Spb Mobile Shell 3.8.944 & [3D Carusel - 61 Adet Görsel Paket]

Sponsorlu Bağlantılar

mc.a

mc.a

Üye
Bazı görsel paketlerde menü simgeleri 4tane ve daha küçük . Bunu nasıl yapabiliriz ?

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
arka plan için wallpaper ları tanımıyo ve hava durumunu nasıl halledicem yok yazıyo hava durumunda

Dikkatinizden kaçan bir nokta olmalı.Paketlerin çalışmama gibi bir durumu söz konusu değil.

mc.a

mc.a

Üye
Edit : Yaptım demiştim ama becerememişim . Simgeler kayboldu bu sefer sanırım uyumlu olmadığı için.

anık

Üye
kavrabey dostum dediklerini harfiyan yaptım ama spb açıyom yükleniyor diyor sonra eski formattaki bazı özel dış görünümler desteklenmiyor diyor ve görsel paketler yarım yamalak çıkıyor

mc.a

mc.a

Üye
kavrabey dostum dediklerini harfiyan yaptım ama spb açıyom yükleniyor diyor sonra eski formattaki bazı özel dış görünümler desteklenmiyor diyor ve görsel paketler yarım yamalak çıkıyor

Konuyu biraz incelemeni tavsiye ederim yorumları okursan bu sorunla karşılaşanlar ve çözümü mevcut

ismailcan1979

Üye
çok teşekkür ederim.

atilla5757

Üye
ben sana yardımcı olayım hangi paketi yüklemek istiyorsun bana ulaşmak için [email protected] email at yardımcı olurum
ayrıca paketteki winget lerin yerlerini birbiriylede deniştire bilirsin benim email adresim 24 saat açık
ayrıca kayra beyede bu yaptıkları ve vediyi emek için çok teşekür ederim

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
ben sana yardımcı olayım hangi paketi yüklemek istiyorsun bana ulaşmak için [email protected] email at yardımcı olurum.Ayrıca paketteki winget lerin yerlerini birbiriylede deniştire bilirsin benim email adresim 24 saat açık
ayrıca kayra beyede bu yaptıkları ve vediyi emek için çok teşekür ederim

Rica ederim güle güle kullanın...

Konu gösterim sayısı
100.000'e yaklaştı.Konu içinde paylaştığım paketkerin toplam indirme sayısı ise 43.000'i geçmiş durumda.Eğer Android'e geçmeseydim konu kesin sabitlenirdi diye düşünüyorum.Alakanıza teşekkürler...

miZah

Üye
Merhaba,
5 ev ekranı olacak şekilde kullanıyorum. Widgetlerin isimlerinin (nokia menüsünde olduğu gibi) görünmesini istiyorum.Bu mümkün mü?

marmus46

Üye
harika bisey emeğine sağlık

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba,5 ev ekranı olacak şekilde kullanıyorum. Widgetlerin isimlerinin (nokia menüsünde olduğu gibi) görünmesini istiyorum.Bu mümkün mü?
Bu paket ile olabilir.Paketi hazırlayanlar simgelerin altına adını da ekleyebilir ama ben henüz öyle bir paket görmedim.

mc.a

mc.a

Üye

PHP:
What is New (Changelog):

1. BottomBars updated
2. 3 new Digital Clocks and 8 new Anolog Clock
3. 10 New Status Widgets
4. 5 New Media Widgets
5. 50 New icons added as the Shortcut link
6. 4 New boxes
7. 3 Extra Pages (New 1,2 and 3) removed
8. New Status Bar

Kurulum:
  • SpbShell kapatılır.
  • İndirdiğiniz dosyadan çıkan "Spbshell" isimli klasör telefonunuzun E:\Others\ klasörü içine taşınır.
  • C ya da E'de bulunan private\20028b16\SpbShellBackup.reg dosyası ve silinir.
  • C system\apps\SpbShellBackup.reg dosyası silinir.
  • Dosyadan çıkan SpbShell_20028b16.reg dosyası C:\system\apps içerisine kopyalanır.
  • Dosyadan çıkan spbmobileshell.rgs dosyası E:\Private\20028b16 içerisine kopyalanır.
  • SpbShell tekrardan açılır.
İndir:

Bu görsel paketin linki kırık sanırım . Yenileme şansımız varmı ?

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Bu görsel paketin linki kırık sanırım . Yenileme şansımız varmı ?

Görsel Paket 35 konu başlığına eklendi.Link yenilendi.Güle güle kullanın.Diğer paylaşımlardaki linkleri yenileme işlemi devam etmektedir.

mc.a

mc.a

Üye

Görsel Paket 35 konu başlığına eklendi.Link yenilendi.Güle güle kullanın.Diğer paylaşımlardaki linkleri yenileme işlemi devam etmektedir.

Hocam teşekkürler eline koluna sağlık .

erhan1980

Üye
gp 13 menüyu nasıl değiştirebilirim . Başka menü eklediğim zaman alttaki simgeler de değişiyor sadece menüyu değiştirmek istiyorum . Teşekkürler . Bide maxi cep te by destina tema maker var link ler ölü yapan arkadaşlara nasıl ulaşırım ağaçlı tema çok hoş spb shell ile çok güzel olur isteyen arama yapıp baksın temayı nasıl bulu ruz acaba.

----------Eklendi @ 23:30:26 ---------- Yazıldı @ 23:29:34 ----------

kayra bey yardım lütfen .

erhan1980

Üye
daha fazla tema isteyen arkadaşlar cellcustumuze adresinden bulabilirler . Htc platinum favorim .

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
gp 13 menüyu nasıl değiştirebilirim . Başka menü eklediğim zaman alttaki simgeler de değişiyor sadece menüyu değiştirmek istiyorum . Teşekkürler . Bide maxi cep te by destina tema maker var link ler ölü yapan arkadaşlara nasıl ulaşırım ağaçlı tema çok hoş spb shell ile çok güzel olur isteyen arama yapıp baksın temayı nasıl bulu ruz acaba.kayra bey yardım lütfen .

Üzgünüm bu konuda bilgim yok.Yardımcı olamayacağım.

Programın son versiyonu konu başlığına eklenmiştir.Güle güle kullanın...

Üst Alt