Arkadaşlar, c7 de kullanmaya başladım. güzel temalar...
nasıl uygulanacağı konusunda arkadaş açıklamış ama ben çok uğraştım ve sonunda, yeni bir uygulama için öncelikle spb shell i öncelikle kapatın (uygulamalarda) sonra telefon hafızasına kaydettiğiniz shell klasörünü silip, indirdiğiniz diğer shell klasörlerini yapıştır... tekrardan spb mobile shell tekrar açtığınızda , yeni cep görüntünüz değişmiş olacaktır....
27. dosyadan sonra upload ettiğin siteyi acaba değiştirebilir misin? 25 e kadar çok güzel indirdim fakat 25 ten sonrası eline sağlık çok mükemmel bi konu olmuş.
arkadaşım deliricem ve gerçekten delirmwk üzereyim. ULAN hiç bi dosya e/privates dosyasını açmıyo o x plorede gosteriyo ama içine girmiyo netquin mobile guard var o da dedigi dosyayı silmiyo yalvarırım su e/privates dosyasının içine giren bbir programın linkini verin lütfen :C
Kardeş sağol yükledim çalışıyor ama hafıza kartı dicene çıkarılamayan 16gb hafıza desen daha iyi olur çünkü hafıza kartıda var telefonda orda olmuyo bu sistemellerine sağlık neymiş belle en iyi spb
arkadaslar ben daha once annada spb mobile shell programini kullandim fakat bellede denemedim acaba calisiyormu bilgi verip yardimci olusaniz sevinirim simdiden tesekkurler
arkadaslar ben daha once annada spb mobile shell programini kullandim fakat bellede denemedim acaba calisiyormu bilgi verip yardimci olusaniz sevinirim simdiden tesekkurler