Spb Mobile Shell 3.8.944 & [3D Carusel - 61 Adet Görsel Paket]

Sponsorlu Bağlantılar

Konstantine

Konstantine

Üye
Ben demiştim kayra hocam 5.0 mükemmel 3.7 hiçbişe ona bakarak :)

Valla 5.0 hem symbian hem android hemde windovs için çıkacak destekler büyük ihtimal :)

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Bu yeni sürümün sistem gereksinimleri açıklandı mı? Bence 5800 kullanıcısının pek de ümitlenmemesi gerekiyor.

Aynen katılıyorum.N8'de çalışıyor ama 5800'da çalışmayacak.Daha 3.7 versiyonundaki 3D Carusel bile tam manasıyla çalışmıyor.Daha doğrusu çalışamıyor.Sadece sağa sola dönebiliyor.Yansımayı açınca duman atıyor resmen. Tahminimce Spb 5.0 kesinlikle 5800'da tam manasıyla çalışmayacaktır.

--------------- Ekleme ---------------

Ben demiştim kayra hocam 5.0 mükemmel 3.7 hiçbişe ona bakarak :)

Valla 5.0 hem symbian hem android hemde windovs için çıkacak destekler büyük ihtimal :)

Symbian için de var zaten ama 5800'da çalışma durumu çok düşük.O video da izlediklerimiz bence 5800'da olmaz.

Arkadaşlar sizlere ayrıca teşekkür ediyorum.Açmış olduğum bu konu "Symbian v9.4 Yazı / Ekran / Dil Araçları" başlığı altındaki 235 konu içerisinde gösterim sıralamasına göre ilk 7'ye girmiştir.Alakanıza çok çok teşekkürler...

karazeybeks

karazeybeks

Üye
videodaki tel htc sanırım.hele bi çıksın gider destekleyen telefon alırız.5800 400liralık telefon onu alan diğerinide alır.üstelik her gsm şirketinin kampanyası var.bence kafanıza takmayın.zaten videodaki kalite 5800 ekran genişliğine kalitesine yakışmaz.desteklese bile güzel durmaz

Konstantine

Konstantine

Üye
Uygun fiyatlı bi htc bulsak iyi olacak sanırım:D

ayaz.87

Üye
sayın kayra bey 18 in pıl ve operator gostergesını birinci görsel paket ile nasıl degıstırebılırız.

karazeybeks

karazeybeks

Üye
sayın kayra bey 18 in pıl ve operator gostergesını birinci görsel paket ile nasıl degıstırebılırız.

önce shellden çık.sonra 18'in spbshell klasöründeki va_battery_now.dat ve va_operator_small.dat dosyalarını 1'in spbshell klasörü içine kopyala yapıştır.değiştirilsinmi sorusuna evet de tamamdır.sonra shell i yeniden başlat.

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
videodaki tel htc sanırım.hele bi çıksın gider destekleyen telefon alırız.5800 400liralık telefon onu alan diğerinide alır.üstelik her gsm şirketinin kampanyası var.bence kafanıza takmayın.zaten videodaki kalite 5800 ekran genişliğine kalitesine yakışmaz.desteklese bile güzel durmaz

Aynen katılıyorum.

Uygun fiyatlı bi htc bulsak iyi olacak sanırım:D

2. el olacağı kesin :)

Gerekli cevabı @karazeybeks vermiş.Yardımı için kendisine teşekkür ederim.

ERHAN0880

Üye
hocam degısık widget bulabilecegim yer varmı uyelıksız cunku cogu yabancı oluyo msla hava durumu saat yada batarya gibi şimdidn tesekkur...

ayaz.87

Üye
önce shellden çık.sonra 18'in spbshell klasöründeki va_battery_now.dat ve va_operator_small.dat dosyalarını 1'in spbshell klasörü içine kopyala yapıştır.değiştirilsinmi sorusuna evet de tamamdır.sonra shell i yeniden başlat.
18 de batterıyı buldum ama operatorü bulamadım.

karazeybeks

karazeybeks

Üye
bazı görsellerde operatör widgeti bulunmuyor.çünkü zaten sol üst köşede var.bazen de bulunsa da uyumlu olmuyor.

merkez-1

Üye
ellerine sağlık

asigsasi

asigsasi

Üye
tesekkürler insallah calsıyordur benim telefon hackli degil

karazeybeks

karazeybeks

Üye
--------- Ekleme ---------------

---------- Ekleme ---------------

benimki de hackli değil bak ne hale geldi

ERHAN0880

Üye
bunu nasıl yapı yoz dostum güzel olmuş böyle varsa paylaşır mi sin teşekkür.

mami_61_29

mami_61_29

Üye
kaç gündür bekliyorum hala 22.ci paket gelmedi.yapmayacak mısınız?

Discovery2

Üye

Bu paketi paylaşırmısın arkadaşım ?

ERHAN0880

Üye
paylaş ddikk ama sonuç yok bi yerden foto cekip koydu gliba =)

karazeybeks

karazeybeks

Üye
Arkadaşlar foto kendi telefonumdan.paylaşırım ttabi.bilgisayar eşimde o da nöbette.oyüzden yükleyemiyorum.yarın eklerim dosyayı.nu mesajı telden nete girerek yazdım

'sLymn KalémR

'sLymn KalémR

Üye
Teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Üst Alt