Spb Mobile Shell 3.8.944 & [3D Carusel - 61 Adet Görsel Paket]

Sponsorlu Bağlantılar

Konstantine

Konstantine

Üye
Bekliyoruz o paketide zvkle:D

Artık onlarda kesmeyecek 5.0 ı bekleyeceğiz :)

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Bekliyoruz o paketide zvkle:D

Artık onlarda kesmeyecek 5.0 ı bekleyeceğiz :)

5.0 5800'da çalışmayacaktır muhtemelen boşuna heves etme :)

--------------- Ekleme ---------------

Nihayet dosyaları ayarladım.Aşağıdaki linkten dosyayı indirin ve açın.3 adet dat dosyasını spbshell klasörünün içerisine kopyalayın.Artık resimdeki gibi bir hava durumu ve saate kavuşabilirsiniz.Üstelik hava durumunun hangi ile ait olduğu, hava sıcaklığı, nem göstergesi vs. bilgilerde gözüküyor.Bir taşla iki kuş vurduk vesselam :)

Önemli Not : @karazeybeks arkadaşıma yardımları için teşekkür ediyorum.Bu paylaşımı onun adına yapıyorum.Güle güle kullanın.

Örnek Görsel:

Link :

turkemrah

turkemrah

Üye

Nihayet dosyaları ayarladım.Aşağıdaki linkten dosyayı indirin ve açın.3 adet dat dosyasını spbshell klasörünün içerisine kopyalayın.Artık resimdeki gibi bir hava durumu ve saate kavuşabilirsiniz.Üstelik hava durumunun hangi ile ait olduğu, hava sıcaklığı, nem göstergesi vs. bilgilerde gözüküyor.Bir taşla iki kuş vurduk vesselam :)

Önemli Not : @karazeybeks arkadaşıma yardımları için teşekkür ediyorum.Bu paylaşımı onun adına yapıyorum.Güle güle kullanın.

her ikinize de çok teşekkürler... :yuru

Konstantine

Konstantine

Üye
Zaten 5800 kullanmıyorum abi ondan çok sattım ama heves etmedim o cihaza hiç:D

GerçiX6 Da aynı v5 ama bakalım :)

karazeybeks

karazeybeks

Üye
kayrabey eline sağlık.ama beni şu şehir ve sıcaklıkta hala sorun var.şehir ve sıcaklık saati yerleştidiğimiz kutunun içinde olrak çıkıyor dolayısıyla gözükmüyor.farklı görsellerin içine attım aynı sorun hep var.sen nasıl yaptın?seninkiler uçta duruyor.rica etsem senin görseldeki hava durumu ile ilgili bütün .dat dosyalarını atabilir misin bendeki sorunu çözemedim

turkemrah

turkemrah

Üye
kayrabey eline sağlık.ama beni şu şehir ve sıcaklıkta hala sorun var.şehir ve sıcaklık saati yerleştidiğimiz kutunun içinde olrak çıkıyor dolayısıyla gözükmüyor.farklı görsellerin içine attım aynı sorun hep var.sen nasıl yaptın?seninkiler uçta duruyor.rica etsem senin görseldeki hava durumu ile ilgili bütün .dat dosyalarını atabilir misin bendeki sorunu çözemedim

hocam araya girmiş olmayayım ama kayrabey hocamın paylaştığı görsel paket 19a ekledim ben, bir sorun görünmüyor. ama bu 3 dat dosyasını eklemeden önce mutlaka spshelli kapatmalısın...

karazeybeks

karazeybeks

Üye
tamam hallettim.sorun şurda bazı hava durumu dosyalrında sorun çıkarıyor.elimdeki hava durumu dosyalarını deneyerek yaptım

Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
tşk kardeş mükemmel paylaşım

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Zaten 5800 kullanmıyorum abi ondan çok sattım ama heves etmedim o cihaza hiç:D

GerçiX6 Da aynı v5 ama bakalım :)

Sorun işletim sisteminde değil telefonun donanımsal düşüklüğünde zaten :)

tamam hallettim.sorun şurda bazı hava durumu dosyalrında sorun çıkarıyor.elimdeki hava durumu dosyalarını deneyerek yaptım

Bence bu haliyle daha iyisi yok.Elimize sağlık :)

tşk kardeş mükemmel paylaşım

Rica ederim.

ERHAN0880

Üye
olmuyo dostum siyah gölge geliyoo derecenın oraya

bu saati ayrı koyucaz dımı hava durumunun ustune...

karazeybeks

karazeybeks

Üye
olmuyo dostum siyah gölge geliyoo derecenın oraya

bu saati ayrı koyucaz dımı hava durumunun ustune...[/Q
tabi ayrı ayrı yerleştirecen.önce hava durumu tablasını yerleştir istediğin yere sonra saati onun üzerine getir koy.başka birşey yapmana gerek yok.siyah gölge derken ne kastediyorsun anlamadım.fon resminden kaynaklı olabilir.ya da hava durumuna göre tabla değişir.mesela yağmurlu gösteriyorsa o tablanın üzeri su olur.güneşli de koyu turuncu,karlı havada beyaz.anlatabildim herhalde.

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Görsel Paket 21 konuya eklenmiştir.Güle güle kullanın.

Konstantine

Konstantine

Üye
Ben beğenmedim ama emek var ortada ellerinize sağlık yenilerini bekliyoruz :)

karazeybeks

karazeybeks

Üye

kayrabeye destek amaçlı benim çok hoşuma giden htc arama penceresi.çok güzel bence

ERHAN0880

Üye
simdi oldu.. Ama saat tam içine oyurmuyo.. Mesela 3 boyutlu hava durumu varmı o beyaz kutucuklar işi bozuyo.. Görsel paketlerin hepsi muhtesem ellerine saglık bu arada önizlemeli kimsede olmayan güzel tema varsa paylasırsan seviniriz 5800

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Ben beğenmedim ama emek var ortada ellerinize sağlık yenilerini bekliyoruz :)

Her zaman süper olamaz değil mi :) Gördüm paylaşayım dedim.

kayrabeye destek amaçlı benim çok hoşuma giden htc arama penceresi.çok güzel bence

Tabi isteyenler indirip kullanabilir.

simdi oldu.. Ama saat tam içine oyurmuyo.. Mesela 3 boyutlu hava durumu varmı o beyaz kutucuklar işi bozuyo.. Görsel paketlerin hepsi muhtesem ellerine saglık bu arada önizlemeli kimsede olmayan güzel tema varsa paylasırsan seviniriz 5800

Bence saat gayet güzel oturuyor.Sendeki problem nedir resim ekleyebilir misin? Forumda tema bölümü mevcut.Ordan birşeyler bulabilirsin.Olmadı aşağıdaki siteleri dene.

Abi bu ne yaaa! Soğudum valla ben bu 3.7 'den :(

trakyaa

Üye
:hmmmprogram yuklu de sız n verdıgnız paketlerı acamdım:hmmm

ERHAN0880

Üye
yok artık bu daha cıkmamıstır ya ... cıktımı cok guzel olur ama gercekten :D

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
Abi bu ne yaaa! Soğudum valla ben bu 3.7 'den :(
Bu yeni sürümün sistem gereksinimleri açıklandı mı? Bence 5800 kullanıcısının pek de ümitlenmemesi gerekiyor.

Üst Alt