Spb Mobile Shell 3.8.944 & [3D Carusel - 61 Adet Görsel Paket]

Sponsorlu Bağlantılar

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Hah yazmışsın ustam bendede oldu şükür ben saat değiştiriyormuşum hava durumu yerine :D

Oldu ama canlı durmuyo gibi ama :)

O benim eklediğim diğer görüntüdeki gibide olma ihtimali varmı hocam saatin :)

Tamam onu da hallederim inşallah :)

turkemrah

turkemrah

Üye
kayra hocam bende hava durumu görüntüsünde sadece güneş oluyor, ay çıkmıyor mesela şekil olarak. gece mi güncelleme yapmak lazım, ya da ne yapmak lazım :) güneşi görmesem diyorum gece gündüz :)

tarummedre

tarummedre

Üye
üstad bu paylaşım için nekadar teşekkür etsem azdır.Tam telefon değiştirmeye karar verdiğim sırada yeni bir telefon almaktan daha fazla heycanlandırdı bu iş.Emeğine ,yüreğine sağlık.

Bir konuda ricam olacak farklı yerlerde kısmen bahstmişsin ancak toplu halde bir yerde bir temanın saatini veya hava durumu widget ini birbaşka temaya taşıma yöntemi nediriahngi dat dosyası taşınmalıdır bahsedersen çok güzel olacak.
tekrar teşekkür ederim.

Konstantine

Konstantine

Üye
Kayra ustam windovs mobile sürümünde pencerelerin hepsinin olduğu kısım var spb 5.00 versiyonunda üstten tutup yakınlaştırma olacaktı ama 3.5 versiyonunda bunu yapmışlar yukarı aşağı yapınca dönüyor :)

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
kayra hocam bende hava durumu görüntüsünde sadece güneş oluyor, ay çıkmıyor mesela şekil olarak. gece mi güncelleme yapmak lazım, ya da ne yapmak lazım :) güneşi görmesem diyorum gece gündüz :)

Ben fırsat buldukça sürekli güncelliyorum.Bende her türlü hava durumu olayı çıktı valla.Herhangi bir sorun çıkarmadı.

--------------- Ekleme ---------------

üstad bu paylaşım için nekadar teşekkür etsem azdır.Tam telefon değiştirmeye karar verdiğim sırada yeni bir telefon almaktan daha fazla heycanlandırdı bu iş.Emeğine ,yüreğine sağlık.

Bir konuda ricam olacak farklı yerlerde kısmen bahstmişsin ancak toplu halde bir yerde bir temanın saatini veya hava durumu widget ini birbaşka temaya taşıma yöntemi nediriahngi dat dosyası taşınmalıdır bahsedersen çok güzel olacak.
tekrar teşekkür ederim.

Çok basit.Ama bazen bu tip değişikliklerden %100 verim alınamıyor.

Analog saatler için adında "clock" yazan dosyalar...
Dijital saatler için adında "dclock" yazan dosyalar...
Hava durumu için ise adında "weather" yazan dosyalar...

osmantaner44

Üye
ben programı yuklerken tlefonla uyumlu deqil dedi.e71 uyumsuz mu arkadaşlar.simgesine tıklıyorum yuklemelerden açılmıyor.

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Görsel Paket 20 ana başlığa eklenmiştir.Güle güle kullanın.

turkemrah

turkemrah

Üye
Ben fırsat buldukça sürekli güncelliyorum.Bende her türlü hava durumu olayı çıktı valla.Herhangi bir sorun çıkarmadı.

Çok basit.Ama bazen bu tip değişikliklerden %100 verim alınamıyor.

Analog saatler için adında "clock" yazan dosyalar...
Dijital saatler için adında "dclock" yazan dosyalar...
Hava durumu için ise adında "weather" yazan dosyalar...

kayrabey hocam, paylaştığın görsel paketlerden bir tane karışık hazırladım arkadaşın bahsettiği gibi... 2 tane değişik paketin orta boy ve büyük boy analog saatleri, başka bir siteden bulduğum görsel paketin batarya göstergesi, bir de gönderdiğin saat dosyası(hava durumu da) senin eklediğin gp19'a ekledim... güzel oldu zannımca :) senin eserleri düzenledim diyelim... :)

bu arada gp20 için de teşekkürler...

Konstantine

Konstantine

Üye
Hocam benim verdiğim resimdeki gibi oluyormu bu sistem bide bi soru sorduydum ama 5.0 ı bekleyeceğiz sanırım :)

Bu arada yeni paket içinde saolun (:

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
kayrabey hocam, paylaştığın görsel paketlerden bir tane karışık hazırladım arkadaşın bahsettiği gibi... 2 tane değişik paketin orta boy ve büyük boy analog saatleri, başka bir siteden bulduğum görsel paketin batarya göstergesi, bir de gönderdiğin saat dosyası(hava durumu da) senin eklediğin gp19'a ekledim... güzel oldu zannımca :) senin eserleri düzenledim diyelim... :)

bu arada gp20 için de teşekkürler...

Senin yaptığın şekilde çok paket var ama ben paylaşmıyorum.Birbirine benzememesine özen gösteriyorum.Zaten konuya aşina olan arkadaşlar senin gibi paketleri birbirine karıştırarak istediği gibi bir görsellik elde edebilir.Ben şimdi yeni 3 boyutlu saat ve hava durumu simgesini deniyorum.Becerebilirsem paylaşacağım.

Hocam benim verdiğim resimdeki gibi oluyormu bu sistem bide bi soru sorduydum ama 5.0 ı bekleyeceğiz sanırım :)

Bu arada yeni paket içinde saolun (:

Yeni paketi güle güle kullan dostum.Senin bahsettiğin resim Symbian için değil sanırım.Zaten adam resmi koyup kayıplara karıştı.Henüz geri dönüp paylaşım yapmadı.Ama daha iyisi geliyor biraz sabır :) Resmi yukarda ve bence çok hoş...

karazeybeks

karazeybeks

Üye
beklenen görsel bu sanırım.kayrabey paylaşmazsa yardımcı olurum.

fitneci

Üye
eline sağlık kayrabey. programla ilgili bir şey sorcam yalnız, hava durumu otomatik güncellenecek şekilde ayarlı olmasına rağmen güncellenmiyor. başka bir şey yüzünden bağlantı kurursam o zaman güncelliyor. buna bir çözüm var mı? bi de sms ve cevapsız çağrı buton düğme isimleri neler :S

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
@karazeybeks = Buldum paşam sonunda.Dosyaları hemen paylaşıyorum.

eline sağlık kayrabey. programla ilgili bir şey sorcam yalnız, hava durumu otomatik güncellenecek şekilde ayarlı olmasına rağmen güncellenmiyor. başka bir şey yüzünden bağlantı kurursam o zaman güncelliyor. buna bir çözüm var mı? bi de sms ve cevapsız çağrı buton düğme isimleri neler :S

Hava durumu ende de aynen böyle oluyor.Ben işin o kısmına pek takılmıyorum.Genel de manuel olarak güncelliyorum.Durup dururken kendi kendine güncelleyip güncellemediğini hiç kontrol etmedim açıkçası.
Sms ve cevapsız çağrı düğmeleri status.dat dosyasıdır.

karazeybeks

karazeybeks

Üye
tamam bekliyoruz.o bahsettiğin adam nasıl birşey yapmış bilmiyorum ama adam bir görsel de herşeyi kullanabiliyor.çeşit çeşit batarya,çeşit çeşit status ikonları.adamın bir görselinde bizim 5 görselimiz aynı anda var.ben de onu nasıl yaptığını anlamış değilim.adam bu konuda çığır açtı

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
tamam bekliyoruz.o bahsettiğin adam nasıl birşey yapmış bilmiyorum ama adam bir görsel de herşeyi kullanabiliyor.çeşit çeşit batarya,çeşit çeşit status ikonları.adamın bir görselinde bizim 5 görselimiz aynı anda var.ben de onu nasıl yaptığını anlamış değilim.adam bu konuda çığır açtı

Usta sen bana linki ver :) Daha az önce yaptım çalıştı ama programdan çıkıp yeniden başlattım yine kayboldu.Sende ki paket çalışıyorsa eğer bana linkini veriver bir inceleyeyim.Dediklerine de katılıyorum.Adam aynı anda bir sürü değişik batarya simgesi kullanabilyor.Bana dosyaları verdi ve şöyle yazdı:

Here are.
MIUI.dat----> Clock
va_weather_MIUI.dat----> Weather skin with weather icons
WeatherMIUI.dat ----->Weather widget

Ben dosyaların adını değiştire değiştire denedim ve ne yaptıysam artık bir kez çalıştı.Dosyaları bilgisayara kopyalamak için programdan çıktım güm! Herşey eskisine döndü yine.

karazeybeks

karazeybeks

Üye
tamam.yalnız sorun şu bu verdiği hava durumunda şehir ve sıcaklık göstermiyor.ama ben çok beğendiğim için bunu sorun yapmadım.gayet hoş bence.benim görseli olduğu gibi atıyorum sana eklersin

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Bende de göstermedi zaten.Bende niye göstermiyor diye uğraşırken hepten gitti ya! Ne illet birşey mi bu yahu? Yabancı dilde yok adam yazıyor asıl olacağını merül merül bakıyorum :)

karazeybeks

karazeybeks

Üye
silindi

Üst Alt