SpB TV 1.1.188

güzel bir program kullandm lakin türk kanalları hic yok denecek kadardır

Tugish

Üye
usta indirdim kurdum açtımda ama ses yok malesef

zeyunal

Üye
2 tane telefonumda da ses gelmiyor :S Nokia E52 ,5800 XM wi-fi kullanıyorum. 5-6 degişik wi-fi şebekesi denedim ses gelmedi. Baglantı 1 mbit..

evet anlaşıldıgı kadarıyla ya en başta yada zamanla (bende zamanla) SES proplemi veriyor,umarım bi an önce bi çözümü bulunur.

haktas70

Üye
arkadaşlar ses malesef yine yok yardım lütfen telim n95 orijinal

--------------- Ekleme ---------------

ses gelmiyor bağlantım 8 mb telim n95 orijinal

skol72

Üye
bende 1.01 versiyon vardı ses problemli cepten bağlanıp internet sitesine yeni versiyonu indirdim 1.02 onda ses var fakat 1 veya 2 dakika içinde donuyor görüntü,geri dönüp açıyorum kanalı tekrar donmalar oluyor.bu arada trt ler dışında yeni türk kanalları eklenmiş stv,yumurcak,kanal a,cine5.

arkadaşlar bende 5800 XM var. bu programı yükledim. öncelikle ses yok. sonra kanal ya açılmıyo ya da açılma şekli bu yani tam ekran olmuyor. sizde nasıl yapabilen biri ekranını burada bi gösterebilir mi lütfen. bu programı sorunsuz kullanabilen var mı arkadaşlar?

magruska

Üye
ses yok şu anda. daha önce kurduğumda bazı kanallardan ses alabiliyordum. görüntü kalitesi de kötü. ipod touch üzerindeki tv uygulamalarının yanına yaklaşamıyor.

mulur

Üye
htc hd2 ye uyumlu programını yükledim ayarlarını yaptım ancak opening yazıp kalıyo
bilen birisi yardımcı olsun lütfen

adam bir program yüklemiş program çalışmıyor bu kadar şikayet var kimseye cevap vermiyor

yükledim e71 ve e66 ya malesef her ikisindde ses alamadım ama görüntü çok güzel ses için yardım edebilecek biri varmı hafıza kartına da yükleyip denedim telefon hafızasınada sorun aynen devam ediyor

kosezade

Üye
saolasın gardas klavyen dert gormesin

yükledim e71 ve e66 ya malesef her ikisindde ses alamadım ama görüntü çok güzel ses için yardım edebilecek biri varmı hafıza kartına da yükleyip denedim telefon hafızasınada sorun aynen devam ediyor

Kardeş enson versiyonu yüklemen gerekiyor.herversiyon çıktığında eskisinin sesi gidiyor.sabit konuda enson versiyonu var.birde kanal eklenıyor devamlı olarak.şuan cine5,show tv,powerturk dahil 11 tane turk kanalı mevcut.yakında yine turk kanalları eklenebilir

sessiz16

Üye
e66 kullanıyorum program süper ekran kalitesi plazma kadar iyi desem yeridir ama e66 görüntü var ses yok ne yapmalı ses için????

Arkadaşlar ses sorunu yaşayanlar yeni versiyonu yükleyin.

bacax

Üye
ben bunu n79da daha onceden kuLLanıordum tekrardan kurdum ancakk bu sefer ses'i cıkartamadım ses caLmıo anLamadım acıL yardım edersenız sevınırım

yenı versıyonu nerden buLabıLırım

iness117

Üye
çalışırsa iyi .. teşekkürler .. iyi çalışma..

evet ses sorunu yaşıyorum