Spb Mobile Shell 3.8.944 & [3D Carusel - 61 Adet Görsel Paket]

Sponsorlu Bağlantılar

ERHAN0880

Üye
başka paylaşım da bulunacak yok galiba görsel paketlerin devamını bekliyor tüm arkadaşlar.

----------Eklendi @ 12:46:47 ---------- Yazıldı @ 12:44:24 ----------

bulutut gibi bunların başka pakette ki vi get leri başka görsel de nasıl kullanıyoruz mesela paket 8 deki görselleri paket 20 de kullanmak istiyorum yardım .

omer_01_01

omer_01_01

Üye
başka paylaşım da bulunacak yok galiba görsel paketlerin devamını bekliyor tüm arkadaşlar.

----------Eklendi @ 12:46:47 ---------- Yazıldı @ 12:44:24 ----------

bulutut gibi bunların başka pakette ki vi get leri başka görsel de nasıl kullanıyoruz mesela paket 8 deki görselleri paket 20 de kullanmak istiyorum yardım .

İki görsel paketi indir sonra sevdiğin widget in adını bul olmasını istediğin klosörün içine at detaylı örnek ;
görsel paket 2 deki saati, görsel paket 10un içine koymak istiyorum.iki görsel paketide indirim açtım yan yana koydum sonra görsel paket ikinin içinde saati buluyorum(ingilizce yazdığından clock diye geçiyor) bütün clock dosyalarını kopyalayıp görsel paket 10un içine atıyorum çıkan bütün sorulara evet diyerek dosyaları değiştiriyorum sonra değiştirdiğim görsel paket 10u ilk sayfada anlatıldığı gibi yerine koyuyorum programı başlatıyorum sonra saatin üzerine basılı tutuyorum görünüm yüzünü değiştir diyorum istediğim saati seçiyorum demek istediğin sanırım bu ben denedim olmuştu tamamen kendi mantığım yanlış olursa kusura bakma :)

ERHAN0880

Üye
İki görsel paketi indir sonra sevdiğin widget in adını bul olmasını istediğin klosörün içine at detaylı örnek ;görsel paket 2 deki saati, görsel paket 10un içine koymak istiyorum.iki görsel paketide indirim açtım yan yana koydum sonra görsel paket ikinin içinde saati buluyorum(ingilizce yazdığından clock diye geçiyor) bütün clock dosyalarını kopyalayıp görsel paket 10un içine atıyorum çıkan bütün sorulara evet diyerek dosyaları değiştiriyorum sonra değiştirdiğim görsel paket 10u ilk sayfada anlatıldığı gibi yerine koyuyorum programı başlatıyorum sonra saatin üzerine basılı tutuyorum görünüm yüzünü değiştir diyorum istediğim saati seçiyorum demek istediğin sanırım bu ben denedim olmuştu tamamen kendi mantığım yanlış olursa kusura bakma :)
elinde güzel paketi olan yokmu arkadaş lar ya şöyle h t c gibi falan

sezar54

Üye
KayraBey'i bu mükemmel paylaşımı için tebrik ediyorum. Gerek içeriğin kendisi (ki harika bir görsellik sunan arayüzler olması), gerek çeşitliliği, gerekse de linklerin hala sağlam olması gerçekten takdire şayan. Üstelik en önemlisi de, paylaşımı bizzat kendinin hazırlamış olması, kendi kişisel çabalarıyla edindiği bilgi ve dosyaları bizlerle paylaşmasıdır ki, çok teşekkür ediyorum kendi adıma KayraBey'e. Ellerin dert görmesin. Kesinlikle harika ve doyurucu bir paylaşım olmuş.

NOT: Hala yeni arayüz isteklerinde bulunan, onu-bunu-şunu arayan/isteyen kişilerin de doyumsuz ve mevcut olanı kullanmayan/kullanmayı beceremeyenler olduğu açık. İçeriğin ne olduğunu tamamen bir kenara bıraksak bile, verilen emeğe en azından bir teşekkür edilmeli. Yiğidi öldür, hakkını yeme, demişler... :oke:

• Beğen
Tepkiler: Dede

ERHAN0880

Üye
zamanın da çok teşekkür ettik kardeş merak etme ama yenilik lere açık olmak lazım dimi geriden gelmiye lim

yunus_7888

Üye
eski formattaki özel dış görünümler desdeklenmiyor diyor bana dedikleriniz aynen yaptım bi yardımcı olurmusunuz nokia 5800

b4r1sh

Üye
Kayrabey eline sağlık gerçekten çok güzel bir shell :) ama benim bir sorunum var hava durumu şehrimi aachen den başka bir şehir yapamıyorum :)bana yardımcı olabilecek birisi varsa çok sevinirim

kaptan933

Üye
kardes arka plan gif li resim nasıl yapalrz

duncan3333

Üye
eyvallah kardeşim gerçekten çok iyi çalışma telefonumdan soğumak üzere keşfettim :D

Medox

Üye
Arkadaşım çok teşekkür ederim eline sağlık.çok kaliteli bir paylaşım olmuş.Yanlız tek bir ricam var.ziddu gibi fazla sınır ve dakika koymayan bir siteye teklink yadak iki üç part halinde bütün temaları paylaşabilirmisin mümkünmüdür?

yurdaersahin

Üye
Slm. arkadaslar. Programi kurdum bayadan beri kullaniyorum. Buradaki güncellemeride yaptim, Güzel oldu, fakat, telefonu kapatip açinca bütün objelerin yerleri degisiyor. Her seferinde yaniden düzenleme yapmam gerekiyor. varmidir bunun bi caresi?

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Yaptığınız ayarlamaları kaydetme seçeneği olmalı programda yanlış hatırlamıyorsam...

xenon56

xenon56

Üye
programı istediğimiz zaman kapatıp açabiliyor muyuz? Ben beceremedim de yardımcı olur musunuz?

ayvalıkonur

ayvalıkonur

Üye
teşekkürler

nuhababa

nuhababa

Üye
teşekkürler emeğe saygı güzel bi calısma olmus

team of the

team of the

Üye
çok sağol süpperr :)

security_07

security_07

Üye
emeğin için teşkll güzel paylaşım

slowman76

slowman76

Üye
Üstad önünde saygıyla eğiliyorum....böyle düzenli ve özenli konu olması harika olmuş...Ellerin klavyen dert görmesin bea...

cemyrdkn

cemyrdkn

Üye
Arkadaşlar bi sorum var.Neden rehberde sadece telefon hafızasındakiler var?Nasıl sim rehberini de aktarabilirim?

Üst Alt