KayraBey
Üye
-
Konu Sahibi
-
Hocam çok teşekkürler telefona hayat geldieline sağlık
Kardeşim çok teşekkür ederim çok güzel bir paylaşım her gün takip ediyorum çalışmalarını ellerine sağlık
kayrabey hocam bende bu paylaşımları yakından takip edeceğim çalışmalarında başarılar dilerim
(bu işler nasıl yapılıyor hocam merak ediyorum)
hocam ellerine sağlık... hepsi de çok güzel, takipteyim
yenilemişsin konuyu süper olmuş eline sağlık
ellerine sağlık
hangisini indireyim şaşırdım
kardeş yıne coşturmuşsun helal olsun9
Kayra bey size teşekkürlerimi sunuyorum
hocam nerden aldınız bilmiyorum ama hakkaten elinize sağlık. ilk defa görüyorum
s.a kayrabey kardeşim: Tüm paketleri bilgisayara indir var ayrı ayrı klasörlere aç.Bu klasörleri Spb Görsel Paketler gibisinden bir klasör içinde topla.Hepsini hafıza kartına kopyala demişsinde şimdi ben aynen yatım ayrı ayrı klasörlere açıp sonra bir kalsörde topladım hafıza kartına attım (direk içinine heerhangi bir klasöre felan değil )ama telefonda link'i değiştirmeyi beceremedim tarif edermisin 5800xm kullanıyorum şimdiden teşekkür ederim...
Arkadaşım temalar için tekrar teşekkürler fakat ben ne zaman programı açıp kapatsam tum simgeler birbirine giriyor. yeniden yerleştiriyorum açık kapayınca yine hepsi farklı yerlerde... bunla ilgili bi çözüm sunabilirmisin? 4. görseli indirdim onu kullaniyorum programda ilk sayfadaki linki olan versiyon
Kayra ustam arkadaşta lg gm735 var ve sms atarken dialog şeklinde resimli mesajlaşabiliyor fakat 3,7 sürümünde symbian tellerde bu olmuyor neden acaba sayfa sayfa dialog şeklinde mesajlar yazıyo ama ben x6 16 gb kullanıyorum bende yükledim herşey aynı ama o özellik yok:S
Peki bunun bi prosu yokmu acaba free i sms hariç
kayra kardeş açıklama için çok teşekkür edrim yeterınce açık ve net sağol.
kayrabey ustad ben fotoraf video çekmeyı çok seviyorum bana bunları daha kalıteli hale getirmek için kullanabileceğim bildiğin program felan varmı yardımcı olursan sevinirim teşekkürler.birde yazı karakterlerini renklı yapabilirmiyıim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?