Sorunun Neyse Yaz Care Bulalım ?

Sponsorlu Bağlantılar

HereİsJohnny

Üye
bende nokia 5130 xm var telefonu şarja taktıgımda kapatıyor sonra şarj dolum ekranı geliyor telefonu açıyorum sonra tekrar kapatıyor yazılım yükledim v7.97 attım değişme olmadı sorun tekrar ediyor sizce nedendir?

versiyondan olacağını düşünmüyorum belki telefonun elektrik girişinden kaynaklanıyor olabilir

dreej12

Üye
Nokia asha 300 telefon var forumdan uygun oyunları indirdiğimde bazı oyunlar EXT olarak iniyor. Çözümü nedir ?

HereİsJohnny

Üye
Nokia asha 300 telefon var forumdan uygun oyunları indirdiğimde bazı oyunlar EXT olarak iniyor. Çözümü nedir ?

www.maxicep.com/nokia-s40-ve-java-destek/ext-to-jar-exti-jara-donusturme-2-627181.html#post5769262 bu konudaki yorumlar dahil bütün yöntemler işe yarar. İlk mesajı şiddetle tavsiye ederim :)

reisati34

Üye
Slm arkadaslar ben bı tane 2. El nokıa c3 aldım ama bunu kullanan önceki sahibi sifre koymus her yolu denedim bi türlü bulamadım bildiginiz bi yöntem varsa lütfen benimle paylasırmısınız

HereİsJohnny

Üye
Slm arkadaslar ben bı tane 2. El nokıa c3 aldım ama bunu kullanan önceki sahibi sifre koymus her yolu denedim bi türlü bulamadım bildiginiz bi yöntem varsa lütfen benimle paylasırmısınız
kardeşim bana özel mesaj at ben sana çok güzel bi program göstericem daha doğrusu link göstericem işin hallolucak

reisati34

Üye
Tamam saol kardesm

iblalim

Üye
ppm ve hack işlerini pek bilmiyorum ama ppm dosyaları jaf ile ekleniyor diye biliyorum. Ev ekranını dikey istiyosan ona göre editlenmiş ppm bulmalısın. Forumda jaf konusunda uzman arkadaşlar var danışabilirsin :)

eyvallah :)

chelyk

Üye
Arkadaşlar Nokia 2730 classicte Real Football manager 2013 te antrenman sahası yok oyuncular gelişmiyor oyunda mı antrenman sahası yok yoksa benim oyunda mı sorun var acil yardım antrenman sahalı RFM13 yüklerseniz sevinirim

HereİsJohnny

Üye
Arkadaşlar Nokia 2730 classicte Real Football manager 2013 te antrenman sahası yok oyuncular gelişmiyor oyunda mı antrenman sahası yok yoksa benim oyunda mı sorun var acil yardım antrenman sahalı RFM13 yüklerseniz sevinirim

forumda mevcuttur aramaya yazarsan bulursun

takapcsahibi

Üye
masaüstü açılıyor belli bir süre sonra (2) dakka gibi kapanıyor wolfteam ve başka oyunlara giriyorum kapanıyor ısınma yok saten lütfen yardım edin delleniyorum ya :vur

takapcsahibi

Üye
benim pc kenmdini kapatıyor açıldıktan bir süre sonra veya oyunu açıyorum hemen kapanıyor yardım lütfen ha ısınma yok açıldıktan 3 4 dakka sonra veya google chrome açınca

HereİsJohnny

Üye
kardeş 2 haftadır heryerde arıyorum bulamadım çıldırıcam artık, sen bi bakarmısın?
bunu dene

- - - Eklendi - - -

http://www.maxicep.com/java-oyunlar/real-footbal-manager-2013-by-meboli-699610.html bak bu konuda da rfm 13 var

fıkırcıyıkk

Üye

goekhnannn

Üye
Asha 302 telefonumda whats app kullanırken ekran belirli aralıklarla gidip geliyor telefon kapanmıyor ama tuşkilidie alıyor tekrar açılıyor konusmaları siliyorum kullanımı sıfırlıyorum soruna yardım edebilcek ??​

dj.eric

dj.eric

Üye
​whatsappı sil tekrar yükle

goekhnannn

Üye
Çok yaptım olmuyor

dj.eric

dj.eric

Üye
​bekle biraz bulucam şimdi az kaldı...

Üst Alt