Sorunsuz Tertemiz Tüm Aksesuarları Tam N900 [510 LİRA]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
peace_walker

peace_walker

Üye
    Konu Sahibi
Sorunsuz Tertemiz Tüm Aksesuarları Tam N900 [510 LİRA]

Ürün İngiltereden alınmış olup kayıtlı oldukça temiz bir cihazdır.Cihazın hiç bir sıkıntısı bulunmamaktadır.Aksesuar olarak her şeyi tamdır.İçeriği inceleyebilirsiniz.
Nokia N900 ve Maemo 5 platformu ağırlıklı olarak geliştiricileri ve IT meraklılarını hedef alır.Nokia N900 alan bir kullanıcının öncelikli isteği cebinde mobil bir Debian GNU/Linux bilgisayar taşımaktır, bir cep telefonu taşımak değildir.

• Cihazımı kişiselleştirmek veya üzerine yeni şeyler eklemek, çıkarmak ya da modlamak ilgimi çekiyor.
  • Nokia N900 üzerinde Apache kullanmak, kod yazmak, overclock yapmak gibi şeyler çok da ilgimi çekiyor.
  • Daha önce hep basit Symbian cihazlar, N serisi, iPhone gibi cihazlar kullandım ve genel anlamda bunlar beni tatmin etmiyor.
  • Soru sormak, çözüm aramak ve yeni şeyler denemek hoşuma gidiyor.
  • Nokia N900'ü sadece iş amaçlı, ya da sadece bir "akıllı telefon" olarak düşünmüyorum mobil bilgisayar olarak alıyorum.
  • Bilişimle ilgiliyim, teknolojiyi yakından takip ederim.
  • Cihazımın stabil olması ve istediğim şeyi kolay ve etkili şekilde yapması benim için şart.
  • FOSS, GNU, Linux gibi konularla ilgileniyorum.
Eğer bu sorulara çoğunlukla EVET cevabını veriyorsanız, Nokia N900 ve Maemo 5 sizin için biçilmiş bir kaftandır.

Satış İçeriği :

Nokia N900
Şarj Cihazı
Usb kablosu
Ekran Temzileme Bezi (Hiç Kullanılmadı)
Orjinal Nokia Kulaklık (Hiç Kullanılmadı)
TV Out Kablosu (Hiç Kullanılmadı)
1 Adet Yedek Kalem(Hiç Kullanılmadı)
Ovi Suite CD
Kullanma Klavuzu

Fiyat : 510 Lira

Gittigidiyor üzerinden komisyonu alıcıya ait olmak üzere satış linki :

izmirly35

izmirly35

Üye
Bu cihazi forum sitelerinde cok konusuyorlar akilli bir cihaz harbidende bunun islemci hizi ve isletim sistemi neydi hocam ?

peace_walker

peace_walker

Üye
    Konu Sahibi
Cihazda Maemo işletim sistemi bulunuyor.İşlemcisi ARM A8 Fabrika çıkışı olarak 600 mhz'da çalışıyor.Ama tabi overclock yapılıbililyor 1150 mhz kadar yükseltilebiliyor.Forumda bu işlemi yapan arkadaşların yorumlarını okuyabilirsiniz.Diğer yandan 256 mb fiziki ram ve 768 mb sanal ram bulunuyor.Sanal ram için 32 gblik yerel hafızayı kullanıyor ki bu hafıza türü de ram ile aynı eş değer hıza sahip.Kısacası toplamda 1 ghz işlemci ve 1 gb ram bulunan bir cihaz.5 mp kamera,32 gb hafıza,aynı zamanda hafiza kartı desteği ile toplam 48 gb kadar destek.Ve linux işletim sistemi.Tüm IT meraklıların vazgeçilmezi diyebilirim :)

peace_walker

peace_walker

Üye
    Konu Sahibi
@fatih_347 Feyyaz üniversiteyi kazanmış hayırlı olsun abicim :) diğer yandan takas düşünmüyorum.nette üslubum değişmez bellidir ama bizim komşular beni bir türlü tanıyamıyorlar.Bir düşün bakalım kimim ben ? :D

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Emektarın hak ettiği fiyattan biraz aşağıda olsa da Linux ailesine yeni kullanıcılar katmak amacıyla fiyatı daha makul bir seviyeye çekme kararı aldım.IT alanında çalışıyorsanız veya özgür yazılım meraklısıysanız bu cihaz kesinlikle sizin için biçilmiş kaftan.Bunun yanı sıra QT ile ilgilenen arkadaşlar varsa adresinden takipte olsunlar.Geliştirici arkadaşlar için mükemmel fırsatlar sunuyorlar.Sitenin yeni sunucularına taşınması ile birlikte geliştirici cihaz programı dahilinde bir çok meego'lu netbook ve belki de N950 geliştirici arkadaşları bekliyor olacak...

fatih_347

Kapalı Hesap
ben zaten senin mustafa abi oldugunu biliyodum(h)bu arada zaten nokia telefonda almayı düsünmuyorum Allah nasip ederse androidli huawei ideos x5 almayı düsünüyorum. cok tesekkur ederim:oke:

peace_walker

peace_walker

Üye
    Konu Sahibi
ben zaten senin mustafa abi oldugunu biliyodum(h)bu arada zaten nokia telefonda almayı düsünmuyorum Allah nasip ederse androidli huawei ideos x5 almayı düsünüyorum. cok tesekkur ederim:oke:

tabi zaten hep biliyorsunuz ben olduğumu dimi sizi gidi sizi :D Nokia artık bu vakitten sonra alınmaz zaten abim.N900 ve bir üst model olarak çıkacak olan N9 haricinde Nokia cihazları ben de tercih etmenden yana olmam.Bu cihazlar IT sektöründe olanlar ve de fazlasıyla teknolojiye meraklı olan arkadaşlar için uygun.Diğer yandan inşallah ideos x5 alırsın.Fiyat performans olarak çok güzel cihaz.O fiyat çercevesinde android işletim sistemli daha iyi bir telefon bulamazsın.Umarım her şey gönlünce olur :)

fatih_347

Kapalı Hesap
ben zaten n900 yada n9 alsam kullanmasını bilmem ki abi:hmmmdaha n9 un isletim sistemini bile bilmiyom.zaten android telefon alınca canım sıkılmaz.bende bu yüzden ideos x5 i sectim.hem fiyat hem de performans yönünden iyi olmasından dolayı... Yinede tavsiyelerin icin tesekkür ederim:tşk:

peace_walker

peace_walker

Üye
    Konu Sahibi
Ürün açıklama eklenmiş, fiyatta indirime gidilmiştir :)

sengun95

Üye
"Nokia N900 ve Maemo 5 platformu ağırlıklı olarak geliştiricileri ve IT meraklılarını hedef alır.Nokia N900 alan bir kullanıcının öncelikli isteği cebinde mobil bir Debian GNU/Linux bilgisayar taşımaktır, bir cep telefonu taşımak değildir." Yazmışsınız. Ben cihazımı alırken aklımdaki tek fikir eski N95 8GB telefonuku yenilemekti. linux, maemo, meego hakkında fek fazla bilgim yoktu. ama inanın cihazı aldıktan sonra siz cihazla değil, cihaz sizinle ilgileniyor, ister istemez birşeyler öğrenip kendinizi geliştiriyorsunuz. Cihazı beğenip almak isteyenler tereddüt etmesiler, böyle temiz, kayıtlı, içeriğindeki parçalar kullanılmamış, hatta yanında ek olarak ekipman verilen bi cihazı bu paraya bulamazlar. alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun...

TeAmo42

TeAmo42

Üye
Takas yok demişsiniz ama yinede teklif etmek isterim
5800 XM Red var 7 Ocak 2011 de alındı faturası kutusu garantisi hepsi var Orjinal kulaklığı,orjinal usb si,Şarj Aleti ve 2 adet orjinal bataryası vardır telefon alındıgı gün kutudan çıkarılıp üzerine ekran koruyucu jelatin yapıştırdım o yüzden ekranda hiç çizik yoktur kasada ise kalemin kağıda koydugu büyüklükde ufak bi çizik bana takındı o çizik bile denilemez aslında yani onun dışında tertemizdir zaten ablam kullanıyordu
Yani ben toparlarsam:
Telefon
Usb
Kulaklık
Şarj Aleti
2 Adet orjinal batarya
8 Gb hafıza kartı
OVi cd
Kutusu,Faturası,Garantisi
Üstüne ne kadar fark istediginizi söyleyin anlaşırsak yapalım tks ı

peace_walker

peace_walker

Üye
    Konu Sahibi
@sengun95 güzel yorumunuz için teşekkür ederim. :)
@crazy_-_-_-_ evet takas düşünmüyorum.İlla takas edelim derseniz kendi cihazımı uygun fiyattan satışa çıkardığım için sizin cihazınızı da uygun fiyattan sayarım.N900 ile 5800'ın muadil cihaz olmadığını sizinde bildiğinizi varsayarak özel mesajdan üstüne ne kadar daha verebileceğinizi yazmanızı rica ediyorum.Duruma göre değerlendiririz :)

TeAmo42

TeAmo42

Üye
Posta kutunuz dolu boşaltırsanız anlaşmaya çalışırız ama emin olun cihazım çok nadir denkgelecek kadar temiz,Yani çoğu cihazın ekranı esniyor vs benimkinde hiç öyle sorunlar yok hiç açılmadı ve aksesuarları kutuda duruyor arızasız yani eksiği yok posta kutusunu boşaltın konuşalım,Eğer takasda anlaşamazsak benim telefonumu satışa çıkarır nakit alırım kısa sürede

ugurkare

Üye
merhaba antalya merkezdeyim samsung s8500 wave ile takasa girermisiniz

peace_walker

peace_walker

Üye
    Konu Sahibi
@ugurkare açıkçası takas önceliğim değil. Üste para alabileceğim cihazlar düşünüyorum ama o da benim için elime geçecek paraya göre değişiyor.Bu yüzden bir anlaşma sağlayabileceğimizi düşünmüyorum.Ama cihazınız gerçekten güzel bada işletim sistemi gün geçtikçe gelişiyor satış düşüncenizi tekrar gözden geçirmenizi tavsiye ederim :) Hakkınızda hayırlısı olması dileklerimle :)

@crazy_-_-_-_ fark etmemiştim şimdi gelen kutusunu boşalttım :) Yukarıdaki mesajımda da belirttiğim üzere takaslarda alacağım paranın miktarı önem arz ediyor.Galiba bahsettiğiniz temizlikte bir cihaz için anlaşma sağlayamayız gibime geliyor.Ama siz cihazınızı satıp nakit almak isterseniz elden,havale kargo veya sizin için nasıl güvenilir ve hesaplı olacaksa o şekilde 525 Liradan alışveriş yapabiliriz ya da ben hiç uğraşmak istemiyorum diyip gittigidiyor üzerinden sitenin kendi almış olduğu komisyonu da ödeyip 579 liraya alabilirsiniz.Fiyat konusunda gerçekten cömert davrandığımı düşünüyorum.Daha fazla bir indirim yapmak istemediğimi de burdan tekrar herkese bildirmek isterim.Dilerim hayırlısı olur. :)

TeAmo42

TeAmo42

Üye
Peşin almam için elimdeki telefonu satmam gerekir buda biraz zaman alır sanırım sizde haklısınız :) Ben yolunuza engel olmayayım iyi satışlar :)

peace_walker

peace_walker

Üye
    Konu Sahibi
@crazy_-_-_-_ Cihaz satılacaklar listesinde duruyor.Şayet siz parayı denkleştirinceye kadar satılmaz ise hala almak isterseniz görüşürüz gene.İyi dilekleriniz için ayrıca teşekkür ederim :)

----------Eklendi @ 19:09:40 ---------- Yazıldı @ 18:59:08 ----------

Arkadaşlar gittigidiyor üzerinden alışveriş yapmak isteyenler için fiyatın 579 lira olmasının sebebi sitenin komisyon almasıdır.Benim elime geçecek miktar gene 525 liradır.Eğer başka bir şekilde alışveriş yapmak isterseniz örneğin elden alışveriş,havale kargo ya da sizin için nasıl uygun ve de güvenilir olacaksa o şekilde yapılan alışverişlerde fiyat 525 liradır.Ayrıca ilan günceldir :)

TeAmo42

TeAmo42

Üye
Tamam bende ilanımı verdim satıp üstünü tamamlamaya çalışacagım,o zaman satılmazsa almayı düşünüyorum.

peace_walker

peace_walker

Üye
    Konu Sahibi
@crazy_-_-_-_ İyi satışlar dileklerimle.İnşallah hayırlısı olur :)

peace_walker

peace_walker

Üye
    Konu Sahibi
Fiyatta indirime gidilmiştir.İlan günceldir :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt