SpB TV 1.1.188

jipien

Üye
Teşekkürler bende 178 zi calıştı bakalım 188 calışacakmı deniycez saol N95

geliyor

Üye
Yha Arkadaslar Bi Sorum Var Bu Programı Kullanınca COOOK accayip kasioyr Ve kullanmıor izleyemiorm yani bi cozum var mı ?

Tamam o kadar kanal var da neye yarıyor adam akıllı bence boş ya

solitary

Üye
Arkadaşlar 6120c ye yükledim neysede.
Açtığımda Güncelleme yada kayıt tarzı bişey istiyor.
Benim hattım vodafona internet paketi açıktı ama bağlanmıyor.

AçılıncaErişim Noktası Seç diye bir liste çıkıyor.Hangisini seçersem seçeyim bağlantı hatası diyor.

Telefonu kablo ile bilgisayara bağlıyorum.Bilgisayar üzerinden kullanamazmı interneti yada öyle bişey yapabilirmiyiz ?

teşekkürler deneyelim bakalım.

bombini

Üye
gerçekten süper bir program. bir zamanlar LIVE TV vardı. o artık çalışmıyo.. ama bu süper.. umarım dah çok Türk kanalı eklenir. bir gurbetten izlemek istiyoruz diğer kanallarıda.. Lig TV şifresiz eklenirse bide süper olur...

--------------- Ekleme ---------------

SpB TV 1.1.188 ( Güncellendi )
gerçekten süper bir program. bir zamanlar LIVE TV vardı. o artık çalışmıyo.. ama bu süper.. umarım dah çok Türk kanalı eklenir. bir gurbetten izlemek istiyoruz diğer kanallarıda.. Lig TV koduz eklenirse bide süper olur...

xpeople

Üye
trt den başka türk kanalı varsa yüklerim,deneyen arkadaşlar yazarlarsa memnun olurum,ayrıca emeğine sağlık

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim arkadaşlar güle güle kullanın.-

credo79

Üye
Gerçekten şimdiye kadar denediğim tartışmasız en net görüntü ve ses kalitesiyle beraber kesintisiz yayın akışının bir arada toplandığı uygulama. Keşke Türk kanal listesi sadece TRT'lerle kısıtlı olmasaydı.

Paylaşım için teşekkürler..

dossts

Üye
n80 de çalışmıyor

Güncelleme ile 15 civarında yeni kanal eklenmiş, ama bunların içinde yeni türk kanalı bulunmuyor. Bende bir önceki versiyon vardı 0s 9,3 versiyonunu yükledikten sonra kanalın bir kısmı ekranda görünmemeye başladı. Ben de eski versiyonu tekrar yükleyeceğim.

ya arkadaşlar nasıl oluyor neden free denilen program bizden ****** istiyor anlamadım tüm kanalların ön izlemeleri görülüyor ama kanal açılmıyor, ****** istiyor... Bir açıklama yapabilirseniz sevinirim, sanırım benzer durumda olan bir çok arkadaş var

--------------- Ekleme ---------------

tabii forum yazdığımız kelimeyi sansürlemiş ve belden aşağı bir mesaj olmuş adeta...) ...istiyor" kelimesinden önce kullanmak istediğim kelime yerine "kod" desem olur mu acaba, bakalım bunu da sansürlüyor mu, sansürlemezse lütfen istiyor kelimesinden önce "kod " kelimesini yerleştirip öyle okuyalım...

ayız

Üye
eline saglık cok saol

xyz21

Üye
eline sağlık

zaff666

Üye
telefonum e71 tv super calıstı.tesekkurler

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi