Spb Mobile Shell 3.8.944 & [3D Carusel - 61 Adet Görsel Paket]

Sponsorlu Bağlantılar

aarslan69

Üye
Sayın KayraBey, çok güzel bir çalışma yapmışsınız. Sizin sayenizde telefon bambaşka bir şekil aldı. Sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Saygılarla.

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Sayın KayraBey, çok güzel bir çalışma yapmışsınız. Sizin sayenizde telefon bambaşka bir şekil aldı. Sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Saygılarla.

İltifatlar için asıl ben teşekkür ederim.Eve döndüğümde resimlerini paylaştığım 2 paketide konuya ekleyeceğim inşallah.

SilentOne

SilentOne

Üye
güzel çalışma olmuşş

KingOfOlympus

Üye
Dostum hava durumunda şehri değiştir deyince olmuyor nasıl ayarlayacağız?

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
19 ncu Görsel Paket ana başlığa eklenmiştir.Güle güle kullanın.Tema sitelerinden telefonunuzun modeline göre n900 teması bulup yükleyin.Daha hoş bir görünüm oluyor.Paketlerin toplam indirme sayısı 4.000'i geçmiş durumda.Alakanıza teşekkürler..

--------------- Ekleme ---------------

Dostum hava durumunda şehri değiştir deyince olmuyor nasıl ayarlayacağız?

Tamamen program ile alakalı bir sorun.Ben dün üzerinde neresi varsa seçip rapor alabiliyorum.Bende sorun çıkarmıyor.Programı tamamen kaldırıp yeniden kur ve öyle dene.

oguzktu

Üye
Kayrabey şu adrese bi bak ne yapabiliriz

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Kayrabey şu adrese bi bak ne yapabiliriz

Biliyorum bu konuyu inceledim daha önceden.Birkaç paket ve özel widget paylaşılan bir konu.Herkes kendince girip zevkine uygun olanı indirip yükleyebilir.

Arkadaşlar aşağıdaki gibi bir saate ve hava durumuna sahip olmak ister misiniz?

HeiLmasTer®

HeiLmasTer®

Üye
işte bunu arıyordum tamda :oke:
Teşekkürler.

Konstantine

Konstantine

Üye
Kayra ustam hemen alalım o saatlerden olmazmı:D

turkemrah

turkemrah

Üye
Biliyorum bu konuyu inceledim daha önceden.Birkaç paket ve özel widget paylaşılan bir konu.Herkes kendince girip zevkine uygun olanı indirip yükleyebilir.

Arkadaşlar aşağıdaki gibi bir saate ve hava durumuna sahip olmak ister misiniz?

sormaya gerek yok... merakla bekliyoruz ekleneceği zamanı :) teşekkürler bu arada...:oke:

Konstantine

Konstantine

Üye

Buda çok güzelmiş bundan yokmu acaba :)

turkemrah

turkemrah

Üye
Tabi mümkün.Öce programdan çık.Sonra 15 yada 16ncı paketin içindeki "va_dclock_widget_combo.dat" dosyasını 18nci paketin içine kopyala.Üzerine yazılsın mı? sorusuna Evet de işlem tamamdır.Programı açınca saatin değiştiğini göreceksin.Buda kanıtı :oke:

analog saatler içinde yapabileceğimiz birşey var mı aynı şekilde... bu şeffaf saat pek hoş durmuyor bence...

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Yeni görsel saat için gerekli dosyalar aşağıdaki linktedir.Öncelikle programı kapatın.Dosyayı indirip açın."Others\Spbshell" klasörü içine kopyalayın.Üzerine yazım sorularına Evet deyin.Programı açıp saatinizi ayarlayın hepsi bu.Güle güle kullanın.Benim çok hoşuma gitti.Tavsiye ederim.

Kayra ustam hemen alalım o saatlerden olmazmı:D

Olur tabi.Paylaştım.Buyur :)

sormaya gerek yok... merakla bekliyoruz ekleneceği zamanı :) teşekkürler bu arada...:oke:

Gerekli dosyaları paylaştım.Güle güle kullanın.

analog saatler içinde yapabileceğimiz birşey var mı aynı şekilde... bu şeffaf saat pek hoş durmuyor bence...

Birçok analog saat modeli var zaten.Ama ben dijital olanların üzerinde duruyorum genel de.

Konstantine

Konstantine

Üye
Bende olmadı ama bu nedenki:(

turkemrah

turkemrah

Üye
teşekkürler hocam işlem tamam... :d:

Konstantine

Konstantine

Üye
Yapamıyorum kopyalıyorum olmuyor sildim yeniden yükledim paketsiz ama bi yerde hata var :D

18. ci paketi yüklemiştim bide altın renkli analog saat yüklemiştim ondamı acaba sorun :)

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Yapamıyorum kopyalıyorum olmuyor sildim yeniden yükledim paketsiz ama bi yerde hata var :D

18. ci paketi yüklemiştim bide altın renkli analog saat yüklemiştim ondamı acaba sorun :)

Alakası yok.Programı kapat.Dosyaları kopyala.Programı aç ve ekrana önce hava durumu ekle.Boyutu Büyük olarak seç.Sonra dijital saat ekle.Boyutunu Orta olarak seç.Birbirinin üzerine sürükleyip ayarlamayı yap oldu bitti :)

Konstantine

Konstantine

Üye
Hah yazmışsın ustam bendede oldu şükür ben saat değiştiriyormuşum hava durumu yerine :D

Oldu ama canlı durmuyo gibi ama :)

O benim eklediğim diğer görüntüdeki gibide olma ihtimali varmı hocam saatin :)

Üst Alt