Sorunsuz Tertemiz Tüm Aksesuarları Tam N900 [ 510 Lira]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
peace_walker

peace_walker

Üye
    Konu Sahibi
Sorunsuz Tertemiz Tüm Aksesuarları Tam N900 [ 510 Lira]

Ürün İngiltereden alınmış olup kayıtlı oldukça temiz bir cihazdır.Cihazın hiç bir sıkıntısı bulunmamaktadır.Aksesuar olarak her şeyi tamdır.İçeriği inceleyebilirsiniz.
Nokia N900 ve Maemo 5 platformu ağırlıklı olarak geliştiricileri ve IT meraklılarını hedef alır.Nokia N900 alan bir kullanıcının öncelikli isteği cebinde mobil bir Debian GNU/Linux bilgisayar taşımaktır, bir cep telefonu taşımak değildir.Alışveriş tercihim nakittir, takas düşünmüyorum :)

• Cihazımı kişiselleştirmek veya üzerine yeni şeyler eklemek, çıkarmak ya da modlamak ilgimi çekiyor.
  • Nokia N900 üzerinde Apache kullanmak, kod yazmak, overclock yapmak gibi şeyler çok da ilgimi çekiyor.
  • Daha önce hep basit Symbian cihazlar, N serisi, iPhone gibi cihazlar kullandım ve genel anlamda bunlar beni tatmin etmiyor.
  • Soru sormak, çözüm aramak ve yeni şeyler denemek hoşuma gidiyor.
  • Nokia N900'ü sadece iş amaçlı, ya da sadece bir "akıllı telefon" olarak düşünmüyorum mobil bilgisayar olarak alıyorum.
  • Bilişimle ilgiliyim, teknolojiyi yakından takip ederim.
  • Cihazımın stabil olması ve istediğim şeyi kolay ve etkili şekilde yapması benim için şart.
  • FOSS, GNU, Linux gibi konularla ilgileniyorum.
Eğer bu sorulara çoğunlukla EVET cevabını veriyorsanız, Nokia N900 ve Maemo 5 sizin için biçilmiş bir kaftandır.

Satış İçeriği :

Nokia N900
Şarj Cihazı
Usb kablosu
Ekran Temzileme Bezi (Hiç Kullanılmadı)
Orjinal Nokia Kulaklık (Hiç Kullanılmadı)
TV Out Kablosu (Hiç Kullanılmadı)
1 Adet Yedek Kalem(Hiç Kullanılmadı)
Ovi Suite CD
Kullanma Klavuzu

Fiyat : 510 Lira

Gittigidiyor üzerinden komisyonu alıcıya ait olmak üzere satış linki :

peace_walker

peace_walker

Üye
    Konu Sahibi
Ürün gittigidiyor üzerinden satımıştır.Güzel iletişimimiz sebebiyle pakete ek olarak bir adet batarya eklenmiştir :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt