bu yeni görselim bikaç değişiklik bence güzel oldu.
paketi bekletmemdeki sebep tam ekran hava durumu eklemekti.ama malesef 5800 bunu kaldırmıyor
shell devamlı restart atıyor.telin ram i ile alakalı.o yüzden şimdilik tam ekran bekleyecek.paketi burdan indirebilirsiniz.kurulum eğer daha öncesinde 25 ya da 26 kurmuşsanız shelli kapatıp others klasörü içindeki SPBShell dosyasını silip bu verdiğim rar içindeki SPBShell dosyasını atın ve programı çalıştırın
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
arkadaşım çok güzel bir paylaşım olmuş. diyecek söz bulamıyorum. aklına sağlık. inşallah bu siteden ayrılmassınız. sizin gibi bilgili kişiler sayesinde telefonumu maximum düzeyde kullanabiliyorum.
bende nokia 5800 xm var, 26. görsel paketi yükledim. ekran resimlerinden anladığım kadarıyla ibreli yakıt göstergesi şarz göstergesi herhalde. tarif ettiğiniz gibi hepsini yaptım. ancak benim telde yüzdelikli pil gösteriyor. acaba ben bir yerde yanlışmı yaptım. yada öyle mi olması gerekiyor. bilgi verirseniz sevinirim. şimdiden teşekürler. yeni buluşlarınla bekliyoruz...
26.görsel paket için Karazeybeks'ten cevap beklemen gerekiyor.Paketin sahibi o.Ben onu denemedim çünkü telefonumu değiştirdim.paketi bekletmemdeki sebep tam ekran hava durumu eklemekti.ama malesef 5800 bunu kaldırmıyor
shell devamlı restart atıyor.telin ram i ile alakalı.o yüzden şimdilik tam ekran bekleyecek.paketi burdan indirebilirsiniz.kurulum eğer daha öncesinde 25 ya da 26 kurmuşsanız shelli kapatıp others klasörü içindeki SPBShell dosyasını silip bu verdiğim rar içindeki SPBShell dosyasını atın ve programı çalıştırın
rica ederim güle güle kullan dostumteşekkürler hocam, eyvallah...
eyvallah dostum.tabi ekle daha iyi olur.bulduğum yada kendi kullandığım görselleri paylaşmaya çalışıyorum.tek beklentimiz bi teşekkürTeşekkür ederim.Siteden ayrılma ihtimalimiz şimdilik yok26.görsel paket için Karazeybeks'ten cevap beklemen gerekiyor.Paketin sahibi o.Ben onu denemedim çünkü telefonumu değiştirdim.
----------Eklendi @ 12:59:26 ---------- Yazıldı @ 12:58:53 ----------
Eline sağlık.Konu başlığına ekleyeceğim.
dostum 441 nolu mesajımı oku.orda ayrıntılı anlattım.batarya simgesine basılı tutup görünümü değiştir deyince farklı seçimler gelmiyor mu?arkadaşım çok güzel bir paylaşım olmuş. diyecek söz bulamıyorum. aklına sağlık. inşallah bu siteden ayrılmassınız. sizin gibi bilgili kişiler sayesinde telefonumu maximum düzeyde kullanabiliyorum.
bende nokia 5800 xm var, 26. görsel paketi yükledim. ekran resimlerinden anladığım kadarıyla ibreli yakıt göstergesi şarz göstergesi herhalde. tarif ettiğiniz gibi hepsini yaptım. ancak benim telde yüzdelikli pil gösteriyor. acaba ben bir yerde yanlışmı yaptım. yada öyle mi olması gerekiyor. bilgi verirseniz sevinirim. şimdiden teşekürler. yeni buluşlarınla bekliyoruz...
Arkadaslar bildiginiz gibi bu sbp shell progamının her ay yeni versiyonu çıkıyordu.Yaklasık 4-5 aydır yeni versiyon yok.Acaba dogrudan 5.0 sürümüne mi geçecekler bilgisi olan var mı? - Görsel paketler için teşekkürler.
Merhaba. acaba htc telefonlardaki gibi hava durumu göstergeleri hareketli olabiliyor mu? 25 ve 26. temalarda? diger temalardan birkac tane aldım ve yükledim. gercenten süper oldu telefonum. emegi gecen herkese tşk ediyorum.

TeşekkürLeR... Gerçekten Güzel UyguLama...![]()
kardeşim deneme sürümümü bu ya 15 gün sonra bitmiyo dimi cvp verirseniz sevinirmelinize sağlık
kardeşim deneme sürümümü bu ya 15 gün sonra bitmiyo dimi cvp verirseniz sevinirmelinize sağlık
İndir:
Bazı dosyaları kendime göre düzenleyip Türkçeleştirme işlemlerini yaptım. Eğer orjinal halini indirmek istersenizKurulum:
- SpbShell kapatılır.
- İndirdiğiniz dosyadan çıkan "Spbshell" isimli klasör telefonunuzun E:\Others\ klasörü içine taşınır.
- C ya da E'de bulunan private\20028b16\SpbShellBackup.reg dosyası ve silinir.
- SpbShell tekrardan açılır.