erdgnblt
Üye
Sosyal ağlar bakımından S^3
Merhaba arkadaşlar.
Nokia telefonlarda artık bıkkınlık getiren bir noktaya deyinmek istiyorum.
Facebook - Twitter veya diğer sosyal ağlar.
Telefonumuzun değerlerini ilk önce bir yazayım.
c6-01: 600~TL
603: 550-600 TL
701: 750~TL
700: 670~TL
500: 500~TL
n8: 900-100 TL
c7: 700~TL
Telefonlarımızın genel olarak özellikleri gerek nokia gerek işletim sistemi bakımından güzel.
Ancak bir nokta varki; tarayıcımızın iyi olmasına rağmen
Akıllı telefon olmasına rağmen
Kaldırabilecek durumda olmasına rağmen
200 Liralık telefonlara yapılan muamele yapılıyor.
Ben m.facebook.com yazınca touch a girmek istiyorum.
iOS ve Androiddeki gibi facebooktan indirdiğim facebook uygulaması touch olsun istiyorum(gerek yok nokia sosyal ağları değiştirsin)
Twitterımın Androiddeki gibi iOS daki gibi güzel olmasını istiyorum (Sosyal ağlar değişsin!)
Kısacası artık Nokiamı yapsın Facebook - Twitter mı yapsın kim yaparsa yapsın ama S^3 lere Ayrıcalık Tanınsın.
Not: Blackberry alma kararı aldım. Onların bile sosyal konusunda bizden 2 adım önde olduklarını görüyorum.(Bbm, face)
Nokia telefonlarda artık bıkkınlık getiren bir noktaya deyinmek istiyorum.
Facebook - Twitter veya diğer sosyal ağlar.
Telefonumuzun değerlerini ilk önce bir yazayım.
c6-01: 600~TL
603: 550-600 TL
701: 750~TL
700: 670~TL
500: 500~TL
n8: 900-100 TL
c7: 700~TL
Telefonlarımızın genel olarak özellikleri gerek nokia gerek işletim sistemi bakımından güzel.
Ancak bir nokta varki; tarayıcımızın iyi olmasına rağmen
Akıllı telefon olmasına rağmen
Kaldırabilecek durumda olmasına rağmen
200 Liralık telefonlara yapılan muamele yapılıyor.
Ben m.facebook.com yazınca touch a girmek istiyorum.
iOS ve Androiddeki gibi facebooktan indirdiğim facebook uygulaması touch olsun istiyorum(gerek yok nokia sosyal ağları değiştirsin)
Twitterımın Androiddeki gibi iOS daki gibi güzel olmasını istiyorum (Sosyal ağlar değişsin!)
Kısacası artık Nokiamı yapsın Facebook - Twitter mı yapsın kim yaparsa yapsın ama S^3 lere Ayrıcalık Tanınsın.
Not: Blackberry alma kararı aldım. Onların bile sosyal konusunda bizden 2 adım önde olduklarını görüyorum.(Bbm, face)