SPB mobile shell 3D android

Sponsorlu Bağlantılar

serhend001

Üye
mod arkadaşlar applanetten, değişik forum sitelerinden proğramı indirdim ancak uygulamayı çalıştırdıktan bir kaç dakika sonra satın alma sorun iletisi çıkıyor ve kapanıyor, bir türlü düzelmedi. Sorunu çözebilen varmı. Teşekkürler.

atalaykarcik

Üye
dostum sağolasın

forward_murat

forward_murat

Üye
SPB MOBİLE SHELL ANDROİD İÇİN RESMİ OLARAK YOKTU..30 MART DA RESMİ OLARAK DUYURULDU KENDİ SİTESİNEDE BAKABİLİRSİNİZ BETA FALAN DEĞİLDİR..

işte apk dosyası:

..

--------------- Ekleme ---------------

94 kişi bakmış kimse bişe dememiş somuru: ne yapalım elime sağlık

94 kişi bakmış kimse bişe dememiş somuru: ne yapalım elime sağlık
s.a kardeşim birden fazla link vermışsın anlayamadım yardımcı olurmusun bunlar spb 0,5 linkimi?

mc_shekil

mc_shekil

Üye
    Konu Sahibi
s.a kardeşim birden fazla link vermışsın anlayamadım yardımcı olurmusun bunlar spb 0,5 linkimi?

bunu indir kardeş kafan karışmasın..başlıkta da dediğim gibi spb mobile shell 3D (5 değil) zaten 5 çıkmadı hala şuan nette verilenler deneme versiyonları ve bazı yerlerinde sorunlar olabiliyor..bu beta değill

satcodx

Üye
ben indirdim yükledim sonra telefon kafayı yedi ? hoşgeldiniz yazısı cıkıyor ve başkada bişey olmuyor ne yapacagım şimdi ? virüslümüydü bu neydi telefon ssteme girmiyor .t10 türkcell

mc_shekil

mc_shekil

Üye
    Konu Sahibi
virüslü değil kardeş bi sürü kişi indirdi kimsede bi sorun cıkmadı :allalla:

ferdaışık

Üye
bende turkcell t10 kullanıyorum benim telefonada uymadı yükledi ama uygulamayı açınca hiç birşey çıkmıyor

KayraBey

KayraBey

Üye
Demek ki T10 için uygun değil.

haqqus

haqqus

Üye
ben içindeki lisans dosyasını sildim bide öyle denicem belki bir ihtimal çalışır

sessiz_cocuk

Üye
2.1 rom da yukleme hatası verdi.

haqqus

haqqus

Üye
bende bi hata vermedi icindeki lisans dosyasını silip geri paketledimm attım baglantıyı kapatıp yukledim sorunsuz çalışdı ama taki mobil veri baglantısı etkinleşene kadar

zızzz

zızzz

Üye
hocam ya bu xperia x10 da hata veriyor hemen neden acaba.

mc_shekil

mc_shekil

Üye
    Konu Sahibi
Ilk yuklemende internet baglantini kes ondan sonra yükle..daha sonraları hata vermedi bende

nabukednessar

nabukednessar

Üye
yükledim gerçekten kullanışlı ve görsel açıdan güzel bi uygulama. yalnız bi sorunum var yükledim 1-2 gün kullandım ve sonra nasıl olsa geri tekrar kullanabilirim diye telefonun orjinal menüsünü açtım ama şimdi geri spb yi getiremiyorum menüye telefonu yeni aldım yani daha pek çözemedim nerden yapılır bu iş ?

mc_shekil

mc_shekil

Üye
    Konu Sahibi
Telefonunu Galaxy s yazmissin kullananlar Arkadaşa bi yardımcı olabilirmisiniz..ben hiç bilmiyorum o cihazı:bigstar:

KayraBey

KayraBey

Üye
yükledim gerçekten kullanışlı ve görsel açıdan güzel bi uygulama. yalnız bi sorunum var yükledim 1-2 gün kullandım ve sonra nasıl olsa geri tekrar kullanabilirim diye telefonun orjinal menüsünü açtım ama şimdi geri spb yi getiremiyorum menüye telefonu yeni aldım yani daha pek çözemedim nerden yapılır bu iş ?

Ana ekrandayken ortadaki tuşa basın.Seçim penceresinden Spb'yi seçebilirsiniz.

zızzz

zızzz

Üye
Hocam açtım Ama pek kullanışlı değil gibi görünüm olarak güzel ama biraz karışık gibi Launcher Pro ya döndüm gene.

haqqus

haqqus

Üye
secemezler cunki kayboluoo ya hıc ınternet kullanmıcn yada cıkana kadar betayı kullanmıcan

daywalker59

daywalker59

Üye
Rica ederim kardeşim gule gule kullan

Bu applanetten indirilen çoğu şey öyle oluyor.ücretsiz yazıyor indirdikten sonra markete yönlendiriyor..spbnin tüm dosyalarını silip tekrar bu verdiğimi yüklemeyi denedinmi

neler denemedim ki xda forumlar da dahil abartısız farklı yerlerden 10'un üzerinde dosya indirip denedim. yok yok yok.

ben işletim sistemi içindeki dosyalarla oynamayı pek bilmem, forumlardan takip edip kafama yatanı uygularım.

rootlu cihazda hosts dosyasını değiştirmeyi beceremedim.

bunu ayrıntılı anlatabilen olursa çok sevinirim.

neler denemedim ki xda forumlar da dahil abartısız farklı yerlerden 10'un üzerinde dosya indirip denedim. yok yok yok.

ben işletim sistemi içindeki dosyalarla oynamayı pek bilmem, forumlardan takip edip kafama yatanı uygularım.

rootlu cihazda hosts dosyasını değiştirmeyi beceremedim.

bunu ayrıntılı anlatabilen olursa çok sevinirim.

ccandan

Üye
Eline sağlık kardeşim