Spb Mobile Shell 3.8.944 & [3D Carusel - 61 Adet Görsel Paket]

Sponsorlu Bağlantılar

-efşan

-efşan

Üye
ellerine sağlık arkadaşım

ERHAN0880

Üye
arkadaşım o kadar mesaj atmış millet bi zahmet bi yardım etsen

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Karazeybeks son paylaştığın resimlerdeki paketi de paylaşır mısın?

benözgürümben

Üye
arkadaşım çok güzel bir paylaşım olmuş. diyecek söz bulamıyorum. aklına sağlık. inşallah bu siteden ayrılmassınız. sizin gibi bilgili kişiler sayesinde telefonumu maximum düzeyde kullanabiliyorum.
bende nokia 5800 xm var, 26. görsel paketi yükledim. ekran resimlerinden anladığım kadarıyla ibreli yakıt göstergesi şarz göstergesi herhalde. tarif ettiğiniz gibi hepsini yaptım. ancak benim telde yüzdelikli pil gösteriyor. acaba ben bir yerde yanlışmı yaptım. yada öyle mi olması gerekiyor. bilgi verirseniz sevinirim. şimdiden teşekürler. yeni buluşlarınla bekliyoruz...

karazeybeks

karazeybeks

Üye
paketi bekletmemdeki sebep tam ekran hava durumu eklemekti.ama malesef 5800 bunu kaldırmıyor
shell devamlı restart atıyor.telin ram i ile alakalı.o yüzden şimdilik tam ekran bekleyecek.paketi burdan indirebilirsiniz.kurulum eğer daha öncesinde 25 ya da 26 kurmuşsanız shelli kapatıp others klasörü içindeki SPBShell dosyasını silip bu verdiğim rar içindeki SPBShell dosyasını atın ve programı çalıştırın

• Beğen
Tepkiler: turkemrah
turkemrah

turkemrah

Üye
paketi bekletmemdeki sebep tam ekran hava durumu eklemekti.ama malesef 5800 bunu kaldırmıyor
shell devamlı restart atıyor.telin ram i ile alakalı.o yüzden şimdilik tam ekran bekleyecek.paketi burdan indirebilirsiniz.kurulum eğer daha öncesinde 25 ya da 26 kurmuşsanız shelli kapatıp others klasörü içindeki SPBShell dosyasını silip bu verdiğim rar içindeki SPBShell dosyasını atın ve programı çalıştırın

teşekkürler hocam, eyvallah...

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım çok güzel bir paylaşım olmuş. diyecek söz bulamıyorum. aklına sağlık. inşallah bu siteden ayrılmassınız. sizin gibi bilgili kişiler sayesinde telefonumu maximum düzeyde kullanabiliyorum.
bende nokia 5800 xm var, 26. görsel paketi yükledim. ekran resimlerinden anladığım kadarıyla ibreli yakıt göstergesi şarz göstergesi herhalde. tarif ettiğiniz gibi hepsini yaptım. ancak benim telde yüzdelikli pil gösteriyor. acaba ben bir yerde yanlışmı yaptım. yada öyle mi olması gerekiyor. bilgi verirseniz sevinirim. şimdiden teşekürler. yeni buluşlarınla bekliyoruz...

Teşekkür ederim.Siteden ayrılma ihtimalimiz şimdilik yok :) 26.görsel paket için Karazeybeks'ten cevap beklemen gerekiyor.Paketin sahibi o.Ben onu denemedim çünkü telefonumu değiştirdim.

----------Eklendi @ 12:59:26 ---------- Yazıldı @ 12:58:53 ----------

Eline sağlık.Konu başlığına ekleyeceğim.

karazeybeks

karazeybeks

Üye
teşekkürler hocam, eyvallah...
rica ederim güle güle kullan dostum

----------Eklendi @ 23:20:23 ---------- Yazıldı @ 23:16:22 ----------

----------Eklendi @ 23:23:42 ---------- Yazıldı @ 23:20:23 ----------

Teşekkür ederim.Siteden ayrılma ihtimalimiz şimdilik yok :) 26.görsel paket için Karazeybeks'ten cevap beklemen gerekiyor.Paketin sahibi o.Ben onu denemedim çünkü telefonumu değiştirdim.

----------Eklendi @ 12:59:26 ---------- Yazıldı @ 12:58:53 ----------

Eline sağlık.Konu başlığına ekleyeceğim.
eyvallah dostum.tabi ekle daha iyi olur.bulduğum yada kendi kullandığım görselleri paylaşmaya çalışıyorum.tek beklentimiz bi teşekkür

----------Eklendi @ 23:27:36 ---------- Yazıldı @ 23:23:42 ----------

dostum 441 nolu mesajımı oku.orda ayrıntılı anlattım.batarya simgesine basılı tutup görünümü değiştir deyince farklı seçimler gelmiyor mu?

kilisli822

kilisli822

Üye
Arkadaslar bildiginiz gibi bu sbp shell progamının her ay yeni versiyonu çıkıyordu.Yaklasık 4-5 aydır yeni versiyon yok.Acaba dogrudan 5.0 sürümüne mi geçecekler bilgisi olan var mı? - Görsel paketler için teşekkürler.

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar bildiginiz gibi bu sbp shell progamının her ay yeni versiyonu çıkıyordu.Yaklasık 4-5 aydır yeni versiyon yok.Acaba dogrudan 5.0 sürümüne mi geçecekler bilgisi olan var mı? - Görsel paketler için teşekkürler.

Tahminimce artık bu gelinen son nokta oldu.Bundan sonra 5.0 ya da 3D olarak karşımıza çıkacak.Zaten Android için yeni 3D versiyonu çıktı.5800 ve muadili telefonlar için ilerisi karanlık gibi.Yeni versiyonlar muhtemelen Symbian^3 işletim sistemi isteyecek.

ugacomtr

Üye
Merhaba. acaba htc telefonlardaki gibi hava durumu göstergeleri hareketli olabiliyor mu? 25 ve 26. temalarda? diger temalardan birkac tane aldım ve yükledim. gercenten süper oldu telefonum. emegi gecen herkese tşk ediyorum.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
TeşekkürLeR... Gerçekten Güzel UyguLama... :oke:

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba. acaba htc telefonlardaki gibi hava durumu göstergeleri hareketli olabiliyor mu? 25 ve 26. temalarda? diger temalardan birkac tane aldım ve yükledim. gercenten süper oldu telefonum. emegi gecen herkese tşk ediyorum.

Maalesef hareketli olmuyor.Bu haliyle güle güle kullanın :)

samira123

Üye
kardeşim deneme sürümümü bu ya 15 gün sonra bitmiyo dimi cvp verirseniz sevinirm :oke: elinize sağlık

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim deneme sürümümü bu ya 15 gün sonra bitmiyo dimi cvp verirseniz sevinirm :oke: elinize sağlık

Aşağıdaki tescil kodu ile tam sürüm yapabilirsin.

8C5C-84Q8-DJTC

Ayrıca bu tescil kodu ana başlığa eklenmiştir.

----------Eklendi @ 02:52:47 ---------- Yazıldı @ 02:29:50 ----------

Sevgili arkadaşlar.Bu konuyu açalı sadece 4.5 ay oldu.Bu kısacık süre göz önüne alınarak şimdiye kadar açılan 256 konu içerisinde 35.107 kez konu gösterimi , 498 mesaj yazılımı ve konuda paylaşılan paketlerin indirilme sayısının 10.000'e dayanması sizlerin konuya olan alakanızı göstermektedir.Sizlere teşekkürü bir borç bilirim.Sağ olun var olun.

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
Hangi rle dosyasının hangi ikona denk geldiğini yazan bir bilgi var mı acaba sağda solda?

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye

İndir:
Kurulum:

• SpbShell kapatılır.
  • İndirdiğiniz dosyadan çıkan "Spbshell" isimli klasör telefonunuzun E:\Others\ klasörü içine taşınır.
  • C ya da E'de bulunan private\20028b16\SpbShellBackup.reg dosyası ve silinir.
  • SpbShell tekrardan açılır.
Bazı dosyaları kendime göre düzenleyip Türkçeleştirme işlemlerini yaptım. Eğer orjinal halini indirmek isterseniz tıklayınız. Eklenmesini istediğiniz bir şey olursa iletişime geçin, yapacak bir şeyim varsa yapmaya çalışırım.

Güncellendi: 15.04.2011

Üst Alt