SpbTV v.1.1.195 S60v5 Iptv (100 kanal 100% calisiyor)

Sponsorlu Bağlantılar

horhan

Üye
5800 çalışıyor.eline sağlık

celikbleck

Üye
teşekkürler,
5800 hack olması gerekiyor mu programın çalışması için??

GS525

Üye
Yükledim program çalışmıyo

52cent

Üye
eyvallah cok guzel calisiyor

rasit_aksu

Üye
şifre çalşmıyor kardeşim...

baweelo

Üye
wlan uzerinden 5800 telefonuma kurdum ve gayet guzel calisiyor. turkce kanallarda var trt1 2 vb cok cok saol blackafa

--------------- Ekleme ---------------

programi kurun ve cikin, hemen ardindan wlan uzerinden internete baglanin( programi calistirmadan once internete bagli oldugunuzdan emin olun) hemen akabinde acilacak ve opsiyondan kayit butonu var ona tiklayin ve verilen kodu girin(aradaki tire sembolleriyle birlikte yazin kodu ornek: 45654-67855-34444) ve cepten tv izleyebiliyoruz.

janberkkk

Üye
txt nerede

serhatkara

serhatkara

Üye
arkadaslar alin size sifre :) 6Z3A-T2J7-XMB2 tireleri unutmayin ii seyirler gardaslarim =)))

unscarred

Üye
General operation time-out(-33) yazıyor... Bu sorunla karşılaşan bir çok arkadaş var ve bunun açıklaması sadece bağlantı kaynaklı diye 1 arkadaşım cevap vermiş. Bağlantıdan olmama ihtimali yüksek düşüncesindeyim. Çünkü iş yerinde kablosuz bağlantı mevcut değil. Avea 3g ile bağlandığım zaman yine General operation time-out(-33) sorunu ile karşılaştım. Bu sorun sebebi ile izleme olanağım yok. Şifreyide giremedim.. 5800 xpmusic kullanıyorum ...

thehallowman

Üye
süper gerçekten de ben önce SpbTV_S60_3_1_v_1_0_176 bunu kurmuştum sonra kendi sitesinden bu son versiyonu indirip kurdum hala register edilmiş halde kaldı. hem orjinal hem :) program çok güzelmiş gerçekten de keşke türk kanalları daha fazla olsaymış

conali

Üye
tv açma kodunu yazarmısınız cepden dosyayı acamıyorum yardımcı olursanız sevinirim

KUZLUK

Üye
teşlekkürler kardeşim

baran2222

Üye
dosyayı indirdim sis uzantılı dosyayı açıyorum dosya bozuk diyo bunun nedeni ne olabilir

karakafa81

karakafa81

Üye
    Konu Sahibi
dosyayı indirdim sis uzantılı dosyayı açıyorum dosya bozuk diyo bunun nedeni ne olabilir
sis uzantili dosyayi telefona yükleyeceksin kardes acmayacaksin rar paketinden cikar telefona hafiza kartina at oradanda yükle

Progressivity

Progressivity

Üye
teşekkürler bir deneyeyim bakalım

Üst Alt