Ben bu uygulamayı kullanıyordum fakat simdi değiştireym dedim dosyayı sildim direk indirdiğm temann dosyasını others içine attım fakat yükleniyor diyo kaldı öyle ben mi yanls bişi yapıyorum acaba çözemedim :S
Tamam Telli Restart Edince Düzeldi Ellerinize Sağlık
Arkadaşlar sabredin bomba gibi geliyorum !!! Aynı anda birçok batarya, dijital ve analog saat ile Gelen Sms, Cevapsız Çağrı göstergeleri kullanımı.Bugün-yarın paylaşıyorum.
Ben kısmen hallettim.Ama yansıma özelliği kapalı olduğu zaman tam bir 3D Karusel olarak kullanılabiliyor.Yansıma açık olunca çok yavaş oluyor.Bu sorunun tamamen çözümü galiba mümkün değil.5800'ın donanımı yetmiyor olsa gerek.
Malesef bilmiyorum.Zaten bu dat dosyaları aslında şifrelenerek sıkıştırılmış zip dosyalardır.Bir ara bu şifreyi buldum ve dosyaları açtım.İçlerinden xml ve png tarzı dosyalar çıktı.Neyi nasıl değiştireeğimi bilemediğimden üzerinde durmadım.Yabancı forumlarda galiba ping2skin mi neydi böyle bir exe dosyası var.Dos komut sistemi ortamında png değişimi yapıyorlar.O kadar baktım ama anlayamadım nasıl olduğunu.