Spb Mobile Shell 3.8.944 & [3D Carusel - 61 Adet Görsel Paket]

Sponsorlu Bağlantılar

karaca2121

Üye
Dostum konuyu açan arkadaşımız KayraBey , ben sadece onun verdiği bilgilerden yola çıktım, ikincisi yine KayraBey arkadaşımız müsade ederse, telefonunuzu aşağıdaki resim gibi yapmanız için gerekli bütün dosyaları bu konunun devamında tek bir paketde detaylı anlatımıyla birlikte paylaşacağım.

Ekran Görüntüsü

güzel bir çalışma olmuş Kayrabey izin veriyor zaten dosyaları paylaşman mümkün mü rica etsem şimdiden tşkler

M£T!N

Üye
kardes yorumlar iyi ama ben yüklediğimde sbp old version not supported dedi ve widgetlerin bazılarının görüntüleri yok bazılarınınki var sorun nedi acaba

edit: birde bendeki program ingilizce..

slowman76

slowman76

Üye
Bu uygulama kapanmıyo hiç...Mecburmöuyu kurduktan sonra bunu kullanmaya :)

cream_caramel

cream_caramel

Üye
süper bir paylaşım teşekkürler

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Paylaşımı beğenen ve teşekkür eden herkese sonsuz saygılarımı sunarım.Sayenizde açtığım konu kısa zamanda en çok takip edilen ve mesaj yazılan konu oldu.Konunun düzgün oluşu benide ziyadesiyle memnun ediyor.Zira böyle olması için uğraş verdim.Birkaç mesaj yukarıda bir arkadaşın paket paylaşmak istediğini okudum.Gerçekten çok güzel bir görsel olmuş.Eline sağlık.Bu mesajla tekrar ilan ediyorum.Kim elinde hangi paket varsa burda gönül rahatlığı ile paylaşabilir ama mümkünse önce kendi denesin ve verim alırsa bu paketi paylaşsın.Yani çalışılabilirliğini kontrol etsin.Kopyala yapıştır paylaşım istemiyorum.Android işletim sistemine geçtiğim için artık konuda yeni paylaşımım olmayacak.Ama ille de yeni birşeyler istiyorum diyorsanız Dailymotion adlı siteyi araştırsınlar.Ben hep ordan edindim bu bilgi ve paketleri.Çatpat ingilizce ile birşeyler yapabildiğimi umuyorum.Hepinize çok teşekkür ederim.Ayrıca bu programın 3D versiyonunu kullanıyorum.Androide geçtim ama bu programdan vazgeçemedim yani :)

• Beğen
Tepkiler: zordayim

06polat66

Üye
şifre istyo

sarigöz

Üye
emeğine sağlık çok güzel bir çalışma olmuş

stormstation

Üye
Bütün paketleri birbirine karıştırabilirmiyiz.

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Üstad önünde saygıyla eğiliyorum....böyle düzenli ve özenli konu olması harika olmuş...Ellerin klavyen dert görmesin bea...

Estağfirullah dostum.Beğenmen beni ziyadesiyle memnun etti.Sağolasın.

----------Eklendi @ 02:56:12 ---------- Yazıldı @ 02:55:46 ----------

konunun en başında verdim.Lütfen inceleyiniz.

----------Eklendi @ 02:56:33 ---------- Yazıldı @ 02:56:12 ----------

emeğine sağlık çok güzel bir çalışma olmuş

Teşekkür ederim.Güle güle kullanın.

----------Eklendi @ 02:57:06 ---------- Yazıldı @ 02:56:33 ----------

Bütün paketleri birbirine karıştırabilirmiyiz.

Karıştırılabilir ama %100 verim alamayabilirsin.Ufak tefek uyumsuzluklar çıkacaktır.

Dumbledor

Üye
Gönülden Tesekkürler ediyorum. Deniyelim bakalim.

anık

Üye
TeSekkurler

Dumbledor

Üye
Tesekkürler Ediyorum Sagol.

5800XMBLACK12

5800XMBLACK12

Üye
teşekkürler çok geniş bir paket her zevke uygun

eomerg

Üye
Merhaba,
< Görsel Paket 28 > ilgili Linkten indirmek imkansız. Uploadic dışında da paylaşırsanız sevinirim.

Ermeğinize sağlık.

m-rea

Üye
Allah razı olsun ne diyeyim.. Program oldu. GP'leri denemedim henüz.. Ama süper görünüyorlar. Birşey soracam; "Windows Mobile Phone" temalı GP de bulabilir miyiz? :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
kayrabey heyecandan paketleri indirip tesekkür etmeyi unutuyoruz tesekkürle hakkın ödenmez eline emeğine saçlık sağolasın

----------Eklendi @ 14:29:26 ---------- Yazıldı @ 12:30:25 ----------

biriside spb v5.0 versiyonu bulsa süper olurdu bulan varmı acaba

misteer

Üye
Shell deki ayarlar menüsüne girdikten sonra sağ alt köşedeki shell menüsüne gir orada shell den çık seçeneği olacak

----------Eklendi @ 17:50:03 ---------- Yazıldı @ 17:48:06 ----------

programı istediğimiz zaman kapatıp açabiliyor muyuz? Ben beceremedim de yardımcı olur musunuz?

Shell deki ayarlar menüsüne girdikten sonra sağ alt köşedeki shell menüsüne gir orada shell den çık seçeneği olacak

tolgaabii

tolgaabii

Üye
mükemmel çalışma tebrikler

Üst Alt