hocam ben de tam bunu sormak üzereydim. telefonun hackli mi olması gerekiyo bu program için? eğer öyleyse hackli telefon garanti kapsamı dışına çıkıyor mu? çıkmıyorsa nasıl hackleniyor? arama yaptım ama ilgili bi konu bulamadım. bu arada telefonum 5235
5800 da gördüğüm en güzel proğramlardan biri telefonu değiştirdi baştan başa hava durumu da çalışıyor. kendinden t9 kullanıyor klavyesi şehir değiştirirken dikkat
hackli olması gerekmiyo ben kullanıyorum vede çok iyi görünüyo programı direk yükleyip kura bilirsiniz ama su var tescillenmesi gerekiyo bu konu mevcut arastırırsan codu da bulursun nadirin açtıı konuda...
arkadaşlar proğram çok güzel fakat ben wifi den bağlanıyorum çok uğraştım hava durumunu güncelleyemedim yok yazıyor sadece güncelle diyorum hiçbir değişiklik yok yardımcı olurmusunuz rica etsem.
arkadaşlar proğram çok güzel fakat ben wifi den bağlanıyorum çok uğraştım hava durumunu güncelleyemedim yok yazıyor sadece güncelle diyorum hiçbir değişiklik yok yardımcı olurmusunuz rica etsem.
şarj sorunu bende de var resmen sömürüyo şarjı..
telefonum 5800 hacksiz ..eğer hacklersem şarjı daha uzun gider mi acaba tabi hackleyince garantisi bozuluyor mu acaba? bilgilendirsenin çok sevinirim
arkadaşlar bende spb shell yüklü herşey çok iyi ama yükledikten sonra telefonumda birsürü sorun oluşmaya başladı mesela kulaklık taktığımda telefon donuyo kalıyo mesaj geldiğinde kalıyo tuş kilidini etkinleştiriyorum ama ekran ışığı yanık kalıyo bunları format atmadan nasıl çözebilirim ??