KayraBey
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ben şu an bu programı kullanmıyorum c6 fw si kullandığım için. bunu 'da yüklersem ram kalmıyacak
kullananlar için süper bi çalışma olmuş eline sağlık
3diçin teşekkürler
simgeler değişmedi tarz aynı telefonun hackli olması lazım mı bilgi vermemişsin olmuyor ama yapanlar varsa yalan değildir emeğine sağlık
Teşekkürler.........
Eyvallah kardeşim, beklenilen bir çalışma
Sağolasın.Monitörüm gelse daha birkaç paket daha var elimde onlarıda paylaşacağım.
Emekleriniz için teşekkür ederim.. Ben paketlerden 2 sini indirdim ancak henüz yükleme yapmadım.. Ancak bir önceki sayfalardaki mesajlarınızda 3D karusel ile ilgili sıkıntılarınız olduğundan bahsetmişsiniz.. Bende 3D karusel ile ilgili herhangi bir sıkıntı mevcut değil ne bir kasma ne bir yavaşlama ağırlaşma vs vs hiçbir sorun yok karuseli sağa sola yukarı aşağı vs hızlıca hareket ettirdiğimde jet gibi çalışıyor..Sizin bu sıkıntılarınızı okuyunca gerçekten üzüldüm.Tlf i8910Hdtelefonunuz ne marka merak ettim?söylermisiniz.eğer 5800 ise nasıl yaptığınızı anlatırsanız sevinirim.
Emekleriniz için teşekkür ederim.. Ben paketlerden 2 sini indirdim ancak henüz yükleme yapmadım.. Ancak bir önceki sayfalardaki mesajlarınızda 3D karusel ile ilgili sıkıntılarınız olduğundan bahsetmişsiniz.. Bende 3D karusel ile ilgili herhangi bir sıkıntı mevcut değil ne bir kasma ne bir yavaşlama ağırlaşma vs vs hiçbir sorun yok karuseli sağa sola yukarı aşağı vs hızlıca hareket ettirdiğimde jet gibi çalışıyor..Sizin bu sıkıntılarınızı okuyunca gerçekten üzüldüm.Tlf i8910Hd
ayrıca kayrabey nickli arkadaşımıza da yaptığı paylaşımdan dolayı çok teşekkür ediyorum...
Bende program çalışıyor ama RAM da düşme kasılma mevcut değil.İphone4lerden daha süratlive seri çalışıyor şu anda telefonun menüsü, diyebilirim ki çevremdeki iphone 4 kullanıcıları gıptayla bakıyorlar tlf nun menusu ve menu geçiş süratine..
gözümüz yollarda kalmıştı hocam, teşekkürler...Yeni görsel paket (Görsel Paket 7) ana başlığa eklendi.Güle güle kullanın.
eline sağilık birader hepsi çok güzel
Hocam türkçeleştirme işini nasıl yapıyorsunuz. Ben şu an symbian^3 dizaynını kullanıyorum ama , ana menude en altta Panels ve Settings yazıları sinirimi bozuyo. Diğer kısımlar Türkçe çıkıyo. Bir bu ikisinde sorun var . Onları nasıl türkçe yapabilirim. Yardım
hocam teşekkürler telefon felaket güzel oldu süper ötesi
gözümüz yollarda kalmıştı hocam, teşekkürler...
Hocam Harika Paylaşım olmuş Saolasın
Emeğine sağlık çok teşekkürler..
paylaşım için teşekürler sizden ricam dat uzantılı dosyaların kodlari varsa böylece bende dosyaları çeşitlendirip sizinle paylaşırım
Çok sağlam skin'ler yeniler de. Teşekkürler.
Bir sorum olacak. GP9 da carousel'e nasıl girebilirim. Alttaki ikonlar farklılaşmış haliyle..
önce sağ alttaki widget eklediğimiz tuşa bas hemen sonra sol tuşa bas carousele girersinÇok sağlam skin'ler yeniler de. Teşekkürler.
Bir sorum olacak. GP9 da carousel'e nasıl girebilirim. Alttaki ikonlar farklılaşmış haliyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?