Kurulum:
- SpbShell kapatılır.
- İndirdiğiniz dosyadan çıkan "Spbshell" isimli klasör telefonunuzun E:\Others\ klasörü içine taşınır.
- C ya da E'de bulunan private\20028b16\SpbShellBackup.reg dosyası ve silinir.
- C system\apps\SpbShellBackup.reg dosyası silinir.
- SpbShell tekrardan açılır.
İndir:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Spb'nin resmi sitesinde yayınlanan son sürüm ile gayet uyumlu arkadaşlar, zaten arkadaşımız çok güzel bir şekilde anlatmış, bu bir kurulum değil, yalnızca Hafıza kartınızda Others yada Diğer (Pc ve telde değişik görünebilir, hangisi varsa) klasörünün içine SPBShell klasörünü olduğu gibi kopyalayın, teli kapatıp açın farkı görürsünüz, kardeşim tekrar eline sağlık güzel çalışma.
paylaştığın ekran görüntüsü shell paketini indirdim ama müzik tuşu çalışmıyor en soldaki tuşa basıncada prof. ana sayfasına atıyo bunların linklerini değiştirmeyi biliyormusun birde hangi paketleri birleştirdin paylaşırsan sevinirim
Dostum konuyu açan arkadaşımız KayraBey , ben sadece onun verdiği bilgilerden yola çıktım, ikincisi yine KayraBey arkadaşımız müsade ederse, telefonunuzu aşağıdaki resim gibi yapmanız için gerekli bütün dosyaları bu konunun devamında tek bir paketde detaylı anlatımıyla birlikte paylaşacağım.
Ekran Görüntüsü
bu hangi temaymış arkadaşlar müthiş olmuş. eğer dosya linkini verirseniz yuklemek isterim .. teşekürler...
Bu paketi Görsel Paket 16-20-25 in karışımıyla yaptım yaklaşık 2 günümü aldı ama güzel oldu, konudada belirttiğim gibi KayraBey arkadaşımızın emeğine saygıdan dolayı bu mesaja yayınlayabilirsin diye izin verdiğinde konu anlatımlı olarak paketi paylaşıp detaylı şekilde anlatacam arkadaşlar...
şu müzik iconunu düzeltmeyi birde en sol alttaki tuşa basınca carusel sayfalarının açılmasını açıklayabilirseniz çok sevinirim