peace_walker
Üye
Sorunsuz Tertemiz Tüm Aksesuarları Tam N900 [510 LİRA]
Ürün İngiltereden alınmış olup kayıtlı oldukça temiz bir cihazdır.Cihazın hiç bir sıkıntısı bulunmamaktadır.Aksesuar olarak her şeyi tamdır.İçeriği inceleyebilirsiniz.Nokia N900 ve Maemo 5 platformu ağırlıklı olarak geliştiricileri ve IT meraklılarını hedef alır.Nokia N900 alan bir kullanıcının öncelikli isteği cebinde mobil bir Debian GNU/Linux bilgisayar taşımaktır, bir cep telefonu taşımak değildir.
Satış İçeriği :
Nokia N900
Şarj Cihazı
Usb kablosu
Ekran Temzileme Bezi (Hiç Kullanılmadı)
Orjinal Nokia Kulaklık (Hiç Kullanılmadı)
TV Out Kablosu (Hiç Kullanılmadı)
1 Adet Yedek Kalem(Hiç Kullanılmadı)
Ovi Suite CD
Kullanma Klavuzu
Fiyat : 510 Lira
Ürün İngiltereden alınmış olup kayıtlı oldukça temiz bir cihazdır.Cihazın hiç bir sıkıntısı bulunmamaktadır.Aksesuar olarak her şeyi tamdır.İçeriği inceleyebilirsiniz.Nokia N900 ve Maemo 5 platformu ağırlıklı olarak geliştiricileri ve IT meraklılarını hedef alır.Nokia N900 alan bir kullanıcının öncelikli isteği cebinde mobil bir Debian GNU/Linux bilgisayar taşımaktır, bir cep telefonu taşımak değildir.
- Cihazımı kişiselleştirmek veya üzerine yeni şeyler eklemek, çıkarmak ya da modlamak ilgimi çekiyor.
- Nokia N900 üzerinde Apache kullanmak, kod yazmak, overclock yapmak gibi şeyler çok da ilgimi çekiyor.
- Daha önce hep basit Symbian cihazlar, N serisi, iPhone gibi cihazlar kullandım ve genel anlamda bunlar beni tatmin etmiyor.
- Soru sormak, çözüm aramak ve yeni şeyler denemek hoşuma gidiyor.
- Nokia N900'ü sadece iş amaçlı, ya da sadece bir "akıllı telefon" olarak düşünmüyorum mobil bilgisayar olarak alıyorum.
- Bilişimle ilgiliyim, teknolojiyi yakından takip ederim.
- Cihazımın stabil olması ve istediğim şeyi kolay ve etkili şekilde yapması benim için şart.
- FOSS, GNU, Linux gibi konularla ilgileniyorum.
Satış İçeriği :
Nokia N900
Şarj Cihazı
Usb kablosu
Ekran Temzileme Bezi (Hiç Kullanılmadı)
Orjinal Nokia Kulaklık (Hiç Kullanılmadı)
TV Out Kablosu (Hiç Kullanılmadı)
1 Adet Yedek Kalem(Hiç Kullanılmadı)
Ovi Suite CD
Kullanma Klavuzu
Fiyat : 510 Lira
Gittigidiyor üzerinden komisyonu alıcıya ait olmak üzere satış linki :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

bu arada zaten nokia telefonda almayı düsünmuyorum Allah nasip ederse androidli huawei ideos x5 almayı düsünüyorum. cok tesekkur ederim
daha n9 un isletim sistemini bile bilmiyom.zaten android telefon alınca canım sıkılmaz.bende bu yüzden ideos x5 i sectim.hem fiyat hem de performans yönünden iyi olmasından dolayı... Yinede tavsiyelerin icin tesekkür ederim