Sosyal ağlar bakımından S^3

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erdgnblt

erdgnblt

Üye
    Konu Sahibi
Sosyal ağlar bakımından S^3
Merhaba arkadaşlar.
Nokia telefonlarda artık bıkkınlık getiren bir noktaya deyinmek istiyorum.

Facebook - Twitter veya diğer sosyal ağlar.
Telefonumuzun değerlerini ilk önce bir yazayım.
c6-01: 600~TL
603: 550-600 TL
701: 750~TL
700: 670~TL
500: 500~TL
n8: 900-100 TL
c7: 700~TL

Telefonlarımızın genel olarak özellikleri gerek nokia gerek işletim sistemi bakımından güzel.
Ancak bir nokta varki; tarayıcımızın iyi olmasına rağmen
Akıllı telefon olmasına rağmen
Kaldırabilecek durumda olmasına rağmen

200 Liralık telefonlara yapılan muamele yapılıyor.
Ben m.facebook.com yazınca touch a girmek istiyorum.
iOS ve Androiddeki gibi facebooktan indirdiğim facebook uygulaması touch olsun istiyorum(gerek yok nokia sosyal ağları değiştirsin)
Twitterımın Androiddeki gibi iOS daki gibi güzel olmasını istiyorum (Sosyal ağlar değişsin!)

Kısacası artık Nokiamı yapsın Facebook - Twitter mı yapsın kim yaparsa yapsın ama S^3 lere Ayrıcalık Tanınsın.

Not: Blackberry alma kararı aldım. Onların bile sosyal konusunda bizden 2 adım önde olduklarını görüyorum.(Bbm, face)

farukbekl

farukbekl

Üye
Kardeş sen buraya istediğini yaz.. ister ağla.. ister feryat et.. ama bunu nokianın düşünmesi lazım bizim değil.. adamlar windows phone ile meego ile uğraşıyor.. bırak symbian^3'ü Sadece arada bir güncelleme yapıyor o kadar.. nokia 808 pureviewe gelirsek nokia bir seferliğini çıkardı o telefonu... nokia belle ile ona noktayı koyacak.. aha buraya da yazıyorum. bundan sonra symbian lı telefon çıkmaz.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Fmobi olmasa cepten facebook işkence olurdu benim için. Sosyal ağların tek güzel yanı rehberle senkronizasyonu ama o da sorunlu. İstediğimizde senkronize etse veya bir senkronizasyon ayarı olsa iyiydi.

erdgnblt

erdgnblt

Üye
    Konu Sahibi
Fmobi olmasa cepten facebook işkence olurdu benim için. Sosyal ağların tek güzel yanı rehberle senkronizasyonu ama o da sorunlu. İstediğimizde senkronize etse veya bir senkronizasyon ayarı olsa iyiydi.
Onun için bile pcye bağlanması lazım

---------- Eklendi @ 19:03:38 ---------- Yazıldı @ 19:02:52 ----------

Kardeş sen buraya istediğini yaz.. ister ağla.. ister feryat et.. ama bunu nokianın düşünmesi lazım bizim değil.. adamlar windows phone ile meego ile uğraşıyor.. bırak symbian^3'ü Sadece arada bir güncelleme yapıyor o kadar.. nokia 808 pureviewe gelirsek nokia bir seferliğini çıkardı o telefonu... nokia belle ile ona noktayı koyacak.. aha buraya da yazıyorum. bundan sonra symbian lı telefon çıkmaz.

Benim fikrim bir konu daha açıp herkesin nokiayı araması ama bazı kişilerin aradım deyip aramayacağından şüpheleniyorum

doctorrr

doctorrr

Üye
baba en azından twitter uygulamsında türkiye nin tt lerine bakamıyoruz yani...:angry:

erdgnblt

erdgnblt

Üye
    Konu Sahibi
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Nokia sadece kendi sosyal ağlarını geliştirebilir ama o da facebook ve twitter ın izin verdiği düzeyde.. Mağazada Fb touch var yer imi olarak ayarlanmış tıkladığında direk touch a giriyor kullanıyorum ve memnunum

tempestshine

tempestshine

Üye
Sosyal ağlar benim için o kadarda kötü değil.))

erdgnblt

erdgnblt

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl kötü değil ya! Dokunmatik ayarındanmıdır kasmasındanmıdır nedir 5 kere dokununca menüsü açılıyor anca ve sohbet yok birçok eksik var.
Bizimde touch facebookumuz olsa fenamı olur

doctorrr

doctorrr

Üye
babacım sen git iphone android blackberry nin twitter facebook uygulamalrına bi bak allah aşkına adamlar herşeyiyle döşemişler bizimkisine bak bide...

tempestshine

tempestshine

Üye
Nasıl kötü değil ya! Dokunmatik ayarındanmıdır kasmasındanmıdır nedir 5 kere dokununca menüsü açılıyor anca ve sohbet yok birçok eksik var.
Bizimde touch facebookumuz olsa fenamı olur

fena olmazdı.ama az şeylerle mutlu olmayı bilmeliyiz.

babacım sen git iphone android blackberry nin twitter facebook uygulamalrına bi bak allah aşkına adamlar herşeyiyle döşemişler bizimkisine bak bide...

biliyorum.touch facebook çok iyi.bizimkisi ise kötü onuda biliyorum.ama daha da kötü olabilirdi.

benighted

benighted

Üye
hocam isynan etmekte çok haklısın ancak sana eğer face te online kalmak istiyorum dersen fmobi eğer farketmez dersen de gravity hem face hem de twitter için şuan en iyi uygulamalar ve çok memnunum kesinlikle kullanmalısın

erdgnblt

erdgnblt

Üye
    Konu Sahibi
hocam isynan etmekte çok haklısın ancak sana eğer face te online kalmak istiyorum dersen fmobi eğer farketmez dersen de gravity hem face hem de twitter için şuan en iyi uygulamalar ve çok memnunum kesinlikle kullanmalısın
Neden orjinal facebookumuz touch olmasın ?

benighted

benighted

Üye
Neden orjinal facebookumuz touch olmasın ?

elbette olması çok daha iyi olur zaten size hak verdiğimi söylemiştim ama ben sadece onlardan bunu yapmaları beklerken en iyi performansı alabileceğimiz uygulamalrı kullanmamız gerektiğini ve bunlarında fmobi ve gravity den başkası olamayacağını düşünüyorum

erdgnblt

erdgnblt

Üye
    Konu Sahibi

elbette olması çok daha iyi olur zaten size hak verdiğimi söylemiştim ama ben sadece onlardan bunu yapmaları beklerken en iyi performansı alabileceğimiz uygulamalrı kullanmamız gerektiğini ve bunlarında fmobi ve gravity den başkası olamayacağını düşünüyorum
Benim sitemim size değil nokiaya :)

momentus1

Üye
kesinlikle çok haklısın igrenç bi sosyal ag var :/

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Twitter çok yetersiz.Çözümü de var mıdır bilmiyorum.

groupertekin

Üye
Merhaba arkadaşlar.
Nokia telefonlarda artık bıkkınlık getiren bir noktaya deyinmek istiyorum.

Facebook - Twitter veya diğer sosyal ağlar.
Telefonumuzun değerlerini ilk önce bir yazayım.
c6-01: 600~TL
603: 550-600 TL
701: 750~TL
700: 670~TL
500: 500~TL
n8: 900-100 TL
c7: 700~TL

Telefonlarımızın genel olarak özellikleri gerek nokia gerek işletim sistemi bakımından güzel.
Ancak bir nokta varki; tarayıcımızın iyi olmasına rağmen
Akıllı telefon olmasına rağmen
Kaldırabilecek durumda olmasına rağmen

200 Liralık telefonlara yapılan muamele yapılıyor.
Ben m.facebook.com yazınca touch a girmek istiyorum.
iOS ve Androiddeki gibi facebooktan indirdiğim facebook uygulaması touch olsun istiyorum(gerek yok nokia sosyal ağları değiştirsin)
Twitterımın Androiddeki gibi iOS daki gibi güzel olmasını istiyorum (Sosyal ağlar değişsin!)

Kısacası artık Nokiamı yapsın Facebook - Twitter mı yapsın kim yaparsa yapsın ama S^3 lere Ayrıcalık Tanınsın.

Not: Blackberry alma kararı aldım. Onların bile sosyal konusunda bizden 2 adım önde olduklarını görüyorum.(Bbm, face)

Aynen kardeşim sana harfiyen katılıyorum,telefonu mu seviyorum ama sırf şu sosyal ağlar yüzünden parayı bastırıp İphone alasm geliyor.Anna yüklüyken sosyal ağları bir tek ev ekranlarında yapılan statüler paylaşılan bağlantılar çıkıyor diye kullanıyordum ama artık sildim.Twitter uygulaması olarak tweeties'i kullanmaya başladım ve çok da memnunum,İphone'un twitter uygulaması zaten çok çok hızlı ama şu touch facebook olayına bir el atsalar çok iyi olacak.M.facebook kullanmak istemiyorum çünkü.Ama çözeceklerini düşünüyorum çünkü eskiden youtube'da video ekranı küçüktü daha sonra büyüttüler ve şimdi 2-3 gündür de androiddeki gibi youtube teması yapılmış,sevindim buna bayaa.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bunun içine nokia ya sitem etmeniz yersiz işte mobil sitelerini facebook da twitter da kendisi düzenliyor tarayıcının kodlarına göre.. ben 701 imden touch face e giriyorum ve son derece rahat kasma falan yok

boogeymanoe

Üye
m.facebook.com yerine touch.facebook.com deneyin ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt