Spb Mobile Shell 3.8.944 & [3D Carusel - 61 Adet Görsel Paket]

Sponsorlu Bağlantılar

ugur3535

ugur3535

Üye
eski formattaki özel dış görünümler desteklenmiyor yazıyor ve hiç bir skin telefona olmuyor ne yapmam gerek?

ugur3535

ugur3535

Üye
eski formattaki özel dış görünümler desteklenmiyor yazıyor ve hiç bir skin telefona olmuyor ne yapmam gerek?

cyetkin

Üye
Harika bir program olmus. eline saglik bisey soracagim 4 numarali gorsel paketi indirdim. Su saatteki hava durumu falan var onu nasil ekliyoruz saate..

canavar264

canavar264

Üye
Çok teşekkürler...
Telefonumun resimlerini koydum,
Daha yeni çekildi.

• Beğen
Tepkiler: adnan_inci ve Dede
ayvalıkonur

ayvalıkonur

Üye
güzel olmuş

Astrosman

Astrosman

Üye
Teşekkürler

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba, < Görsel Paket 28 > ilgili Linkten indirmek imkansız. Uploadic dışında da paylaşırsanız sevinirim.Ermeğinize sağlık.

Bahsi geçen link bana ait değil.Bu sebeple güncelleyemem.Kusura bakmayın.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

kayrabey heyecandan paketleri indirip tesekkür etmeyi unutuyoruz tesekkürle hakkın ödenmez eline emeğine saçlık sağolasın.biriside spb v5.0 versiyonu bulsa süper olurdu bulan varmı acaba

Ben kullandım ama android'te...

xefo7

Üye
dostum ben birden fazla temayı bu şekilde atarsam birbirleri arasında nasıl geçiş yapabilirim:)))

doratan

Üye
teşekkürler süper olmuş

promanyaqq

Üye
Teşekkürler yüklüyorum...Uzun zaman sonra telefonumun tadını çıkarıcam :D

sehzade2867

Üye
:tşk:

mehmet377

Üye
ben bunu others dosyasına yapıştırdım ondan sonra ne yapcaz onu anlamadım benim telefonum hacklide ev ekranları menüsü çıkmkıyo yardımmcı olursanız sevinirimm :D

ahyfamily

ahyfamily

Üye
harika bir çalışma, harcadığınız emeğinize çok teşekkürler.:alkis

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Görsel paket 27'den sonraki paketleri indirip "mediafire" sitesine upload edeceğim.Galiba uploadic'ten indirme sorunu yaşayanlar var.En kısa sürede yeni linkleri konuya ekleyeceğim...

*-king-*

*-king-*

Üye
çok teşekkürler üşenmeyip hepsinin ss sini almıssın ve konu acmıssın cok teşekkürler eline sağlık :) :oke:

*-king-*

*-king-*

Üye
arka plan için wallpaper ları tanımıyo ve hava durumunu nasıl halledicem yok yazıyo hava durumunda

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Görsel Paket 28 ve 29 yeniden upload edildi.Uploadic'ten indiremeyen arkadaşlar varsa yeni linklerden rahatlıkla temin edebilirler.

----------Eklendi @ 12:22:35 ---------- Yazıldı @ 11:51:59 ----------

3D Carusel'in nasıl elde edilebileceği resimli olarak ana başlığa eklendi.Mutlaka deneyin...

QueryLogs

QueryLogs

Üye
Mükemmel olmuş eline sağlık

Üst Alt