SPB MobileShell v3.07.2.673 S60v5/S^3 SymbianOS9.x Signed Regged

Sponsorlu Bağlantılar

coolguy21

Üye
dostum çok teşekkürler kurdum kullanıyorum n8 de sorunsuz...
birkaç sorum olacak bilenler cevaplarsa sevinirim...
bu program başlangıçta otomatik açılıp sonra programın içinden kapat demeden kapanmıyor degil mi?
ayrıca sürekli açık olarak kalacak kullanmak için yani açık uygulamaları göster kısmında duruyor devamlı...
son olarak telefon açık oldugu süre boyunca programda açık olacağından şarjında önemli bir azalma olurmu yani yarı yarıya etkilermi...
kusura bakmayın bu programı ilk defa kullanıyorum acemilik işte :)

ardentanarchy

ardentanarchy

Üye
Şarj'da bir etkisi oluyor. Ama benim tespitime göre 1/4 civarlarında. Yani yarı yarıya kadar fark etmiyor. Eeee sunduğu kullanım rahatlığını düşünürsek bence değer.

@iffen

Üye
Bu arayüz telefonun şarjıyla ilgili bi problem yaratmaz. Sen programdan çıkmadıkçada telefonu açıp kapatman gereksede bir problem yaşamazsın. Çalışır yani.

coolguy21

Üye
Şarj'da bir etkisi oluyor. Ama benim tespitime göre 1/4 civarlarında. Yani yarı yarıya kadar fark etmiyor. Eeee sunduğu kullanım rahatlığını düşünürsek bence değer.

Bu arayüz telefonun şarjıyla ilgili bi problem yaratmaz. Sen programdan çıkmadıkçada telefonu açıp kapatman gereksede bir problem yaşamazsın. Çalışır yani.

cevaplarınız için teşekkürler...

zelimhan

Üye
arkadaşlar ben n8 e yükledim.telefonda kitlenmeye yol açtı.telefonun hiç bir tuşu çalışmadı telefonun açma kapama tuşuna 8 saniye bastım telefon resetledi.hemen sildim.programın kullanım rahatlığı gerçekten vardı.N97 de vazgeçilmezimdi.ama N8 de problem çıkardı.kimbilir belki ileride iyi çalışır.tekrar deneriz.

dwarwendwarfy

dwarwendwarfy

Üye
Önce biraz klasiğe takılıyım, İleride biraz değişim lazım olacak şimdiden alayım dursun :) ileridede umarım sorunsuz çalışır. Şimdiden teşekkürler.

melgklay

melgklay

Üye
ya bir sorum olacak benimde, eğer bilen varsa biraz detaylı bilgi isteyecem.. bu spb mobile shell için önceden yüklememiz gereken bişey varmı? phyton gibi falan.. ve sizce ne kadar gerekli bir program? ayrıca neden forumda bu programdan birsürü var? yani heryerde aynı konu defalarca açılmış gibi yoksa bana mı öyle geldi?

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

ardentanarchy

ardentanarchy

Üye
ya bir sorum olacak benimde, eğer bilen varsa biraz detaylı bilgi isteyecem.. bu spb mobile shell için önceden yüklememiz gereken bişey varmı? phyton gibi falan.. ve sizce ne kadar gerekli bir program? ayrıca neden forumda bu programdan birsürü var? yani heryerde aynı konu defalarca açılmış gibi yoksa bana mı öyle geldi?

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

Daha öncesinde herhangi bir uygulama yüklemen gerekmiyor. Sıfır aldığın makinaya kurabilirsin. Forumda çok konusunun olma nedeni ise, gelen versiyon yüklemeleri. Dikkatli bakarsan başlıklarda 3 haneli bir sayı var sürekli değişen. Onlar güncelleme sırası ile ilgili.

MirzaDadas

MirzaDadas

Üye
Teşekkürler Nadir...

KO9

KO9

Üye
Şu program varya nokia satın alıp menülerini bunlara yaptırmalı kendi menüsünde görsel efektler kapalıyken takılan tel. bunda tüm efektler açık tamamen akıcı bi şekilde hemde süper bi menü yapısıyla tıkır tıkır çalışıyor. Bu program olmazsa olmaz yüklemeyen varsa yüklesin bi yarım saat bi saat karıştırsın telefonunu biraz daha sevecek :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Teşekkürler,sorunsuz kuruldu ve çalıştı.

akibet2

Üye
gerçekten harika saol paylaşım için

alone-wolf-tr

Üye
kardeşim çok teşekkür ederim.5800'da gayet güzel çalışıyor...

musticakirs

musticakirs

Üye
çok teşekkür ediyorum ellerinize sağlık.hem sıgned hemde tescillemek için şifreler verilmiş gerçekten harika....umarım N8 le alakalı daha çok programlar yayınlar bilen arkdaşlar

erdalasker

Üye
saollllll

frakjahor

Üye
tescilleme olayını nasıl yapıyoruz bilen var mı?

matanist

matanist

Üye
Çok süper program yeni keşfettim bir bakayım foruma dedim aha o da ne kodu bile var. elleriniz ve klavyeniz dert görmesin...

deniz-17

deniz-17

Üye
sbp shell 5 ne zaman çıkar acaba

eRdaL.

eRdaL.

Üye
mrb nadir arkadasim bu programin 5. Versiyonu cikmis ne zaman paylasir sin:) simdiden Tsk ler

Üst Alt