.195 S60v5 Iptv (100 kanal 100% calisiyor)
Sponsorlu Bağlantılar
Revengeful
Emekli Yönetici
teşekkürler
ceylannihat
Üye
üstat dosyayı indirdim.ne pc de ne cihazda çalışmıyor.hp 914 c acaba benmi yanlı birşey yapıyorum
dostum içinde iki tane sis dosysı var hangisini kuralım
gokkurt
Üye
teşekkürler
by_samci
Üye
program çok çok güzel eline koluna sağlık ya arkadaşlar n79 a kurdum sorunsuz kanallar çekiyo tek bi problemim var ses çıkmıyo hiç bi kanalda.... peki bunu nasıl düzelte bilirim lütfen cevap bekliyorum çok uğraştım yapamadım
tayfun1051
Üye
ya nasıl indirdiniz programı bn indiremiyorum
maestro61
Üye
paylaşım için teşekkürler.
sadece 1 kanalda ses var diğerlerinde yok..çözen varmı??
jeki01
Üye
selam.
benim N79 yukledim guzel TV programi sorun yok ama sadece TRT 1-2-3-cocuk-turk-6 ve yumurcak tv var Turkce olarak.
karakafa81
Üye
Konu Sahibi
oh be en sonunda Ipod Touch ve Iphone icinde Spb tv cikti arkadaslar 10 yildir nokia kullaniyordum ama iphone aldim birdaha nokia Tel almam elime o neymis ya öyle aman benim emektar nokia 5800 Duymasin
erimbay
Üye
arkadaşlar selam
bende bir çok arkadaşım gibi operation time out (-33) hatasını alıyorum. eğer bu hatayı görüp sonradan çözen arkadaşlarım var ise bizide aydınlatabilirler mi?
teşekkürler
arkadaşlar selam
bende bir çok arkadaşım gibi operation time out (-33) hatasını alıyorum. eğer bu hatayı görüp sonradan çözen arkadaşlarım var ise bizide aydınlatabilirler mi?
teşekkürler
wlan ile baglanmayami calisiyorsun ? wlan routere biraz yaklas baglanti kesiliyor olabilir bendede olmustu bir kac kez deneyince calismisti kolay gelsin
aa-tolga
Üye
bu linkteki versiyondan ses geliyor eski versiyonlarda ses yok