spb mobile shell 3.5 symbianda htc sense gorunumu...

Sponsorlu Bağlantılar

afatsum_21

Üye
Εthnic;3021150' Alıntı:
yanls hatirlamiyorsam yabanci bir forumda gormustum...
valla ben bi türlü bulamadım birileri el atsada bulsa hayrına...
Buda videosu

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar buldum...Düzenlemeler bittikten sonra paylaşacağım...

--------------- Ekleme ---------------

http://www.maxicep.com/<embed src=

Evet arkadaşlar kendi çapımda bişeyler yapmaya çalıştım.

Gelelim kurulum muhabbetine...

Yukarıda verdiğim liklerden Spb_android_yedek benim hazırladığım...Diğerleri ise netten bulduğum android temalarının ham dosyaları...

Her şeyden önce telefonunuz hackli olmalı ve private klasörünüze erişim hakkınızın olması gerekiyor.Ayrıca işlemlere başlamadan önce mutlaka SPB hangi sizinde kurulu ise (e: yada c ) oranın private klasöründen 20028b16 adlı klasörü yedekliyorsunuz.Örneğin c:\private\20028b16 şeklinde.Bu klasörü yedekledikten sonra SPB nin içerisinden başlatıcı>ayarlar a bastıktan sonra sağ alttaki butona basarak "yedekleme ayarlarına" basıyorsunuz.Bastıktan sonra sizden konum seçmenizi ister sizde hafıza kartınızda unutmayacağınız bi yere yedekleme yaparsınız.MSettings adında bi dosya oluşturulur ve bu dosya daha sonra dan SPB ayarlarınızı menü düzeninizi vs... geri getirmeye yarar.Yani bununda mutlaka yedeğini alın...Yedekleme işlemlerimiz bittikten sonra size verdiğim dosya(lar) ı indirin sizin zevkinize kalmış...Benim hazırladığım
Yukarıda verdiğim liklerden Spb_android_yedek in içerisinden 20028b16 klasörünü alıp SPB hangi dizine kurulu ise oraya atıyorsunuz.Örnek E:\private-

Üzerine yazılsınmı sorusuna evet diyorsunuz...SPB yi sonlandırıp tekrar geri çalıştırdığınızda yeni menüler gelmiş ancak düzensiz olacaktır.İs
terseniz kendiniz düzenleyin isterseniz başlatıcı>ayarlar a bastıktan sonra sağ alttaki butona basarak "geri yükleme ayarlarına" basarak benim verdiğim MSettings02.set dosyasını gösterebilirsiniz.

Herşey bittikten sonra gelelim sorunumuza...SPB nin ana ekranında iken sağ alt buton a bastığınızda "arka planı değiştir" kısmı çalışmıyor...Bunun için ise sizin daha önceden yedeklemiş olduğunuz 20028b16 klasörünün içerisinde qa_layouts.dat isimli dosyayı kopyalayarak örneğin e:\private\20028b16 içerisine yapıştırıyorsunuz ve değiştirilsin mi yazısına evet diyorsunuz.SPB yi kapatıp açtığınızda istediğiniz resmi belirttiğim kısımdan masaüstü resmi yapabilirsiniz...Ancak bu qa_layouts.dat dosyasını attığımız için SPB nin sol ve sağ alt tuşlarında hafif bozulma meydana geliyor.O yüzden işimiz bittikten sonra size verdiğim 20028b16 içerisindeki qa_layouts.dat dosyasını isimli dosyayı kopyalayarak örneğin e:\private\20028b16 içerisine yapıştırıyorsunuz ve değiştirilsin mi yazısına evet diyorsunuz.SPB yi kapatıp açtığınızda tekrar düzelecektir...

Epey karışık bi anlatım oldu sanırım ama zaten karışık bi konu :evet:

Benim hazırladığımız dışındakileride kullanabilirsiniz..Aynı mantığı yürüterek...İstediğiniz *.dat dosyasını kopyalayarak 20028b16 klasörünün içerisine atmanız ve SPB yi yeniden başlatmanız yeterli olacaktır.Eğer takıldığınız bi konu olursa buralardayım. Yanlışım varsa kusura bakmayın... Saygılar...

'Şeref'

Emekli Yönetici
Teşekkürler ..eline sağlık

Üst Alt