Spb Mobile Shell v3.8.944 & [3D Carusel - 61 Adet Görsel Paket]

Sponsorlu Bağlantılar

nkirca15

Üye
teşekkürler:oke:

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş bi tane de ana konu var şimdi o ikisi aynı mı ben anlamadım da bu Spb yi onda yorumlarda ani ışık kapanması falan oluyor yazmışlar bundada olur mu?

Bana diğer konunun linkini verir misin?

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
5 yeni görsel paket konu başlığına eklenmiştir.Güle güle kullanın.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
bu güzel konu için sonsuz teşekkürler

juju6611

juju6611

Üye
bENDE bir hata verdi. eski desteklenmeyen eski sürümden gibi bişi yazdı spbshel 3.7 ü de kurdum sonra görsel efekleri yükledim aynı hatayı verdi 3,8 i de yükledim aynı hatayı verdi.. acaba ilk önce 3,7 i yükleyip sonra 3,8 i mi yüklemem gerekiyor ve sonra görsel efekleri yüklemem mı gerekiyor N8 telefonum yardımınızı beklıyorum

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Uygulamayı tamamen kaldırın.Uygulama ile alakalı hiçbir şey kalmasın telefonda.Sonra uygulamayı harici hafıza kartını kurup deneyin.Yanılmıyorsam telefonunda çift hafıza var.Dahili ve harici hafıza olarak.Telefon hafızasını kastetmiyorum ama dikkat et.

glass68

Üye
kardeş bu symbiandan Yani garantiden çıkarmı ne bileyim hani telefonun orjinalliği falan bozulur mu

TEŞEKKÜRLER ...

---------- Eklendi 28.05.2012 @ 00:01:18 ---------- Yazıldı 27.05.2012 @ 23:59:56 ----------

telefonum C6-01 belle

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bu symbiandan Yani garantiden çıkarmı ne bileyim hani telefonun orjinalliği falan bozulur mu

TEŞEKKÜRLER ...

---------- Eklendi 28.05.2012 @ 00:01:18 ---------- Yazıldı 27.05.2012 @ 23:59:56 ----------

telefonum C6-01 belle

Hayır keslinlikle garanti dışı kalmaz.Çünkü bu sıradan bir uygulama.Yüklemenizden dolayı garantide bir sıkıntı olmaz.

glass68

Üye
Tamam teşekkürler kardeşim hemen yüklüyorum. Çok sağol her zaman böyle bir şey istemiştim

Silinen Üye 1710851

Silinen Üye 1710851

Kapalı Hesap
gördüğüm en kapsamlı bir çalışma.zaman ve emek dolu.ellerinize sağlık.indirip kurmayacağım,zahmetli görünüyor.

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
gördüğüm en kapsamlı bir çalışma.zaman ve emek dolu.ellerinize sağlık.indirip kurmayacağım,zahmetli görünüyor.

Teşekkür ederim.Bu görüntülere sahip olmak hiçte zor değil.Mesela 18. yada 13. paket için programı kurun, paket dosyasını zipten çıkarın ve gerekli yere kopyalayın tamamdır :)

Silinen Üye 1710851

Silinen Üye 1710851

Kapalı Hesap

Teşekkür ederim.Bu görüntülere sahip olmak hiçte zor değil.Mesela 18. yada 13. paket için programı kurun, paket dosyasını zipten çıkarın ve gerekli yere kopyalayın tamamdır :)
tamam bu akşam kuracağım.tekrar teşekkür

sertacfilm

Üye
teşekkürler sıkıntısız sorunsuz kuruldu..şuan kurulu :)

seahan

Üye
benim apps klasörü içinde yazdıgın gibi bir dosya yok :S

Üst Alt