SPB MobileShell v3.07.2.673 S60v5/S^3 SymbianOS9.x Signed Regged

Sponsorlu Bağlantılar

muratcan1905

Üye
spb mobil shell 5 symbian için yoktur android için vardır

eRdaL.

eRdaL.

Üye
ben bi video izledim n8 de test ediliyordu program

ENDÜLÜS

Üye
kardeşim süper bu çok güzel ALLAH RAZI OLSUN

ankaraliserhat

ankaraliserhat

Üye
teşekkurler kardesım saglam paylaşım. son sürümünü (5.0) dört gözle bekleyecez artık.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Paylaşım için teşekkürler..yalnız ben bu programa bir türlü alışamadım,birkaç sefer kurup kaldırdım.

haliloz95

Üye
bu kodu nasıl gireceğim?

----------Eklendi @ 17:53:34 ---------- Yazıldı @ 17:48:58 ----------

arkadaşlar onlarca program denedim v-desk tir nmenüdür falanda filan. önceleri pek sıcak bakmadım bu yazılıma ne kadar gereksiz dedim. biraz kurcaladım menüleri iphone gibi yaptım 6 sayfa yan yana kayıyor ilk sayfayıda htc android karışımı bişey yaptım görenler bayılıor. bence yükleyin bir yarım saat kurcalayıp düzenlemeye çalışın. bu arada hızı normal n8 mensünden daha hızlı. birebir iphone gibi..
iphone 4 le karşılaştırdık menü leri abartısız söylüyorum birebir aynı.

bu yaptıklarını nasıl yaptığını söyler misin bu programa acemiyim de :)

mutedeyyin

mutedeyyin

Üye
abi bu acayip bişi ben de N8 hastasıyım :) ne olursa olsun N8 hiçbirşeye değişmem ... diyenlerdenim...

ebu_ubeyde

ebu_ubeyde

Üye
nokıa c7 de denedim süper tavsiye ederim

synergy11

synergy11

Üye
çok güzel bir paylaşım :)

_ardaa

_ardaa

Üye
gerçektende çok güzel birşey fakat telefonu kapatıp açınca yüklenmesi rahat 5dk sürüyor telefonun kendi menüsü açılıyor önce sonra ekranda bir yükleniyor penceresi çıkıyor ve 5dk boyunca yükleniyor telefon kilitleniyor gibi sonra açılıyor, bu herkeste de böylemi yoksa bende mi var sadece bu sorun.

heavenhawk

heavenhawk

Üye
Teşekkürler

Silinen Üye 2148459

Silinen Üye 2148459

Kapalı Hesap
:oke::oke::oke:
Evet arkadaşlar spb mobile shell programının en yeni versiyonu.Yapılan değişiklikleri resimdende görebilirsiniz..

SPB Mobile Shell introduces the next generation user interface while keeping all advantages of your mobile device. Enjoy your phone!

Ev ekranını aşağıdaki güzel widgetlerle özelleştir:

* Resim kısayolları
* Resim çerçevesi
* Hava durumu
* Wireless bağlantıları
* Telefon profili
* Randevular ve görevler.
* ... ve daha birçokları

Bir parmak hareketiyle isimlere ulaş.
* Widget-temelli resimli rehber kayıtı
* Resimli arama kaydı
* Akıllı arama bağlantısı
* 3D favorite contacts carousel
* Zil sesi yönetimi
* Kategori filtresi

Telefonunun tüm özelliklerine hızlı ulaşım
* İliştirilmiş kısayollar
* En son kullanılan programlar
* Bir parmak hareketiyle görevlere ulaşım
* 3x3 telefon menü sitili

SPB Mobile Shell ile aşağıdaki araçlar gelir
* Hava tahminleri
* Hava durumu
* Ajanda
* Dünya saati
* Wireless bağlantıları
* Profiller

Customize your device with your preferences

* özel efektlerle 3D carousel
* Widgetleri kullanarak kendi ev ekranını özelleştir
* Uyarlanmış skinler
* Arka plan resmini değiştir
* Menünü özelleştir
* Widget skinlerini değiştir
:yuru:yuru

Change Log :

* Misc bugfixes

NeO_Revolution

Üye
emeğine sağlık usta çok güzel olmuş teşakkürler :bigstar:

serinaga

serinaga

Üye
Şu program varya nokia satın alıp menülerini bunlara yaptırmalı kendi menüsünde görsel efektler kapalıyken takılan tel. bunda tüm efektler açık tamamen akıcı bi şekilde hemde süper bi menü yapısıyla tıkır tıkır çalışıyor. Bu program olmazsa olmaz yüklemeyen varsa yüklesin bi yarım saat bi saat karıştırsın telefonunu biraz daha sevecek :)

Kesinlikle katılıyorum ...

----------Eklendi @ 00:09:05 ---------- Yazıldı @ 00:05:52 ----------

arkadaşlar onlarca program denedim v-desk tir nmenüdür falanda filan. önceleri pek sıcak bakmadım bu yazılıma ne kadar gereksiz dedim. biraz kurcaladım menüleri iphone gibi yaptım 6 sayfa yan yana kayıyor ilk sayfayıda htc android karışımı bişey yaptım görenler bayılıor. bence yükleyin bir yarım saat kurcalayıp düzenlemeye çalışın. bu arada hızı normal n8 mensünden daha hızlı. birebir iphone gibi..
iphone 4 le karşılaştırdık menü leri abartısız söylüyorum birebir aynı.

Aynen katılıyorum, hassasiyet inanılmaz fark ediyor. Proğramı kapatınca attan eşeğe binmiş gibi hissediyorum, bence süper ... :oke:

Cane®

Cane®

Üye
üstat bir şey soracagım ben yukledım uygulamayı bıraz kullandım hosumada gıttı gerek kısayolları gerek gorunusu olsun bayagı guzel bır uygulama. fakat bı sorum olacak. bu programda ana ekranda sol taraftakı ksayola gırdıgımızde (bu yasamsıtılı yazan yere) oradakı uygulamalardan ıstemedıgımız kaldırıp yada degıstıremıomuyuz? ben bıraz karıstırdım bulamadım. yardımcı olabılırsenız sevınırım ılk defa kullanıyorum sbb shell programını

sayokantürk

sayokantürk

Üye
modum teşekkürler:bigstar:

bilal7707

Üye
Eline koluna sağlık usta

QRGN

Üye
eyvallah kardeş :)

prosentez

Üye
üstat bir şey soracagım ben yukledım uygulamayı bıraz kullandım hosumada gıttı gerek kısayolları gerek gorunusu olsun bayagı guzel bır uygulama. fakat bı sorum olacak. bu programda ana ekranda sol taraftakı ksayola gırdıgımızde (bu yasamsıtılı yazan yere) oradakı uygulamalardan ıstemedıgımız kaldırıp yada degıstıremıomuyuz? ben bıraz karıstırdım bulamadım. yardımcı olabılırsenız sevınırım ılk defa kullanıyorum sbb shell programını
Evet gerekirse kaldırabiliyorsun. Ayarlar sekmesinden girş ekranı sekmesine gir. Orada göreceksin

distakjo

distakjo

Üye
ben bunu daha önce neden keşfetmedim ya? Harika bişeymiş bu :) saolun çok teşekkürler.

Üst Alt